patousaki
Retro Member
- Αντιδράσεις
- 27
Kissakias είπε:γυμναστικές επιδείξεις!!! Τι βλακείες παναγία μου!!! Δυστυχώς ακόμα γίνονται απλά χωρίς τις υποχρεωτικές στολές.Να μη πω ότι τώρα είναι και λίγο χειρότερες, εξαρτάται από το πόσο χαζός είναι ο διευθυντής
Δε θα συμφωνήσω...
Η αλήθεια είναι ότι όσο είσαι παιδί, ή όσο δεν έχεις δικά σου παιδιά, τα θεωρείς πολύ χαζά και ανούσια. Κυρίως διότι υπάρχει αυτό το στοιχείο του "υποχρεωτικού".
Όταν όμως αλλάζεις ρόλο, και γίνεσαι εσύ αυτός που παρακολουθεί, έχουν πλάκα, και ενίοτε είναι πολύ συγκινητικές.
Δε μιλάω βέβαια για υπερβολές και υπερπαραγωγές του τρόμου ...
Κάτι όμως που είναι ωραία στημένο και που -ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ- διασκεδάζει τα παιδιά που συμμετέχουν, πίστεψέ με είναι ωραίο να το βλέπεις. Μη ξεχνάμε ότι είναι ένα παιχνίδι εκμάθησης, ανάπτυξης επιδεξιοτήτων, πιο ελεύθερης και αυθεντικής έκφρασης από αυτή που έχει ένα παιδί μέσα στην τάξη.
Παρακολουθώ τα ανήψια μου από την πρώτη τους εμφάνιση σε γυμναστικές επιδείξεις - αθλοπαιδιές, όπως θέλεις πες το, και δε βλέπω τη στιγμή να δω και το παιδί μου να λαμβάνει μέρος...
Καταρχήν τήν πρώτη φορά που το είδα, είχα συγκινηθεί πάρα πολύ. Βλέποντας τη χαρά όλων των παιδιών, την άμιλλα που αναπτύσσεται και ακούγοντας παιδιά, δασκάλους και γονείς-θεατές να ξεφωνίζουν σαν τρελλοί, συμμετέχοντας, εμψυχώνοντας και αληθινά διασκεδάζοντας με όλο αυτό, θεωρώ κρίμα που κάποιοι τέτοιοι θεσμοί εκλείπουν σιγά-σιγά, ενώ κάτι άλλες μπούρδες καλλιεργούνται και συστηματοποιούνται...
Απλά, ...διαφορά απόψεων!