Δοκιμαστικό Video-Review GODS

DINO

Expert
Joined
3 Αύγ 2007
Μηνύματα
8.328
Αντιδράσεις
1.168
Πάρακάτω θα δείτε μια πρώτη προσπάθεια για ένα review αλλιώτικο από τ'άλλα...

Δεν είναι κανονικό review, περισσότερο ένα preview για να δω τι πρέπει να διορθώσω ούτως ώστε να κάνω τα επόμενα reviews...

Αν βρείτε το ύφος του review, υπερβολικά σοβαρό, είναι γιατί με το ένα χέρι παίζω, με το άλλο κρατάω το μικρόφωνο και περιγράφω ταυτόχρονα...

Το επόμενο θα το κάνω μάλλον μαζί με το κουμπαράκι μου, για περισσότερη πλάκα!

Ένα πρόβλημα που είδα, είναι πως τα εφφέ του παιχνιδιού ακούγονται δυνατότερα από τη φωνή μου. Μπορεί να διορθωθεί...

Μένει επίσης να κάνω cropping και deinterlacing...


Κάθε σχόλιο δεκτό και υπολογίσιμο!

Ευχαριστώ...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Βασικό... θέλει να γράψεις από πριν τι έχεις να πεις. Είναι καλή ιδέα πάντως. Cropping και deinterlacing εννοούνται!
 
DINO,εγώ είμαι υπέρ του γραπτού review,το οποίο μπορεί όμως να συνοδεύεται από ένα τέτοιο video με σκηνές από το παιχνίδι και μια μικρή επιπλέον περιγραφή,με έτοιμα λόγια όμως καλύτερα,όπως είπε κι ο ChrisTOS...!

Πάντως η φωνή σου κάνει και για σπικάζ φίλε...! :D
 
Αρκετη καλη προσπαθεια,μου αρεσε πολυ,και συμφωνω με το manos426f οτι με ενα γραπτο review και το βιντεο μαζι θα ηταν τελειο. DINO πως το εγραψες το βιντεο μεσω emulator στο pc?
 
Αρχικά φίλε μου DINO θα ήθελα να να σου πω ότι σε θαυμάζω για την προσφορά σου στο forum μας , για το μεράκι σου και αυτήν την μοναδική τρομερή ικανότητα σου να καινοτομείς!!!!!

Συγχαρητήρια φίλε μου δεν έχω λόγια!!!

:bow:

Αυτό που είδα μου θύμισε ρομαντικές εποχές με την εκπομπή του Pixel να βγαίνει στον αέρα...

Σε ότι αφορά στο καθαρά τεχνικό θέμα υπάρχουν δύο σκέλη.

Το πρώτο είναι τι θέση θα πάρουν οι admin σε σχέση με το

αν τους αρέσει η ιδέα και πως έχουν φανταστεί αυτόν τον χώρο γενικότερα σε σχέση με τα reviews και σε περίπτωση που αποδεχόντουσαν αυτήν την ιδέα τις διάφορες παραμέτρους που απορρέουν αυτής όπως πχ ένα τέτοιο video αν θα έπρεπε να ανεβεί στον δικό μας server ή όχι, και άλλα.

Το δεύτερο σκέλος αφορά την πρακτικότητα αυτού του τρόπου προβολής των παιχνιδιών. Είναι γεγονός ότι πολλοί χρήστες μας που μπαίνουν από τον χώρο εργασίας τους δεν έχουν την δυνατότητα πρόσβασης στο Youtube οπότε θα είχαν πρόβλημα να δουν αυτά τα video Reviews . Επίσης αυτός ο τρόπος παρουσίασης είναι σχετικά πιο αργός και δύσχρηστος από το απλό κείμενο και δεν επιτρέπει εύκολα να ανατρέξουμε με ακρίβεια σε μια λεπτομέρεια του review που βρίσκεται χρονικά κάπου στο μέσο....

