Είσαι ρετρό, απόδειξέ το

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας αριαδνη
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Διαλέγω την θέση 3 για να είμαι κοντά στην Κέλλυ Λεμπροκ. Θα της έκανα καμάκι και αν δεν τα κατάφερνα θα έπιανα συζήτηση με τον Τζον Κάντι και θα πέρναγε η ώρα πολύ όμορφα στην πτήση! Θα έχανα την γκομεναρα Κέλλυ αλλά.. who cares?? Μιας και θα γινομουν καλό φιλαράκι με τον Τζον που έχει και πολύ πλάκα! :fafoutis:
Την ίδια σκέψη έχω για το 3 και το 8...

3 ΔΑΓΚΩΤΟ! κι αν επιμενει ο

Always Somewhere

Θα μιλησουν τα εξασφαιρα

Χαχαχα! Πάω πάσο τότε και γρήγορα γρήγορα ψάχνω για να κάτσω στην θέση 8 που κάθεται και το Κριστινάκι η Απλγκεϊτ. Βέβαια σε αυτή την θέση και με δίπλα τον παλαβό Αλ Μπάντι (το μπαμπά της) κάθομαι στα αυγά μου και δεν μιλάω αλλά ούτε κάνω καμάκι (ε, εντάξει το πολύ πολύ να ρίχνω και καμιά ματιά σε αυτό που φοράει και γενικά σε όλο το περιεχόμενο :whistle::whistle::whistle: )

Τελευταία επεξεργασία:
Χαχαχα! Πάω πάσο τότε και γρήγορα γρήγορα ψάχνω για να κάτσω στην θέση 8 που κάθεται και το Κριστινάκι η Απλγκεϊτ. Βέβαια σε αυτή την θέση και με δίπλα τον παλαβό Αλ Μπάντι (το μπαμπά της) κάθομαι στα αυγά και δεν μιλάω ούτε κάνω καμάκι (ε, εντάξει το πολύ πολύ να ρίχνω και καμιά ματιά σε αυτό που φοράει και γενικά σε όλο το περιεχόμενο :whistle::whistle::whistle: )
Μαχαιρι δικοπο, το καμακι την σημερον ημερα. Καποτε εκανες ενα ομορφο κομπλιμεντο, σε μια γυναικα π.χ. -Κυρια μου, τωρα που σας βλεπω, καταλαβαινω την σημασια της φρασης, "εχει λαιμο κυκνου". Και ειτε θα χαμογελουσε, αν της αρεσε και της αρεσες, η θα γυρνουσε αλλου το κεφαλι και θα σε εφτυνε, αν οχι.. Κατανοητο και φυσιολογικο! Σημερα αν πεις κατι τετοιο, κυνδινευεις να σου κανει μυνηση, για σεξουαλικη παρενοχλιση. Ρε πως καταντησαμε ετσι?

Μαχαιρι δικοπο, το καμακι την σημερον ημερα. Καποτε εκανες ενα ομορφο κομπλιμεντο, σε μια γυναικα π.χ. -Κυρια μου, τωρα που σας βλεπω, καταλαβαινω την σημασια της φρασης, "εχει λαιμο κυκνου". Και ειτε θα χαμογελουσε, αν της αρεσε και της αρεσες, η θα γυρνουσε αλλου το κεφαλι και θα σε εφτυνε, αν οχι.. Κατανοητο και φυσιολογικο! Σημερα αν πεις κατι τετοιο, κυνδινευεις να σου κανει μυνηση, για σεξουαλικη παρενοχλιση. Ρε πως καταντησαμε ετσι?
Γι' αυτό noise cancelling ακουστικά και rayban wayfarers από τη στιγμή που βγαίνεις απ΄ το σπίτι μέχρι να φτάσεις στο γραφείο και τούμπαλιν. Δεν μιλάς σε κανέναν. δεν ακούς κανέναν, δεν βλέπεις κανέναν και έχεις την ησυχία σου.

