bernard.c
RetroDB Feeder
- Αντιδράσεις
- 996
Καθόλου δεν αστειευόμουν. Μπορεί η AGB να ξεκίνησε τις μετρήσεις θεαματικότητας των καναλιών με την έναρξη των ιδιωτικών σταθμών (στην αρχή της δεκατίας του 1990), αλλά υπήρχαν μετρήσεις θεαματικότητας εκπομπών, σειρών και σταθμών γενικότερα από άλλες εταιρίες και φορείς (πχ ICAP) σαφώς και πριν το 1990.sunset89 είπε:Να απαντήσω εγώ σε αυτό και να πω ότι μάλλον θα αστειεύεσαι. Ειδικά η τηλεθέαση ξεκινά από το 1994. Εκτός αν το DVD μου είναι χαλασμένο!
Μάλιστα οι μετρήσεις αυτές κατά την περίοδο μέχρι το 1974 περίπου έδιναν προβάδισμα στην ΥΕΝΕΔ έναντι του ΕΙΡΤ, λόγω του πιο "εύπεπτου" προγράμματος.
Για αυτό και ρώτησα - ένα DVD-ROM που παρουσιάζεται ως "πλήρες", θα μπορούσε να είχε κάνει μία εις βάθος μελέτη και καταγραφή.
Με τις περιγραφές που μου δώσατε, αυτό υποψιάστηκα κι εγώ, ότι δηλαδή αυτή είναι ίσως η μόνη (δηλ. σημαντική) "προστιθέμενη" αξία του DVD-ROM. Διότι, οι σειρές έχουν καταγραφεί από τον Στάθη Βαλούκο και τον (δικό μας) Νάσο Κόλια, αλλά οι περισσότερες εκπομπές (με εξαίρεση τα τηλεπαιχνίδια και τα shows που έχει καταγράψει ο Νάσος) δεν υπήρχαν μέχρι σήμερα πουθενά καταγεγραμμένες συγκεντρωτικά...ChristosM είπε:Ναι εχει αρκετα στοιχεια για εκπομπες ολων των ειδων, εορταστικα προγραμματα, τηλεπαιχνιδια και θεατρικες παραστασεις (μονο της ΕΡΤ νομιζω, οχι της ΥΕΝΕΔ). Εχει αρκετα λαθακια, μερικα απο τα οποια ειναι τρανταχτα! Αυτο που μου αρεσει ειναι οτι εχουμε μια καλη καταγραφη ολων (?) των εκπομπων ποικιλου περιεχομενου της ΕΡΤ και ΥΕΝΕΔ, κατι το οποιο αν και οχι δυσκολο να γινει, σιγουρα χρονοβορο.
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: