Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μήπως ήταν το Holiday από Scorpions; Το εχω συνδέσει αυτό το τραγούδι με τη σειράxnfn είπε:Επίσης αν θυμαμαι καλά η μουσική των τίτλων ηταν το Roxanne των Police.
Να' σαι καλά washcloud που έριξες φως στην υπόθεση!!!washcloud είπε:...ΔΕΝ υπήρχε "μουσική τίτλων" 8). 58 συνολικά (αν δεν έχασα το μέτρημα) τραγούδια, "στόλισαν" τη μίνι αυτή σειρά του τέλους των '80ies που πολλοί από εμάς θυμόμαστε τρυφερά (νομίζω δε ότι η μουσική επένδυση είχε πολύ να κάνει με αυτό), και παίχτηκε το κάθε ένα μία και μοναδική φορά, Wally ...(παιχνίδια που μας παίζει η μνήμη ε
).
Σωστά λοιπόν θυμόσουν και εσύ snakeyes08 το Holiday των Scorpions - έστω κι αν δεν παιζόταν κάθε φορά στους τίτλους (η μνήμη όμως.........είπαμε), όπως θυμόταν να γίνεται o xfn από μεριά του, με το Roxanne των Police.
![]()
"Νικητής"...ο Gryzor, που ήταν σίγουρος ότι το κομμάτι δεν ήταν στους τίτλους
![]()
Προσωπικά μου είχε μείνει το Walk On The Wild Side του Lou Reed...![]()
Δε τρουθ τραιαμφς!!!washcloud είπε:"Νικητής"...ο Gryzor, που ήταν σίγουρος ότι το κομμάτι δεν ήταν στους τίτλους
![]()
Να κι ένα μεγάλο καλό της σύγχρονης επαχής και της τεχνολογίας λοιπόν,για να τα λέμε όλα και όπως πρέπει...washcloud είπε:Kαι.....καλά που πλέον υπάρχει όλος αυτός ο κόσμος του διαδυκτύου, και της τεχνολογίας των προσωπικών υπολογιστών, και πλέον μας προσφέρει πολλές δυνατότητες να ζούμε τέτοιες στιγμές....
τελικά έχει βάλει 2 επεισόδια!τα άλλα 2 μετά το Πάσχα μάλλον!tsalk είπε:Σωστά. Δεν ξέρω αν την τελείωσε ή όχι ακόμα. (Άντε και να δούμε τι θα ακολουθήσει)
Πρόβλεψη δεν θέλω να κάνω (πάντως δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος)
Εχουν βγει τα 3 πρωτα και την Μεγαλη Πεμπτη ολοκληρωνεται.thebest20 είπε:τελικά έχει βάλει 2 επεισόδια!τα άλλα 2 μετά το Πάσχα μάλλον!
Wally είπε:Ηταν ενα εξαιρετικο σηριαλ με τον Καλογεροπουλο σε διπλο ρολο.
Τωρα σας ερχονται τα δυσκολα....
Γυρω στα τελη του 80 ενα ελληνικο σηριαλ της κρατικης τηλεορασης που λεγοταν
'Διοδια'
και ηταν η ιστορια μιας παρεας παιδιων πριν τις πανελληνιες...
οποιος το θυμαται κερδιζει γλυφιτζουρι,οποιος το εχει σε VHS του φτιαχνω αγαλμα!