BETTY BOOP
Official *GOD* of RetRo
- Αντιδράσεις
- 7.488
Στη Β' Λυκείου το βιβλίο λέγεται ''Πολιτική και Δίκαιο'' και ανήκει στα μαθήματα της θεωρητικής κατεύθυνσης.
είδα ότι το βιβλίο ''θέματα χριστιανικής ηθικής'' έχει αναφερθεί, προσθέτω το βιβλίο Εκθεση-ΕκφρασηBETTY BOOP είπε:Προβολή συνημμένου 109742 βιβλία για την Γ' Λυκείου (δεν ξέρω πώς βρέθηκαν στην κατοχή μου). Είχα το βιβλίο Ιστορίας (βλ. post 1) ήταν δύσκολο...
Προβολή συνημμένου 109677Προβολή συνημμένου 109678Προβολή συνημμένου 109679
Προβολή συνημμένου 109680
ηταν μεταγενεστερο χρονολογικα;είδα ότι το βιβλίο ''θέματα χριστιανικής ηθικής'' έχει αναφερθεί, προσθέτω το βιβλίο Εκθεση-Εκφραση
Προβολή συνημμένου 120140
Προβολή συνημμένου 125978
Ειλικρινά διαφωνώ πολύ, θυμάμαι πως ήταν το μόνο σχολικό βιβλίο ιστορίας που έφτανε μέχρι και τη δεκαετία του 80 παρακαλώ και έθιγε και επίκαιρα και πολύ κοντινά (στο 1993 που τελείωσα το Λύκειο) γεγονότα! Προσωπικά το συγκεκριμένο βιβλίο και το μάθημα το απολάμβανα, αλλά τι να το κάνεις όταν το μυαλό είναι αναγκαστικά αλλού (δέσμη κλπ), όπως και όλων των συμμαθητών εκείνη τη στιγμή. Η τάξη μας όπως είπε και κάποιος παραπάνω είχε γίνει η δέσμη!το βιβλίο της Ιστορίας που είδα παραπάνω ήταν για μένα ο χειρότερος εφιάλτης μου γιατί ηταν ενα βιβλίο ογκώδες και ακαταλαβίστικο, φυσικά είχα αγοράσει βοήθημα (και όχι μόνο σε αυτό το μάθημα...) για να ξεδιαλύνω το τοπίο...
ναι αλλα απο ποτε; δηλαδη ποτε ξεκινησε χρονια; θυμαστε;@Λεωνιδας σουλης το βιβλίο ΕΚΘΕΣΗ - ΕΚΦΡΑΣΗ κυκλοφορούσε σίγουρα έως το 2000-2001...
Από αρχές της δεκαετίας του 90...ναι αλλα απο ποτε; δηλαδη ποτε ξεκινησε χρονια; θυμαστε;