theoritikos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 128
Καφές χωρίς την παρουσία μου γίνεται? Δεν γίνεται!
Count me in!
Count me in!
Μπααα ... το μόνο που χρειάζεται να ... "φοράμε" είναι το "θάρρος" μας και την "άνεσή" μας !!! Κάπως έτσι γνωρίστηκα με τα μέλη του retromaniax στην πρώτη μου συνάντηση με αυτά : "Χωνόμουν" στα "πηγαδάκια" και συστηνόμουν : "είμαι το μέλος Rinus Cesar, εσείς ποια μέλη είσαστε ???" !!! Μην ανησυχείς, δεν πρόκειται να σε παρεξηγήσει κανείς, το αντίθετο μάλλιστα, θα χαρούν που θα σε γνωρίσουνmanos311 είπε:Θα είχε πλάκα να φοράγαμε και ταμπελάκια ή αυτοκόλλητα με το username μας, ή και το avatar μας.
Rinus Cesar είπε:[η "όλη φάση" σε αυτές τις συναντήσεις θυμίζει, κάπως, τους παλιούς ραδιοπειρατές εκεί στα 80ς !!! Αυτοί ήταν γνωστοί - για ευνόητους λόγους φυσικά - μόνο με τα "ψευδώνυμά" τους : Δημήτρης ο 93, Πάνος ο 104 κλπ κλπ !!! Και όποτε κανόνιζαν - πάντα στα μουλωχτά - κάποια συνάντησή τους, έτσι συστήνονταν ο ένας στον άλλον !!! Και μετά ... δώστου συζητήσεις για θέματα τεχνικά, που αφορούσαν τους σταθμούς τους (για όλα αυτά σας παραπέμπω στο βιβλίο "Διόδια" του Βαγγέλη Ραπτόπουλου) !!! Τουλάχιστον οι δικές μας συζητήσεις θα είναι ... "ευρύτερου φάσματος"
.... ] .....
Αγαπητέ εν Mac αδερφέ!pooky(1) είπε:Κοίτα να είσαι ηλεκτρονικά παρούσα, το "Αθηναίων Πολιτεία" έχει ασύρματο!!!!! Εναλλακτικά θα έχουμε και τη βοήθεια του Theoritikoy μια και με το Xalia τον χώνουμε σιγά - σιγά στη φιλοσοφία των "μήλων" !!!!!!!