Διάθεση τωρινη

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δες το ετσι: Για να σου κανει αιτημα φιλιας ΤΩΡΑ, παει να πει οτι σε αυτη την ηλικια εισαι καλυτερη απο ο,τι στα 17. :)
Όχι αυτός έγινε χάλια έβαλε κιλά και μαλλί ούτε τριχα

Τελευταία επεξεργασία:
Εχει μαλλι. Το μετωπο φαρδυνε. :biglaugh:
Πως αλλάζουν τα χρόνια τότε φουλ ερωτευμένη αυτός με απέρριψε και ήρθε πριν τρία χρόνια να κάνει αίτημα και τον απέρριψα εγω

Μαύρη θέα Αθήνα, τι να πεις
Ειχα δει Ορφεα σε μαυρο. Τωρα και θεα Αθηνα. Θαθελα ναξερα, αν βαζαμε μεσα στην καλυβα εναν λευκο να παιξει τον μπαρμπα Θωμα, πως θα τους φαινοταν? Δεν παμε καλα! Δεν παμε καθολου καλα!

Ειχα δει Ορφεα σε μαυρο. Τωρα και θεα Αθηνα. Θαθελα ναξερα, αν βαζαμε μεσα στην καλυβα εναν λευκο να παιξει τον μπαρμπα Θωμα, πως θα τους φαινοταν? Δεν παμε καλα! Δεν παμε καθολου καλα!
Το θέμα δεν κάνουμε και κάτι, είδαμε και Αχιλλέα μαύρο και καβάφη μαύρο αλλά δεν λέμε τιποτα

Ελπίζω οι παλαιοί να θυμούνται το κλασικό σύνθημα στα Εξάρχεια:
- God is Black
- Yes she is

Ξεχνάτε ότι για πολλά - πολλά - πολλά χρόνια, βλέπαμε λευκούς να παίζουν ρόλους μαύρων.
Και αν πάμε πολύ πιο πίσω, είχαμε άνδρες ηθοποιούς και για τους γυναικείους ρόλους.
Βέβαια θα μου πείτε, τους λευκούς τους καρβουνιάζαμε και τους άνδρες τους ντύναμε με γυναικεία ρούχα και περούκες και παπούτσια για να φέρνουν σε γυναίκες.... Ενώ τώρα νά 'σου φάτσα κάρτα η μαύρη Αθηνά.....

Περιμένω ένα συνασπισμό/κοινοπραξία από Ευρωπαϊκά κινηματογραφικά στούντιος, να γυρίσουν ταινία τον πόλεμο Βορείων - Νοτίων των ΗΠΑ, με Κινέζους, Ινουίτ (Εσκιμώους) και Καυκάσιους-Πόντιους ηθοποιούς. Μακάρι να ζω να δω ηθοποιό Μαορί να παίζει τον στρατηγό Γκραντ, και Γιαπωνέζο να παίζει τον στρατηγό Λη, και μετά να διαβάσω σχόλια από τους ΗΠΑνους.... :ylsuper:

Ελπίζω οι παλαιοί να θυμούνται το κλασικό σύνθημα στα Εξάρχεια:
- God is Black
- Yes she is

Ξεχνάτε ότι για πολλά - πολλά - πολλά χρόνια, βλέπαμε λευκούς να παίζουν ρόλους μαύρων.
Και αν πάμε πολύ πιο πίσω, είχαμε άνδρες ηθοποιούς και για τους γυναικείους ρόλους.
Βέβαια θα μου πείτε, τους λευκούς τους καρβουνιάζαμε και τους άνδρες τους ντύναμε με γυναικεία ρούχα και περούκες και παπούτσια για να φέρνουν σε γυναίκες.... Ενώ τώρα νά 'σου φάτσα κάρτα η μαύρη Αθηνά.....

Περιμένω ένα συνασπισμό/κοινοπραξία από Ευρωπαϊκά κινηματογραφικά στούντιος, να γυρίσουν ταινία τον πόλεμο Βορείων - Νοτίων των ΗΠΑ, με Κινέζους, Ινουίτ (Εσκιμώους) και Καυκάσιους-Πόντιους ηθοποιούς. Μακάρι να ζω να δω ηθοποιό Μαορί να παίζει τον στρατηγό Γκραντ, και Γιαπωνέζο να παίζει τον στρατηγό Λη, και μετά να διαβάσω σχόλια από τους ΗΠΑνους.... :ylsuper:
Στο σογκουν , στο μάρκο πόλο είδαμε Ασιάτες ηθοποιούς καθαρά και σε άλλες σειρές γιατί τώρα πρέπει να δούμε μια μαύρη θέα Αθήνα, μια μαύρη Κλεοπάτρα και στο μέλλον μια μαύρη μαρια καλλας;

Eμ τα αρχαία αγάλματα είχαν χρώματα δεν ήταν έτσι λευκά. Με το πέρασμα το χρόνου τα χρώματα έφυγαν.

Φυσικά και όχι αν είναι δυνατόν! Εγώ απλά ανάφερα πως τα αγάλματα που βλέπουμε σήμερα δεν ήταν αρχικά λευκά αλλά με χρώματα.

Πίσω
Μπλουζα