Αν μπορούσα να εκφέρω τώρα μια προσωπική γνώμη θα συμφωνούσα με τον manos426f ότι ένα τέτοιο video θα πρέπει να ενταχθεί υποστηρικτικά σε μια γραπτή παρουσίαση σου και κυριολεκτικά να την απογειώσει και όχι να σταθεί από μόνη της. Γεγονός πάντως είναι ότι έχω εντυπωσιαστεί πολύ με αυτό που είδα. Συγχαρητήρια και πάλι!!!! ;)
 
Turrican είπε:
Αρχικά φίλε μου DINO θα ήθελα να να σου πω ότι σε θαυμάζω για την προσφορά σου στο forum μας , για το μεράκι σου και αυτήν την μοναδική τρομερή ικανότητα σου να καινοτομείς!!!!! Συγχαρητήρια φίλε μου δεν έχω λόγια!!!
Βάζει σοβαρότατη υποψηφιότητα για την κατηγορία "Καινοτόμο μέλος" στα GRM Awards of the Year 2008.... :D
 
Παιδια προσωπικα εχω αρκετες φορες εκφρασει την προτιμηση μου στα γραπτα reviews με καποιο playable link και στα video reviews.

Στα πλαισια αυτα οχι μονο καλοσωριζω την προσπαθεια του Dino αλλα και με χαροποιει ιδιαιτερα.

Eνα GRM video review καναλι στο youtube,καθως και hosting στο χωρο μας σε υψηλοτερη ποιοτητα κωδικοποιησης ειναι πολυ καλή και πραγματοποιισιμη ιδεα.

Thanx Dino
 
Κατ'αρχάς σας ευχαριστώ πολύ όλους!

Συμφωνώ τελικά και εγώ με τον manos426f, οτι το βίντεο πρέπει να συνοδεύει ένα γραπτό κείμενο, αφού συμφωνώ και με τον ChrisTOS, πως πρέπει να έχω γράψει πρώτα κάποια πράγματα, για να τα πω στο βίντεο, οπότε το γράψιμο δεν το γλυτώνω! :D

vagosgta3, το capture δεν έγινε από emulator αλλά από πραγματικό ST, χρησιμοποιώντας :

Software και hardware της Pinnacle

Μίκτη και μικρόφωνο

Σύνδεσα την εικόνα από τον ST, στο MovieBox (hardware) της Pinnacle και τον ήχο στο μίκτη, όπως και το μικρόφωνο. Έξοδος του ήχου, από το μίκτη στο MovieBox πάλι...

Σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά που αγκαλιάσατε με ενθουσιασμό αυτή την προσπάθεια! :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
DINO μια και χρησιμοποιείς το pinaccle studio κάνε capture το παιχνίδι και γράψε μετά τον ήχο με το review σου επάνω στο βίντεο. Θα έχεις σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα από το να προσπαθείς να παίζεις και να κρατάς το μικρόφωνο σαν χταπόδι. :D
 
manos426f είπε:
Βάζει σοβαρότατη υποψηφιότητα για την κατηγορία "Καινοτόμο μέλος" στα GRM Awards of the Year 2008.... :D
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ MANOS !! :D

Xωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά ο Dino συνεχίζει να πρωτοτυπεί με την φοβερή δουλειά του. DTP master, τώρα πλέον και Video master !! Τι θα δούμε άραγε στην συνέχεια;

Μπράβο σου και πάλι Dino !! :thumbup: (αυτό που είπες ότι η φωνή σου ακούγεται πιό χαμηλά απο τα εφφέ όντως ισχύει, αλλά και πάλι η όλη προσπάθεια και το αποτέλεσμα είναι σίγουρα άξια συγχαρητηρίων !!)
 
manos426f είπε:
Πάντως η φωνή σου κάνει και για σπικάζ φίλε...! :D
Χε χε χε!!! Να'σαι καλά φίλε...

