αν ψαξεις στο παρον θρεντ θα βρεις και διαφημισεις με την "Kiss" και μιας που το εφερε η κουβεντα,προσθετω ακομη μια :Orpheas είπε:Θυμάστε μήπως την "Kiss"! Πάντα την αγόραζα κατα της πορεία μου για το σχολείο! Απ' έξω σοκολάτα και απο μέσα κρέμα φράουλα!
Έχει βγεί και σε παγωτό.dr_slump είπε:Η Kiss ζει και βασιλεύει (αν και δεν την προτείνω για καλοκαίρι γιατί λιώνει τελείως).
H Μερεντα "Παυλιδη" κυκλοφορησε το 1968 ,υπηρξε σχετικη ερωτηση στο κουιζ των ποτων και των τροφιμων της bambinellaprisma είπε:Nαι, αν και τη προτιμώ στη κανονική της μορφή. Μια άσχετη ερώτηση. Ξέρει κανείς πότε βγήκε στην αγορά η Μερέντα? Το έψαξα λίγο, αλλά άκρη δε βρήκα.
Σ'ευχαριστώ πολύ.katerinak είπε:H Μερεντα "Παυλιδη" κυκλοφορησε το 1968 ,υπηρξε σχετικη ερωτηση στο κουιζ των ποτων και των τροφιμων της bambinella
ευχαριστουμε πολυ για την πηγη της πληφοροριας σου bambinellabambinella 100 είπε:Κι εγω βρηκα την πληροφορια για τη Μερεντα μεσα σε ενα βιβλιο με εντυπες ελληνικες διαφημισεις των εκδοσεων OMIKRON.
Βambinella, επειδή έχω το "βίτσιο" να ψάχνω τέτοιες "άχρηστες" πληροφορίες και κανένας δεν ήξερε (ή δε θυμόταν), χάρη σε σένα επιτέλους λύθηκε η απορία μου. Με τη Μερέντα έχω μεγαλώσει και είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό brand name για μένα.bambinella 100 είπε:Κι εγω βρηκα την πληροφορια για τη Μερεντα μεσα σε ενα βιβλιο με εντυπες ελληνικες διαφημισεις των εκδοσεων OMIKRON.