ΕΙΡΤ / ΕΡΤ / ΕΤ1 Ειδήσεις

Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Κώστα Τσιβιλίκα και Σπύρο Χατζάρα από το στούντιο της Θεσσαλονίκης. Την επίσκεψη του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου στη Αλεξανδρούπολη και τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Χρήστο Σαρτζετάκη στο Παρίσι. Μεταδόθηκε 14 Μαΐου 1986 στην ΕΡΤ.
 
Απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τον Κώστα Τσιβιλίκα αμέσως μετά την λήξη του αγώνα Ελλάδα - Γιουγκοσλαβία στα πλαίσια του Eurobasket 1987 που έγινε στην Αθήνα. Μεταδόθηκε 12 Ιουνίου 1987.
 
Απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με την Μαίρη Χατζάκη. Θέμα: Η επίσκεψη του Τούρκου Πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με τον τότε Πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου και να συνεχίσουν τις συνομιλίες που είχαν ξεκινήσει στο Νταβός τον Ιανουάριο. Μεταδόθηκε Τρίτη 14 Ιουνίου 1988.
 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Εύη Δεμίρη και Κώστα Χούντα. Μεταδόθηκε 02 Ιουνίου 1984.
 
Το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Σπύρο Χατζάρα και Κώστα Χούντα. Στο δελτίο καιρού ο Γιώργος Μελανίτης. Μεταδόθηκε Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου του 1987.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ. Παρουσίαση Εύη Δεμίρη Αλέξανδρος Αντωνόπουλος. Η Δήμητρα Γκουντούνα στα Πολιτιστικά. Στο δελτίο καιρού η Ευρυδίκη Καραμανή. Στα αθλητικά ο Μανώλης Μαυρομάτης. Μεταδόθηκε 21 Δεκεμβρίου 1987.
 
Απόσπασμα από το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 με τον Γιώργο Συριόπουλο. Μεταδόθηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 1996.
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Γιάννη Συνοδινό. Το δελτίο καιρού με τον Ανδρέα Λαζάνη . Μεταδόθηκε Τρίτη 13 Μαΐου 1991 .
 
Το τελευταίο δελτίο ειδήσεων της ημέρας με τον Γιάννη Συνοδινό. Το δελτίο καιρού με τον Ανδρέα Λαζάνη . Μεταδόθηκε Τρίτη 13 Μαΐου 1991 .
Ο Ανδρέας Λαζάνης (1942 - 7 Αυγούστου 2006) ήταν Έλληνας φυσικός-μετεωρολόγος, από τους γνωστότερους επιστήμονες της ΕΜΥ. Επί 35 έτη εργάστηκε στην ΕΜΥ και συνεργάστηκε με την κρατική τηλεόραση, παρουσιάζοντας το δελτίο καιρού αλλά και ειδικά δελτία για αγρότες, καθώς και με την εφημερίδα "Τα Νέα". Απεβίωσε σε ηλικία 64 ετών, λίγες ώρες μετά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής. πηγή
 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 με τους Δημήτρη Κωνσταντάρα και την Άλκηστις Κιουση. Μεταδόθηκε 14 Ιουλίου 1992.
 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Κώστα Σερέζη Ελλη Στάη και τον Ευθύμιο Γεωργίου. Μεταδόθηκε τον Οκτώβριο του 1984.
 
Απόσπασμα από το απογευματινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 με την Μιρέλλα Καλοστύπη και τον Μιχάλη Ανδρουλιδάκη. Μεταδόθηκε το 1989.
 
Απόσπασμα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με τους Κώστα Σερέζη Ελλη Στάη και τον Ευθύμιο Γεωργίου. Μεταδόθηκε τον Οκτώβριο του 1984.
Δεν είναι Οκτώβριος αλλά Μάιος 1984 γιατί η έκρηξη από διαρροή φιάλης υγραερίου στο τυροπιτάδικο της οδού Σταδίου και Γεωργίου Σταύρου στην Αθήνα έγινε στις 14 Μαΐου 1984.

 
Βλεπωντας τα περισσοτερα απο αυτα τα δελτια,σκεφτομαι οτι την επομενη μερα θα ειχα σχολειο και μπορει να ειχα πολυ ή λιγο διαβασμα,ή διαγωνισμα σε καποιο μαθημα,ή εκδρομη......
 
Το βραδινό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ-1 με τους Σπύρο Μεταξά και την Λίλη Αλεξάκη. Στο δελτίο καιρού ο Ανδρέας Λαζάνης. Μεταδόθηκε το 1989.
 
Πίσω
Μπλουζα