Η αλήθεια είναι πως έχω κάνει και ραδιόφωνο κάτι φεγγάρια... :D

Αν εξαιρέσεις το οτι όλοι μισούμε τη φωνή μας οταν την ακούμε, δοκίμασε κι εσύ να ακούσεις τη φωνή σου με μικρόφωνο... Θα εκπλαγείς!

DINO μια και χρησιμοποιείς το pinaccle studio κάνε capture το παιχνίδι και γράψε μετά τον ήχο με το review σου επάνω στο βίντεο. Θα έχεις σίγουρα καλύτερο αποτέλεσμα από το να προσπαθείς να παίζεις και να κρατάς το μικρόφωνο σαν χταπόδι.
:biglaugh:

Thanx for the tip telonio! Κάπου θα βρω μια βασούλα για το μικρόφωνο!

Xωρίς πλάκα τώρα, πραγματικά ο Dino συνεχίζει να πρωτοτυπεί με την φοβερή δουλειά του. DTP master, τώρα πλέον και Video master !! Τι θα δούμε άραγε στην συνέχεια;
Αγαπητέ billy σε ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια!

Προσπαθώ πάντα για το καλύτερο...

Το επόμενο βήμα μάλλον θα είναι να προβάλλω το ολόγραμμά μου στα σπίτια σας και να σας παρουσιάσω το review! :D :D:D

@spyros_s: Σε ευχαριστώ φίλε...
 
θα συμφωνησω με τον mano426f :D :D:D

οντως πρεπει να υπαρχει και ενα κειμενο review ! ειναι ρετροκατασταση πλεον ο γραπτος λογος,συναμα ομως το βιντεο ανεβαζει την ποιοτητα του review!

μπραβο Dino ολο μερακι εισαι!!
 
Φοβερό. Τα πολλά σχόλια περιττεύουν. Στα επόμενα review σου κοίτα απλά να ακούγεσαι και ίσως η διάρκεια να μη χρειάζεται να είναι πάνω από πέντε λεπτά.

Α, και αφιέρωσε λίγο χρόνο πριν πατήσεις το rec για να αποφασίσεις πάνω-κάτω τι θες να πεις ώστε να είσαι λίγο πιο σφιχτός ;)

You rule :cheers:
 
Thanx for the tips guys! :)

Όντως, Omenforever έπεσα στην παγίδα του "εεεεεεεε"...

Το βίντεο έγινε στο πολύ γρήγορο και χωρίς να αποφασίσω ουσιαστικά ποιό παιχνίδι θα κάνω review... Απλά βρήκα το GODS μπροστά μου και το έβαλα για δοκιμή...

Σε review που θα κάνω, θα έχω σαν συνοδευτικό βιντεάκι κάτι ανάλογο, και θα λάβω υπόψιν μου όλα τα σχόλια και τις παρατηρήσεις που κάνατε, για να είναι το αποτέλεσμα όσο καλύτερο γίνεται...

Και πάλι ευχαριστώ! :thumbup:
 
Πολυ καλη προσπαθεια DINO και ελπιζω να την φερεις στα μετρα που την ονειρευτηκες. Μια δικια μου προταση θα ηταν και για τον υποτιτλισμο, εστω και υποτυπωδη. Ας μην ξεχναμε οτι υπαρχει μια μεριδα ανθρωπων που θα επωφελουταν στο μεγιστο απο κατι τετοιο εφοσον δεν θα υπηρχε αλλος τροπος να καταλαβουν τι ακουγεται στο video. Και παλι μια προταση ειναι, και καταλαβαινω το δυσκολο μερος του υποτιτλισμου. Its up to you buddy and keep up the good work.
 
να ξέρεις μόνο επειδή μας ...καλομαθαίνεις θ' απαιτούμε συχνά review και συνάμα θα είαμστε και αυστηροί κριτές :)
 
phil_vr, πολύ καλή η ιδέα σου και για υπότιτλους... Θα το σκεφτώ σοβαρά...

Σας ευχαριστώ πολύ φιλαράκια!!! :thanx2:
 
Πίσω
Μπλουζα