Δημοσκόπηση για Xρηματοδότηση του Retromaniax

Θα σας ενδιέφερε να υπάρχει η δυνατότητα δωρεών για το Retromaniax;

  • Ναι

    Ψηφοφορίες: 28 90,3%
  • Όχι

    Ψηφοφορίες: 3 9,7%

  • Συνολικοί ψηφοφόροι
    31
Θα μπορούσε να υπάρξει - μέσω συστήματος - καταγραφή και συνέχεια με ένα μίνιμουμ ποσό- μπορεί να μελετηθεί- το αναγκαίο για την λειτουργία......
 
@laura ingalls & @Rygar

Παρέχεται η δυνατότητα για όσους επιθυμούν να δώσουν ξεχωριστά μια ή περισσότερες φορές ή αν κάποιος θελήσει να δώσει κατά περιοδικά διαστήματα. Καλό είναι να υπάρχει ποικιλία επιλογών. Υπενθυμίζουμε ότι όλα αυτά είναι εντελώς προαιρετικά και ανάλογα με τις δυνατότητες και την καλή διάθεση του καθενός.

Μια αναφορά και αναγνώριση όσων συνεισέφεραν θα πρέπει να υπάρξει. Τώρα για το αν πρέπει να αναγράφονται ποσά, καθένας μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη. Ενδεχομένως να φτιαχτεί ένα poll και ανάλογα με το τι αποφασίσει η πλειοψηφία.
 
Μια αναφορά και αναγνώριση όσων συνεισέφεραν θα πρέπει να υπάρξει. Τώρα για το αν πρέπει να αναγράφονται ποσά, καθένας μπορεί να έχει διαφορετική γνώμη. Μπορεί να φτιαχτεί ένα poll και ανάλογα με το τι αποφασίσει η πλειοψηφία.

Και εγώ νομίζω οτι δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τι ποσό έδωσε ο καθένας. Άλλος μπορεί να δώσει 10 ευρώ, άλλος 100. Μια αναφορά στα ονόματα είναι αρκετή πιστεύω.

Cheers,
 
Και εγώ νομίζω οτι δεν είναι σωστό να αναφέρουμε τι ποσό έδωσε ο καθένας. Άλλος μπορεί να δώσει 10 ευρώ, άλλος 100. Μια αναφορά στα ονόματα είναι αρκετή πιστεύω.

Cheers,
Συμφωνω απόλυτα
 
Ευχαριστούμε παιδιά για τις πολύ χρήσιμες και ενδιαφέρουσες οι απόψεις σας. Θα ενεργοποιηθεί λοιπόν για αρχή σήμερα ένα απλό paypal donation button στη δεξιά στήλη της αρχικής σελίδας του forum να δούμε πως θα πάει.

Το κρυψατε καλε το κουμπακι στην μεση του πουθενα. :)

Πανω πανω πρεπει να μπει!
 
Ωραία και καλά όλα αυτά, αλλά πώς δουλεύει το σύστημα? Βρήκα το κουμπάκι "Donate", το πάτησα αλλά δεν βλέπω τίποτε paypalικό πουθενά. Εγώ είμαι μπούφος και δεν το βρίσκω ή εσείς δεν το φτιάξατε ακόμη και πάλι βιάζομαι?
 
@elephadas Όλες οι πληρωμές χρησιμοποιούν το PayPal. Είναι το νέο interface του PayPal για τα dοnations.
 
Τότε είμαι μπούφος και δεν το βρίσκω, διότι να τι βλέπω εγώ
1601920450263.png

(Και τα άλλα δύο tabs δεν είναι διαφωτιστικότερα.) Έχω script blocker αλλά δεν κόβει τίποτε, το τσεκάρισα. Ίσως στο σπίτι δοκιμάσω να μπω με Edge γιατί το Firefox δεν μου δείχνει σωστά κάποιες σελίδες, αλλά ποτέ δεν είχα πρόβλημα στο RM ή στο Paypal ως τώρα.
 
Mα που μπήκες; Αυτό ήταν δοκιμαστικό και αφαιρέθηκε.

- Edit: Μεταφέρθηκε το κουμπί του donation πάνω δεξιά σε ευδιάκριτο σημείο για να μην υπάρχει μπερδεμα.
 
Oι πρώτες δωρεές είναι ήδη γεγονός! Οι φίλοι που συνεισέφεραν εμφανίζονται στο εξής thread:

 
Χαίρομαι ιδιαίτερα για αυτή την κίνηση. Επρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια και το λέω από αγάπη για την προηγούμενη διαχείριση.
 
Μια παράκληση παιδιά: Όταν στέλνετε, γράψτε μου και ένα pm να ξέρουμε ποιός έδωσε τι (που να θυμάμαι ονοματεπώνυμα, γέρος άνθρωπος).

Π.χ. αναζητείται το nickname του Χρήστου που έστειλε σήμερα μαζί με τον αγαπητό Rygar.

- edit: Ανευρέθη και είναι ο maxouli -
 
Εχω την εντυπωση οτι μπορει να προσθεσει κανεις σημειωσεις στις συναλλαγες Paypal, οποτε μπορει να γραφει το retromaniax nick του εκει οποιος συνεισφέρει.
 
Αν θυμάμαι καλά, στην οθόνη πληρωμής είχε και ένα τσεκάκι ώστε το εμαιλ του χρήστη να αποσταλεί στους διαχειριστές του φόρουμ αμέως μετά την πληρωμή, οπότε και από αυτό μπορεί να γίνει ταυτοποίση, υπό την προϋπόθεση ότι το εμαιλ που έχει ο χρήστης στο paypal να είναι ίδγιο με αυτό που έχει και στο φορουμ.

- edit: Ανευρέθη και είναι ο maxouli -
Κατάλαβα. Κάρβουνο κατέθεσε όχι ευρώ. Όπου να ναι θα σκάσουν οι δίσκοι του φόρουμ. Έχετε γεια βρυσουλες...
 
Τελευταία επεξεργασία:
Και ένας αριθμός λογαριασμού θα ήταν χρήσιμος (σε δυο-τρεις τράπεζες), λόγω e-banking.
Συμφωνώ απόλυτα με τον @DINO π.χ. στην περίπτωσή μου ο λογαριασμός μου στο PayPal έχει απενεργοποιηθεί από χρόνια, και η χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιώ δεν γίνεται δεκτή από το PayPal, όπως είδα σήμερα. Ένας (ή περισσότεροι) IBAN λογαριασμοί πιστεύω θα βοηθούσαν.
 
@Eagle 1 και όποιος άλλος ενδιαφέρεται για αποστολή μέσω IBAN αντί για PayPal, ας μου στείλει pm.

Τα αναλυτικά ετήσια έξοδα,καθώς και το ποσό που έχει καλυφθεί έως τώρα, θα δημοσιευθούν το ΣΚ.
 
Όπως σας υποσχεθήκαμε, στο παρακάτω thread αναρτήθηκαν τα έξοδα συντήρησης του site, μαζί με το τρέχον ποσό που έχει καλυφθεί από δωρεές. Θα ανανεώνεται σε τακτικότατη βάση:

 
Πίσω
Μπλουζα