bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 996
Για τον Σπύρο Χατζάρα, δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω, δεν έχω άποψη. Πολλοί λένε ότι ήταν ευνοούμενος την 8ετία 1981-89 από την ΕΡΤ λόγω κομματικών τοποθετήσεων. Αρκετοί μάλιστα αμφισβητούσαν τότε (και τώρα) την αξία του. Εγώ δεν έχω ιδία άποψη - τον θυμάμαι, αλλά μόνο οπτικά, όχι στην εκφώνηση των Ειδήσεων - ήμουν ακόμα πολύ μικρός. Μήπως έχεις κανένα βιντεάκι για να μας τον θυμίσεις?MrRetromemories είπε:... μου θυμιζει τον Χατζαρα που απο Νο1 στον τομεα ειδησεων της ΕΡΤ υποβιβαστηκε στην δ εθνικη του blue sky..
Εκεί που σίγουρα θα έκανα παρομοίωση, είναι με την περίπτωση του Κώστα Χούντα, ο οποίος (1) σίγουρα ήταν πολυ-κομματικός (πού την βρήκα αυτή την λέξη ο άτιμος?), διότι τον συναντάμε σε δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ από το 1976 (περίπου) μέχρι το 1992 (περίπου) χωρίς διακοπή και με ενδιάμεσες αλλαγές κυβερνήσεων. Εκείνα τα χρόνια δεν ήταν ποτέ από τους "κομμένους" (τουλάχιστον αυτή την εντύπωση έχω!). (2) Τον έχουμε ξαναδεί πρόσφατα σε πολλά ρετρο-βιντεάκια εκφώνησης ειδήσεων (1977, 1981 και νομίζω 1990) και φαίνεται το ήθος και η σοβαρότητά του.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: