Διαφημίσεις παλιών αυτοκινήτων

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας RIO
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Δεν νομίζω να κυκλοφορησε το σαντανα στην ευρωπαική αγορά πάντως... Πιθανόν να το είχαν σε Ασία Αμερική! Φανταζομαι στην λατινικη Αμερική θα ήταν πιο εύηχο! Ακόμα και η φωτογραφία πάντως δεν μοιάζει να έγινε σε καποιον προγονο του europe ncap παρά μάλλον στην άλλη μερια του Ατλαντικού!
Φαίνεται πως το test έγινε απο τη Faurecia (όποτε μπορεί να διεξήχθη δε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου σχεδόν). Πιο πιθανά ΗΠΑ σε αυτήν την περιπτωση.
Κι εγω νομιζω δεν κυκλοφόρησε στην Ευρώπη.

αχ! τα 'λέγε ο καθηγητής μας στην Κοζάνη αλλά θα τον θεωρούσαν τρελό ή ότι υπερβάλλει. μας έλεγε εσείς νομίζετε ότι δίνετε πεντοχίλιαρα και παίρνετε αμάξι; παίρνει η χώρα δάνειο σε ρήτρα γιεν για να το καταφέρει. και ξέρετε τι σημαίνει δάνειο με ρήτρα γιέν; σημαίνει διπλή θηλειά γύρω από το λαιμό μας !!!! έλεγε κι άλλα λίγο αθυρόστομα, που δεν τα γράφω για ευνόητους λόγους.

Δεν νομίζω αγαπητέ ότι η αγορά εισαγόμενου αυτοκινήτου φταίει για την χρεοκοπία μας! Θα εστίαζα στην γενικότερη κουλτούρα μας και στην αδυναμία μας να παράξουμε βιομηχανικά προϊόντα αλλά και να τηρήσουμε μια υγιή σχέση με το κράτος μας. Μεγάλη κουβέντα που συνειδητά διακόπτω εδώ για να μην γίνω αθυρόστομος σαν τον καθηγητή σου!

-------------------
Στο θέμα μας: παραπάνω παρατέθηκε η διαφήμιση του ρενω σενικ! Οι Γάλλοι της ρενώ πραγματικά ήταν οι μετρ της διαχείρισης χώρων στα αυτοκίνητα τους και η κατηγορία mpv που δημιούργησαν με το εσπας και το σενικ αργότερα ίσως ήταν η καλύτερη λύση για οικογενειάρχες! Βέβαια τότε είχαμε το κόμπλεξ της "κούρσας" που σήμερα έχει μετατραπεί σε κόμπλεξ για suv οπότε τουλάχιστον στην χώρα μας δεν πουλήθηκαν όσα έπρεπε! Βέβαια είχες πάντα να σκεφτείς την χαμηλή αξιοπιστία και το κακό after sales με δαύτα! Δεν είδα όμως να πουλιούνται και τα ιαπωνικά αντίστοιχα -λόγου χαρη τα verso της τογιότα τότε- οπότε μάλλον έχει να κάνει με την αποδοχή τους!

Πίσω
Μπλουζα