Διασκεδαση με retro gaming

Mιας και ειχαμε γραψει για scart rgb ποιο πανω ειχα δοκιμασει και scart rgb για Snes και GameCupe.

Στο snes συγχρονιζει την εικονα ωραια με ωραια δυνατα χρωματα αλλα με το ιδιο καλωδιο ομως στο gamecupe εκτος του καλυτερου συγχρονισμου στην εικονα λογο rgb εχω ποιο θολη εικονα απο το καλωδιο composite της nintendo και με λιγοτερο contrast.

Οποτε σαν συνολικο αποτελεσμα ειναι καλυτερα στο gamecupe η εικονα με composite λογο της καθαροτερης εικονας που ειναι και ποιο ζωντανη.

Στο snes chip 1 η εικονα παντως μπορει να γινει υπερβολικα καθαρη στην crt τηλεοραση μου και με composite και με scart rgb αλλα οχι ομως με την εκδοση που δεν εχει το chip 1.H διαφορα μεταξυ τους οταν τα τσεκαρα και τα 2 snes ηταν λες και το δευτερο ειχε στο on το bilinear filtertering.

Eπισης απο περιεργια ειχα δοκιμασει σε 21" crt tv το mame με hdmi to av με τις καλυτερες ρυθμισεις αλλα δεν αξιζει.Η διαφορα που εχω με το rgb scart σε 240p κλπ ειναι η μερα με την νυχτα στις ιδιες ιντσες.
 
Tι κολλημα που ειναι οι CRT TV. Βαζω το βραδυ να παιξω πραγματικα δεν καταλαβαινω ποτε κλεινω ενα τριωρο παιχνιδιου.

Αν επαιζα σε συγχρονη οθονη δεν νομιζω οτι θα αντεχα πανω απο 10 λεπτα :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

Snes - Mega drive - GameGube - Master system - Dreamcast - Arcade - Nes

Παντως πολυ εντυπωσιακη η μεταφορα του shadow dancer στο master system και δινει την αισθηση των 16 bit γραφικων.Παρα πολυ διασκεδαστικο παιχνιδι και κριμα που δεν το εβγαλαν στo mega drive οπου θα ηταν ποιο arcade perfect.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg
 
Ατελειωτες ωρες πραγματικης διασκεδασης με retro gaming (soft15khz - ati καρτα γραφικων - vga to scart rgb - crt tv trinitron 21" - αυθεντικες αναλυσεις)

Πατας το power on και ξεχειλιζει διασκεδαση :fafoutis::fafoutis::fafoutis:

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

10.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα