Rygar
Apple Lover
- Αντιδράσεις
- 4.299
Προχτές εκανα τη φορολογική μου δήλωσή. Τι σχέση εχει αυτό με την αγορά ταμπλετας, θα ρωτήσει κανείς. Οταν μαθαίνεις ότι πρέπει να εχεις μαζεψει 7500? αποδείξεις και μεσα στο ποσό αυτό ΔΕ συμπεριλαμβάνεται και το ενοίκιό σου, ενώ εσύ ήσουν εφησυχασμένος ότι δε συμβαίνει αυτό, τότε καπως πρέπει να μαζεψεις αυτό το ποσό. Βεβαια για τις αποδείξεις του 11 δε μπορώ να κανω κατι, με του 12 όμως πρέπει, γιατί εχω πολύ λίγες μαζεμένες. Γυρνώντας λοιπον προχτές απο το λογιστή μου, σκεφτόμουν τί θα μπορούσα να παρω όχι ντούκα αλλα με δόσεις (πιστωτική/δανειο ό,τι ναναι) και να εχει καποιο νόημα. Σημερα σκέφτηκα γιατί όχι ενα ταμπλετ, ενώ τόσο καιρό διαλαλούσα ότι και να μου χάριζαν, δε θα έπαιρνα. Αποφάσισα λοιπόν να παρω ενα, αλλα θελω γνώμες. Ψάχνω για κατι μεχρι 500 ευρώ χωρίς 3G, με τα πιο κατω χαραΧτηριστικά:
Θελω να εχει αυστηρά όλα τα πιο πανω. Εχω δει αρκετά ως τώρα. Καποια από τα πιο πανω τα καλύπτει το Acer iconia A500. Δε με καλύπτει το galaxy tab 2. Εσείς που κσέρετε τα πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, για πέστε καμιαν ιδέα, κάποια ιδιαίτερη πρόταση σε αυτό το ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που απορώ πώς οι πρόγονοί μας ζούσαν χωρίς αυτό
Αφτα.
ΥΓ. ΔΕ...........ΘΕΛΩ...........APPLE!!!!!!!!!!!!!
- Οθονη 10" για να παίρνω με teamviewer τα desktop της δουλειάς.
- Μεγεθος μνημη δε μας απασχολεί
- CPU dualcore (αλλα δε μας χαλάει και μια quad core)
- hdmi out
- usb host
- gps
- να φορτίζει με χρήση usb καλωδίου
- Δε με νοιάζει το βάρος του
Θελω να εχει αυστηρά όλα τα πιο πανω. Εχω δει αρκετά ως τώρα. Καποια από τα πιο πανω τα καλύπτει το Acer iconia A500. Δε με καλύπτει το galaxy tab 2. Εσείς που κσέρετε τα πολλά κι ο νους σας κατεβάζει, για πέστε καμιαν ιδέα, κάποια ιδιαίτερη πρόταση σε αυτό το ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο που απορώ πώς οι πρόγονοί μας ζούσαν χωρίς αυτό

Αφτα.
ΥΓ. ΔΕ...........ΘΕΛΩ...........APPLE!!!!!!!!!!!!!