Εαρινή συνάντηση 2012

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Ώστε ο Rygar κουρεύτηκε, ε; Μπράβο, του ;)

Χαίρομαι που περάσατε καλά και λυπάμαι που δεν μπόρεσα να σας συναντήσω!

Πάντως, η ώρα είναι ένα θέμα. Γι' αυτό και τελικά δεν παρεβρέθηκα! Γιατί να μη συνδυάσουμε τη συνάντηση με τη βραδυνή έξοδο;

20.00 τη θεωρώ μία καλή ώρα.
 
Καμάρια μου! :D

Κακοπεράσατε πάλι βλέπω, ε?! :D

Πολύ ωραίες οι φωτόζ (που λέει και η νέα-ρηγανο-ορθογραφία του φόρουμ) και με χαρά βλέπω παλιές, αλλά και νέες φυσιογνωμίες! ;)

Πολλά respect κι από μένα στον Uskoke! :thumbup:

Προσωπικά, επιφυλάσσομαι για έναν από τους μελλοντικούς, ρετρό - καφέδες!
 
Παίδες sorry αλλά υποχρεώσεις οικογενειακές με απέτρεψαν στο να δώσω το παρών. Κοιτάζω για την επόμενη φορά :(
 
Ωραίες οι φωτογραφίες. Χαίρομαι που περάσατε καλά. Παραβρεθήκαμε για 5 λεπτάκια και μεις(D@redevil & γω), μέσω τηλεφώνου :p , για να χαιρετίσουμε την παρέα.

Respect κι από μένα στον Uskoke!
 
Ανέβαινα το πλακόστρωτο και είδα την παρέα μαζεμένη!


Πόσο χάρηκα που σας βρήκα, παλιούς και νέους φίλους! Και πόσο ενδιαφέροντα αυτά που ακούω κάθε φορά, ανάλογα με το «πηγαδάκι» που βρίσκομαι…


Συνδυάσαμε την ηλιοθεραπεία με τη δροσιά της βραδιάς με θέα την Ακρόπολη. Αργότερα χωριστήκαμε σε δύο ομάδες, άλλοι πήγαν να τσιμπήσουν κάτι εκεί κοντά και άλλοι μείναμε μέχρι τις 10:00 περίπου εκεί! Walker Yannis, άνετα θα μας προλάβαινες!


Ελπίζω σύντομα να επαναλάβουμε τη συνάντηση.


Υ.Γ. Φιλιά στους φίλους μας στη Θεσσαλονίκη που έδωσαν τηλεφωνικά το παρόν και καλή επιτυχία στη δική τους συνάντηση το ερχόμενο Σάββατο…


 
δεν ειχα προσεξει καθολου το θεμα και ηθελα να περασω :sad:
 
Χε χε, περάσαμε τέλεια. Ήταν εκπληκτική συνάντηση.

Να επαναλάβουμε σύντομα!
 
Μία ακόμα ωραία συνάντηση!

Επιγραμματικά:

Χάρηκα για τα μέλη που γνώριζα για πρώτη φορά (την maverick, τον rygar, τον stavro και φυσικά τον uskoke που κυριολεκτικά πέρασε θάλασσα για να μας συναντήσει :) )

Οι "παλιές αγάπες" ήταν εκεί και τους ξαναείδα με ευχαρίστηση.

Λυπήθηκα λίγο γιατί περίμενα να δω περισσότερα κορίτσια (άντε να δούμε πότε θα καταφέρουμε και την αποκλειστικά "γυναικεία" συνάντηση).

Εν αναμονή της επόμενης ...
 
Mπράβο παιδιά, χαίρομαι που περάσατε όμορφα. Φαγητό είχε μετά ή κάνατε τη διαφορά και δεν πήγατε στα σουβλάκια παρακάτω; :) Τι ρωτάω ε; Θα υπήρχε ντοκουμέντο!
 
Εξυπακουεται πηγαμε αφου πεινούσα από τις 7:D:D. Αλλα ντοκουμεντο όχι δεν υπαρχει.
 
Ωραίο μέρος, όμορφο απόγευμα, καλή παρέα (το σημαντικότερο) & διάθεση για κουβέντα. Μία ωραιότατη συνάντηση!

Την επόμενη φορά (που λέω να έρθω με τη πιο στυλάτη και ωραία μηχανή μου από αυτή του rygar :p ) θα υπάρξουν (έστω και από μένα) φώτος από τη μασαμπούκα. Και ΔΕΝ εννοώ το τραπέζι αλλά τις αφεντιές μας σε καλλιτεχνικές εκφράσεις απείρου κάλλους να σαβουριάζουμε πιτόγυρα (θα μας ξεμπροστιάσω :D )

Πάντα τέτοια!
 
Και γω θα κανω το σερρες αθηνα σε 3 ωρες με την καινουρια μου Ferrari η θα ρθω με την ολοκαινουρια R1 μου :p Μπραβο ρε αλανια παντα ετσι καλα να περνατε :thumbup:
 
Κρίμα που τελικά δεν μπόρεσα να έρθω παρόλο που βρισκόμουν Αθήνα. Κατι μου ετυχε τελευταια στιγμη. Απο ότι βλέπω πάντως περάστε όμορφα..ίσως μπορέσω να παραβρεθω την επόμενη φορά. Χαιρετσμους σε όλους.
 
Επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα!

photo.jpg

photo3.jpg

ladies.jpg
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα