Και ποιος δεν θα το θελε;
Προβολή συνημμένου 295902
Οχι, βρε παιδια οχι! Εκτος του οτι το βρισκω κακογουστο, ο ανθρωπος που το εκανε, διεπραξε ιεροσυλια. Μαληστα διοτι κυριε μου, κυρια μου, το τζην ειναι παντιερα, ειναι λαβαρο, ειναι τροπος ζωης, ειναι ιδεα! Δεν μπορεις να το καταστρεφεις, τοιουτοτροπως για να λανσαρεις μοδα.
Πρωτοβαλα τζην, τον περασμενο αιωνα, σε ηλικια 12-14 χρονων. Wrangler, εφαρμοστο,με το W στις κωλοτσεπες. Ειχα πριξει την μανα μου να το πλενει καθε μερα, για να ξεβαψει στα μπουτια και στον ποπο, αλλιως δεν θα το φορουσα. Ολη η γοητεια, του μπλουτζην, οπως ελεγε κι ο ξαδερφος μου, ο Λεωνιδας, μεγαλυτερος μου, παιδι του Τουρκολιμανου, αν δεν ειξερε αυτος ποιος θα ειξερε, ειταν αυτο το ξεβαμα. Η φουκαριαρα, τοτε επλεναν στην σκαφη, δεν ειχαν εφευρεθει ακομα τα πληντηρια, ειχε παρει μια βουρτσα που επλενε τις κουρελουδες και το ετριβε, μεχρι να εγκρινω την αποχρωση. Οχι δεν ειμαι παραξενος, ιδεαλιστης ειμαι. Πως θα το εβαζα, να με δουν τα κοριτσακια στο σχολειο, χωρις ξεβαμα?
Πριν δυο μηνες, βρηκα wrangler, σε ενα κατ/μα στον Πειραια και χτυπισα ενα, τιμης ενεκεν. Δεν ξερω πως να το ξεβαψω σε αυτα τα σημεια, καμια ιδεα? Γιατι σαν πιστος ιδεαλιστης πουρειντζερ, πως θα το βαλω αν δεν ειναι ξεβαμενο? Οχι δεν θα παω στο σχολειο, αλλα μπορει να παω σε κανενα ΚΑΠΗ. Θα εχει και εκει, αξιολογες κυριες, μη με πουνε βλαχαδερο, που δεν ξερει να φοαει τζην.
Ο συνδιασμος ειναι ξεβαμενο wrangler, μποτακι σε χρωμα καφε η ταμπα, μπορεις να φορεσεις και timberland δετα. Ειναι και η μοναδικη περιπτωση που ενας ανδρας μπορει να φορεσει ασπρες καλτες. Δερματινο μπουφαν, απαραιτητο το σκουρο γυαλυ και βολτα με την Χαρλει. Δεν χρειαζεται ταχυτητα, απλα και μονο ο ηχος της μηχανης, ηδονη σκετη. Το απολυτο αντρικο φετιχ. Ενα θα σας πω. Ο ηχος της μηχανης Χαρλει, ειναι στην συλλογη ηχων δοκιμης ακριβων ηχειων