Για μυστήριο λόγο δεν την βλέπω πουθενά και είπα να το τολμήσω. Συγγραφέας μύθος και τρομερά παρεξηγημένη. Ολοι βέβαια ξέρετε ᾽᾽Τα ματωμένα χώματα᾽᾽ και ίσως και το ᾽Ὀι νεκροί περιμένουν᾽᾽. Βιβλία σοκ που μας σημάδεψαν όλους. Το μόνο που έχω να ειναι πως ενώ τα παραπάνω καθώς και όλα τα παρεμφερή με την Μικρασιατική τραγωδία (Βενέζης, Μυριβίλης κ.α.) δεν λένε ψέματα και όντως αυτά τα περιστατικά έγιναν ακριβώς έτσι και ήταν φρικτά και αποτρόπαια απλώς ουδείς αναφέρει την συμπεριφορά του Ελλήνικου στρατού. Ενας Ελληνας συγγραφέας το τόλμησε, ο Πάνος Καρνέζης στον ᾽᾽Λαβύρινθο᾽᾽ το οποίο όμως πρώτα γράφτηκε και κυκλοφόρησε στην Αγγλία.
(Σας εφιστώ την προσοχή στα σχόλια!!! Αν θέλετε να ξεσπαθώσετε γράψτε μου προσωπικά! μην κλειδωθεί το θεματάκι,ε
Τα καλύτερα όμως έργα της Διδώς Σωτηρίου είναι όλα της τα υπόλοιπα. ''Η εντολή᾽᾽για την σχέση του Νίκου Μπελογιάννη με την σδερφή της, την Ελλη Παπά, το ''Κατεδαφιζόμεθα᾽᾽για την μιζέρια της Ελλάδας των 50ς, το και καλά παιδικό ᾽Ὀι επισκέπτες᾽᾽ με την ζωή της Ελισάβετ Μαρτινέγκου, τα διηγήματα κ.α.
(Σας εφιστώ την προσοχή στα σχόλια!!! Αν θέλετε να ξεσπαθώσετε γράψτε μου προσωπικά! μην κλειδωθεί το θεματάκι,ε

Τα καλύτερα όμως έργα της Διδώς Σωτηρίου είναι όλα της τα υπόλοιπα. ''Η εντολή᾽᾽για την σχέση του Νίκου Μπελογιάννη με την σδερφή της, την Ελλη Παπά, το ''Κατεδαφιζόμεθα᾽᾽για την μιζέρια της Ελλάδας των 50ς, το και καλά παιδικό ᾽Ὀι επισκέπτες᾽᾽ με την ζωή της Ελισάβετ Μαρτινέγκου, τα διηγήματα κ.α.