Ολοκληρο dreamcast και composite; Ντροπή! Παρε ενα scart rgb καλωδιακι να ευχαριστηθείς εικόνα.Dreamcast gaming.Ακριβωs οπωs επαιζα το code veronica πριν 22 χρονια.(Το καλωδιο composite ειναι του mega drive)
Freaktmp εννοειται ντροπη χωριs scart rgb αλλα εννοειται οτι παιζω με rgb scart εδω και 22 χρονια στο Dreamcast Mονο το 1999 ημουν για λιγο με το καλωδιο κεραιαsΟλοκληρο dreamcast και composite; Ντροπή! Παρε ενα scart rgb καλωδιακι να ευχαριστηθείς εικόνα.
Ναι σε αυτο εχειs δικιο αλλα επειδη εχω ολεs τιs κονσολεs συνδεδεμενεs εχω καλυψει και ολεs τιs υποδοχεs rgb scart και απο τιs αλλεs κονσολεs οπωs το sega saturn - ps - snes - vga to scart κλπ δεν εχω αλλη υποδοχη rgb ελευθερη για το mega drive.Στην καθε crt tv εχω απο 2 κονσολεs αλλα μονο μια υποδοχη rgb οποτε η μια κονσολα δυστυχωs θα μεινει με composite.Δεν το έπιασα, μαλλον λογω οτι ηταν υπερβολικά νωρις!
Σωστος για το Dreamcast, αλλα το Mega Drive ειναι παιδι ενος κατώτερου θεου;
Βασικα το composite δικαιολογείται μονο για 2600 και NES!
Καλε μου ανθρωπε γιατι ταλαιπωρείσαι ετσι και δεν παίρνεις μερικές σκαρτιερες;
Εγω εχω καμποσες σαν και αυτη που παρουσιαζω εδω και τις λατρευω!
Ειχα δοκομασει πιο παλια και σκαρτιερεs και το ειχα γραψει και σε καποια θεματα με retro gaming εδω στο retromaniax πωs ειχα καποια θεματα με την εικονα.Μαλλον δεν ετυχε να δοκιμασω καποια ποιοτικη.Καλε μου ανθρωπε γιατι ταλαιπωρείσαι ετσι και δεν παίρνεις μερικές σκαρτιερες;
Εγω εχω καμποσες σαν και αυτη που παρουσιαζω εδω και τις λατρευω!
Το δεύτερο stage του Ghosts 'n Goblins, η αξέχαστη πίστα Ghost Down με τα σπίτια. Υπέροχη σε όλα τα format.Δυσκολο αλλα πολυ πωρωτικο και το ghosts n goblins στην arcade εκδοση.Pc με vga to scart rgb.Δεν φαινεται στην φωτο αλλα η ποιοτητα των γραφικων ειναι απιστευτη.
Προβολή συνημμένου 261721
Οι αγαπημενη μου σειρα παιχνιδιων μαζι με το Pac-Man δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που εχω κανει σχεδον ολα τα κλασσικα παιχνιδια longplay στο καναλι μου.Παιχνιδια που ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια χαχαχαχαχαχα.Eιχα τερματισει τα ghouls n ghosts σε mega drive και snes αλλα οχι ομωs τιs arcade εκδοσειs.
Δυσκολο αλλα πολυ πωρωτικο και το ghosts n goblins στην arcade εκδοση.Pc με vga to scart rgb.Δεν φαινεται στην φωτο αλλα η ποιοτητα των γραφικων ειναι απιστευτη.
Προβολή συνημμένου 261721
ΣωστοοοοοοοsΟι αγαπημενη μου σειρα παιχνιδιων μαζι με το Pac-Man δεν ειναι τυχαιο αλλωστε που εχω κανει σχεδον ολα τα κλασσικα παιχνιδια longplay στο καναλι μου.Παιχνιδια που ξεχωριζουν οι αντρες απο τα παιδακια χαχαχαχαχαχα.
Υπεροχη πισταΤο δεύτερο stage του Ghosts 'n Goblins, η αξέχαστη πίστα Ghost Down με τα σπίτια. Υπέροχη σε όλα τα format.
Nα τα ξαναδεις φιλαρακι μου.Ghosts n' Goblins (arcades,nes),Ghouls n'Ghosts (arcades),Super Ghouls n' Ghosts (snes) ειναι ολα εκειΣωστοοοοοοοs
Σε λιγο με το μεσημεριανο καφεδακι θα καθισω να ξαναδω προσεκτικα το longplay σου.Οχι οτι θα παιζω μετα σαν metalcandyman αλλα τουλαχιστον να βελτιωθω λιγο στα δυσκολα σημεια.
Υπεροχη πιστα