Kάτι που (ίσως) δεν ξέρετε, αλλά και που δε θα πήγαινε το μυαλό σας, είναι ότι στο σήμα "ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΣ", αυτό το "περπατητό" μουσικό θέμα έχει γράψει ο Λουκιανός Κηλαηδόνης !!!!ChristosM είπε:Παιδια μεχρι να μπορεσω να μετατρεψω και να ανεβασω τα βιντεο που εχω βρει σε παλιες κασετες, σας δινω καποια στιγμιοτυπα που τραβηξα με το κινητο μου για να βοηθησω στην ερευνα σας.
Αρχιζω με
ΕΡΤ 1980 ειδησεις (ακομα μαυροασπρες)
Προβολή συνημμένου 437
Προβολή συνημμένου 438
Προβολή συνημμένου 439
ακολουθησε το πρωτο εγχρωμο της ΕΡΤ με το "νεφελωμα" (θα το βαλω μολις το βρω)
Clemence είπε:ελπίζω να μην είμαι εκτός θέματος, αλλά ήθελα να ρωτήσω κάτι σχετικά με τα ωράρια των βραδυνών δελτίων ειδήσεων ερτ και υενεδ, τα θυμάμαι στις εννιά και εννιάμισι το βράδυ αντίστοιχα, διορθώστε με αν κάνω λάθος. θυμάται κανείς πότε και με ποιο σκεπτικό μετακινήθηκαν σιγά - σιγά πιο νωρίς?
ρωτώ γιατί όταν πήγα στο εξωτερικό μου είχε φανεί πολύ παράξενο που τα δελτία εκεί ξεκινούσαν απ΄τις 7 και έφταναν μεχρί τις 8 να ξεκινούν τα τελευταία. και εκεί όταν το σχολιάζαμε, μεταξύ μας οι έλληνες, λέγαμε ότι όσο η ελλάδα θα γίνεται ευρώπη ( #) ) τόσο θα αναγκαστούν να αλλάξουν και αυτά τα περίεργα ωράρια. εσείς θυμάστε καθόλου να έγινε σχετική συζήτηση τότε?
FORD231 είπε:Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τους
Μιχάλη Ανδρουλιδάκη και Λίλη Αλεξάκη
μεταδόθηκε 09 Μαίου 1989 από την Ε.Τ.1
[edit]To video δεν υπάρχει καθώς ο Λογαριασμός YouTube με τον οποίο σχετίζεται έχει τερματιστεί εξαιτίας πολλαπλών ειδοποιήσεων από τρίτους για παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων.[edit]
Καλώς όρισες και πάλι στο Retromaniax Βασίλη!!FORD231 είπε:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ φίλοι μου μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας μου από το φόρουμ (προσωπικοί λόγοι)
από σήμερα θα είμαι και πάλι κοντά σας ενεργά και χαίρομαι πολύ γιαυτό.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εδώ μέσα για το ενδιαφέρων τους προς εμένα
και ιδιαίτερα στην Ναταλί και στην Μαριάννα
Εύχομαι σε όλους καλή Χρονιά με υγεία
Το Διάγγελμα του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας
Χρήστου Σαρτζετάκη για την έλευση του νέου έτους
Μεταδόθηκε στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ
από τον Τερενς Κουικ και Σπύρο Χατζαρα
31 Δεκεμβρίου 1986