krem13 είπε:Τα είχα και εγώ αυτά τα βιβλία παρόλο που είμαι μόνο 17.Βέβαια 1-2 χρόνια μετά το πέρασμά μου από τις αντίστοιχες τάξεις αποσύρθηκαν,ακόμα θυμάμαι όμως που όταν κοίταξα τον αριθμό έκδοσης από πίσω κουφάθηκα και αναρωτήθηκα γιατί δεν έχουν αποσυρθεί ακόμα αυτές οι αρχαιότητες!
(Βασικά πρόλαβα όλα αυτά τα απαρχαιωμένα βιβλία μέχρι και την πέμπτη δημοτικού.Άσχετο,έχει κανείς εικόνες από το ανθολόγιο της ε/στ τάξης? Μου άρεσαν πολύ αυτά τα βιβλία αλλά αυτό δεν το πρόλαβα για μία χρονιά )
Το ξέρω,επίτηδες το έγραψα έτσι για να δω πως θα αντιδράσετε εσείς οι γηραιότεροιΣκληρά λόγια
μωρέ, καλά μυρίστηκα κάπου ορθογραφικό!Omenforever είπε:+Συγκίνηση+
Θεϊκό ήταν το γατάκι! Είπα να το αναφέρω, αλλά σκέφτηκα ότι θα με λέγατε μωρό! #)Omenforever είπε:Θυμάμαι που με είχε παραξενέψει λίγο το γατάκι με το παπιγιόν...
Πω πωωωω! Παραμυθάκι σκέτο μου φαινότανε.akis1977 είπε:[edit] Dead picture [edit]
Στα βιβλία των Μαθηματικών (βλ.πρώτο μήνυμα) οι σελίδες τους είχαν μπλε περιθώριο...BETTY BOOP είπε:Από τα βιβλία της Γλώσσας μου άρεσαν τα κειμενάκια και οι εικόνες και από το βιβλίο της Μελέτης Περιβάλλοντος οι πολύχρωμες εικόνες.