Γι' αυτό noise cancelling ακουστικά και rayban wayfarers από τη στιγμή που βγαίνεις απ΄ το σπίτι μέχρι να φτάσεις στο γραφείο και τούμπαλιν. Δεν μιλάς σε κανέναν. δεν ακούς κανέναν, δεν βλέπεις κανέναν και έχεις την ησυχία σου.

Ε αμα καταντησω ετσι "θα ανεβω και θα τραγουδησω στο πιο ψηλοτερο βουνο" .Μην σου πω, οτι θα μεινω κι εκει

Μαχαίρι δίκοπο και χατζάρα δίκοπη μη σου πω.. Ειδικά όταν έχεις και δίπλα σου τον Αλ Μπάντι σωπαίνεις και δεν κοιτάς και καθόλου!! :fafoutis:

Οχι, βρε παιδια οχι! Εκτος του οτι το βρισκω κακογουστο, ο ανθρωπος που το εκανε, διεπραξε ιεροσυλια. Μαληστα διοτι κυριε μου, κυρια μου, το τζην ειναι παντιερα, ειναι λαβαρο, ειναι τροπος ζωης, ειναι ιδεα! Δεν μπορεις να το καταστρεφεις, τοιουτοτροπως για να λανσαρεις μοδα.
Πρωτοβαλα τζην, τον περασμενο αιωνα, σε ηλικια 12-14 χρονων. Wrangler, εφαρμοστο,με το W στις κωλοτσεπες. Ειχα πριξει την μανα μου να το πλενει καθε μερα, για να ξεβαψει στα μπουτια και στον ποπο, αλλιως δεν θα το φορουσα. Ολη η γοητεια, του μπλουτζην, οπως ελεγε κι ο ξαδερφος μου, ο Λεωνιδας, μεγαλυτερος μου, παιδι του Τουρκολιμανου, αν δεν ειξερε αυτος ποιος θα ειξερε, ειταν αυτο το ξεβαμα. Η φουκαριαρα, τοτε επλεναν στην σκαφη, δεν ειχαν εφευρεθει ακομα τα πληντηρια, ειχε παρει μια βουρτσα που επλενε τις κουρελουδες και το ετριβε, μεχρι να εγκρινω την αποχρωση. Οχι δεν ειμαι παραξενος, ιδεαλιστης ειμαι. Πως θα το εβαζα, να με δουν τα κοριτσακια στο σχολειο, χωρις ξεβαμα?
Πριν δυο μηνες, βρηκα wrangler, σε ενα κατ/μα στον Πειραια και χτυπισα ενα, τιμης ενεκεν. Δεν ξερω πως να το ξεβαψω σε αυτα τα σημεια, καμια ιδεα? Γιατι σαν πιστος ιδεαλιστης πουρειντζερ, πως θα το βαλω αν δεν ειναι ξεβαμενο? Οχι δεν θα παω στο σχολειο, αλλα μπορει να παω σε κανενα ΚΑΠΗ. Θα εχει και εκει, αξιολογες κυριες, μη με πουνε βλαχαδερο, που δεν ξερει να φοαει τζην.
Ο συνδιασμος ειναι ξεβαμενο wrangler, μποτακι σε χρωμα καφε η ταμπα, μπορεις να φορεσεις και timberland δετα. Ειναι και η μοναδικη περιπτωση που ενας ανδρας μπορει να φορεσει ασπρες καλτες. Δερματινο μπουφαν, απαραιτητο το σκουρο γυαλυ και βολτα με την Χαρλει. Δεν χρειαζεται ταχυτητα, απλα και μονο ο ηχος της μηχανης, ηδονη σκετη. Το απολυτο αντρικο φετιχ. Ενα θα σας πω. Ο ηχος της μηχανης Χαρλει, ειναι στην συλλογη ηχων δοκιμης ακριβων ηχειων

Πίσω
Μπλουζα