Αυτός είναι ο στόχος, για μηνιαία συνδρομή δεν μίλησε κανείς.Προτιμώ όποτε μπορω να καταθετω οποτε μπορώ και όσα μπορώ.
Μια αναφορά και αναγνώριση όσων συνεισέφεραν θα πρέπει να υπάρξει. Τώρα για το αν πρέπει να αναγράφονται ποσά, καθένας μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη. Μπορεί να φτιαχτεί ένα poll και ανάλογα με το τι αποφασίσει η πλειοψηφία.
Συμφωνω απόλυταΚαι εγώ νομίζω οτι δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τι ποσό έδωσε ο καθένας. Άλλος μπορεί να δώσει 10 ευρώ, άλλος 100. Μια αναφορά στα ονόματα είναι αρκετή πιστεύω.
Cheers,
Ευχαριστούμε παιδιά για τις πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας. Θα ενεργοποιηθεί λοιπόν για αρχή σήμερα ένα απλό paypal donation button στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας του forum να δούμε πως θα πάει.
Κατάλαβα. Κάρβουνο κατέθεσε όχι ευρώ. Όπου να ναι θα σκάσουν οι δίσκοι του φόρουμ. Έχετε γεια βρυσουλες...- edit: Ανευρέθη και είναι ο maxouli -
Συμφωνώ απόλυτα με τον @DINO π.χ. στην περίπτωσή μου ο λογαριασμός μου στο PayPal έχει απενεργοποιηθεί από χρόνια, και η χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιώ δεν γίνεται δεκτή από το PayPal, όπως είδα σήμερα. Ένας (ή περισσότεροι) IBAN λογαριασμοί πιστεύω θα βοηθούσαν.Και ένας αριθμός λογαριασμού θα ήταν χρήσιμος (σε δυο-τρεις τράπεζες), λόγω e-banking.