sunset89
Human RetroDatabase
- Αντιδράσεις
- 254
...και μιας και σήμερα κλείνω δύο χρόνια ως μέλος του retromaniax.gr, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για όλα όσα μοιραζομαστε μαζί, αναμνήσεις, υλικό (κάποια άτομα από εδώ τα ευχαριστώ ιδιαιτέρως για το τελευταίο
), γέλια, θυμό, πράγματα γενικώς από το ευχάριστο κοντινό ή μακρινό παρελθόν μας.!
Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι το φόρουμ το ανακάλυψα από το κουίζ του Γιάννη, γιατί έψαχνα μερικές πληροφορίες στο google και έπεφτα συνέχεια πάνω του!
Ώσπου κάποια στιγμή αποφάσισα να γραφτώ για να πω κι εγώ τις όποιες εντυπώσεις μου πάνω στα ποικίλλα θέματα του ρετρομάνιαξ!! Και ευτυχώς δεν έπραξα άσχημα, καθώς εδώ μέσα ανακαλύπτει κανείς πολλά και ενδιαφέροντα στοιχεία διαφόρων κατηγοριών!
Χαίρομαι που είμαι μέλος της παράξενης και πολύ όμορφης αυτής παρέας, που απαρτίζεται από ποιοτικά και καλά άτομα! Εύχομαι να συνεχίσουμε να περνάμε έτσι ευχάριστα την ώρα μας εδώ! :flower:

Με το χέρι στην καρδιά θα πω ότι το φόρουμ το ανακάλυψα από το κουίζ του Γιάννη, γιατί έψαχνα μερικές πληροφορίες στο google και έπεφτα συνέχεια πάνω του!

Χαίρομαι που είμαι μέλος της παράξενης και πολύ όμορφης αυτής παρέας, που απαρτίζεται από ποιοτικά και καλά άτομα! Εύχομαι να συνεχίσουμε να περνάμε έτσι ευχάριστα την ώρα μας εδώ! :flower: