Εχω καλυφθεί πλήρως !!!Clemence είπε:καταπληκτική! τη θυμάμαι να παίζεται απ΄την κρατική τη δεκαετία του '80. την είδα μεγάλη με τα dvd-προσφορές της καθημερινής.
η μόνη με την οποία τη βάζω πρώτη θέση είναι το μάλιστα κύριε υπουργέ (πάλι bbc φυσικά).
Δυστυχώς δεν τα συμπλήρωσα όλα... Ευτυχώς όμως η "Καθημερινή" κρατάει στοκ, οπότε σε μαζική παραγγελία που θα κάνω θα συμπεριλάβω όσα μου λείπουν κι απ' αυτή την σειρά! Να πούμε μόνο πως επρόκειτο για VCDs και όχι για DVDs! Το σύνολο 12, φαντάζομαι. Όσα και τα επεισόδια της σειράς.Clemence είπε:την είδα μεγάλη με τα dvd-προσφορές της καθημερινής.
Ανάλογα με τι το συγκρίνεις ...johnalepou είπε:Θυμαμαι και καπως τολμηρες γυμνες σκηνες,και απο γυναικες και απο ανδρες...θυμαμαι σωστα?
σωστό αυτό για τα VCDs, μια 12αδα τα κάνω και γω, αλλά δε νομίζω πως ήταν όλα τα επεισόδια, χώρια που υπήρχε και το Yes PM που δε νομίζω να βγήκε σε προσφορά ...Mandrake είπε:Δυστυχώς δεν τα συμπλήρωσα όλα... Ευτυχώς όμως η "Καθημερινή" κρατάει στοκ, οπότε σε μαζική παραγγελία που θα κάνω θα συμπεριλάβω όσα μου λείπουν κι απ' αυτή την σειρά! Να πούμε μόνο πως επρόκειτο για VCDs και όχι για DVDs! Το σύνολο 12, φαντάζομαι. Όσα και τα επεισόδια της σειράς.
πολλά έχω ακούσει για τη μεσσαλίνα, η γυναίκα ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της, αλλά σκηνές by στο έργο? σοβαρά? δεν το θυμάμαι ...johnalepou είπε:Θυμαμαι και καπως τολμηρες γυμνες σκηνες,και απο γυναικες και απο ανδρες...θυμαμαι σωστα?
με εκανες και γελασα, να'σαι καλά!!!retrofan είπε:Ανάλογα με τι το συγκρίνεις ...
Αν το συγκρίνεις με το "Μικρό σπίτι στο λιβάδι", μια ολίγον τι "ελαφρά ντυμένη" Μεσσαλίνα να κυλιέται σ' ένα ανάκλιντρο κάνει το "Εγώ ο Κλαύδιος" να μοιάζει με την "Αυτοκρατορία των αισθήσεων"
Αν το συγκρίνεις με οποιαδήποτε σειρά του Παπακαλιάτη, μάλλον θυμίζει τον "Γεροστάθη"
(τον ηθοποιό που έπαιζε τον Κλαύδιο τον είδα πρόσφατα στην τελευταία ταινία του Κλιντ Ίστγουντ "Η ζωή μετά")
Μπροστά μόνο ,θα έβαζε στην ηρωίδα του νυμφομανιακ τα γυαλιά! Δείχνει σκηνή που πηγαίνει με περισσότερους άνδρες από ότι η πιο ξακουστή εταίρα της Ρώμης αληθινό περιστατικό που το έχει και η σειρα, εξού και έχει μείνει ο χαρακτηρισμός Μεσσαλινα για νυμφομανεις γυναίκες! Για μπαι δεν νομίζω της άρεσαν αποκλειστικά τα ωραία αγοράκια. Ο Κλαύδιος δυστυχώς δεν καταλάβαινε η( δεν ήθελε να καταλάβει)τίποτα και ουδέποτε έδωσε διαταγή να την σκοτώσουν μόνο για τον εραστή της εδωσε και γνώριζε για τις περιπέτειες της αλλά έκανε τα στραβά μάτια.πολλά έχω ακούσει για τη μεσσαλίνα, η γυναίκα ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της, αλλά σκηνές by στο έργο? σοβαρά? δεν το θυμάμαι ...