Ειναι ολοι τους θρασυτατοι!

don dokken

RetroMasteR
Joined
14 Μάρ 2009
Μηνύματα
1.532
Αντιδράσεις
219
...και θα τους δουμε 4 φιρστ ταιμ εβερ ολους μαζι στις 24 ιουνιου στην Αθηνα.

METALLICA,SLAYER,ANTHRAX,MEGADETH..

ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ!!

Δεν ειμαι φανατικος του THRASH,αλλα κατ αναλογια ειναι σαν να (λεμε τωρα..)βλεπαμε στα μεσα των 80ς beatles,stones,kinks,animals σε μια συναυλια!..(για τους θρασ-εις αυτοι ειναι τα ιερα τερατα..)

Φυσικα και θα παμε γιατι η φαση θα ναι ΚΑΡΑΡΕΤΡΟ με κολητα παντελονια(ενιοτε ριγε)βερμουδες παραλιας(scott ian)και μποτακια ΝΙΚΕ που νομιζαμε οτι εχουν εξαφανιστει ,πολυ μπυρα και αφανες!!

Ελπιζω να μη γινει καμμια αναπηρια και στραβωσει κατι, οπως και να μην πλακωθει ο Μαστειν με τους Μεταλλικα και τρεχουμε τιποτα νοσοκομεια.. :beer: :2beers: :headbang: :headbang: :banghead:
 
Πολύ ωραια που είναι όλοι μαζεμένοι, αν και έχουν ξαναέρθει ξεχωριστά στο παρελθόν για συναυλίες στα μέρη μας. Έπρεπε να είχαν έρθει πίσω στο 1990 που η "Clash Of The Titans" ήταν στα ντουζένια της.

Θα πάω όμως γιατί είναι όλοι τους κλασικοί και θα πονέσουν τον σβέρκο μας.
 
Κάνετε πλάκα!Είναι όλοι αυτοί μαζί?Αν και δεν με εκφράζει σαν μουσική,θα είχε ενδιαφέρον να τους δω,με ένα εισητήριο στα 50 euro πχ!Μόνο R.E.M και και κάτι άλλους καινούριους έχω δει από ξένους και πολλοί μου είναι!
 
θα ανοίξουν μύτες... τέλος.
 
Θα έρθουν για τα τελευταία ένσημα ;)

Φυσικά θα είμαι εκεί - προβλέπεται να γίνει χαμός - ειδικά αν οι Μπετάλικα και οι Μέγκλαντεθ περιοριστούν στα θρας χρόνια τους και δε το ρίξουν στα ψυχολογικά προβλήματα (βλέπε κλάψες 90ς).

Προσωπικά θα προτιμούσα Slayer, Kreator, Testament, Obituary :)
 
Έστω και για τα τελευταία ένσημα,δεν χάνεται η συναυλία... Άσε που μπορεί να δούμε ξύλο Hetfield-King-Mustaine!
 
Που θα γίνει το event?
 
Λογικά στο χωράφι της Μαλακάσσας που έχει το μονοπώλιο στις καλοκαιρινές συναυλίες. Πάλι ταξίδια και ταλαιπωρία θα έχουμε. Και δεν νομίζω να έχει μόνο 50 ευρώ το εισιτήριο. Παραπάνω σίγουρα. Μόνο με πρόσκληση εννοείται θα πάω. Δεν ξαναδίνω ευρώ στη DiDi.
 
Στην Μαλακασα να πάτε παιδια μου...
 
c3podroid είπε:
Λογικά στο χωράφι της Μαλακάσσας που έχει το μονοπώλιο στις καλοκαιρινές συναυλίες. Πάλι ταξίδια και ταλαιπωρία θα έχουμε. Και δεν νομίζω να έχει μόνο 50 ευρώ το εισιτήριο. Παραπάνω σίγουρα. Μόνο με πρόσκληση εννοείται θα πάω. Δεν ξαναδίνω ευρώ στη DiDi.
Ειναι σιγουρο το Μαλακασσα?Τοσα ωραια γηπεδα γιατι να τρεχουμε εκει? :(
 
Έλα ντε! Η Μαλακάσσα είναι εντελώς ασύμφορη για όλους. Κάποιοι τα παίρνουν μάλλον και όλες οι καλοκαιρινές συναυλίες γίνονται εκεί. Βγαίνουμε όμως εκτός θέματος με όλα αυτά. Δεν πρόκειται να λυθεί το θέμα Μαλακάσσα όσο ο κόσμος τα σκάει για να δει συναυλίες εκεί.
 
Ουτε euro στους Metallica απο εμενα.

Και κοιτα πως τακιμιαζουνε οι παλιες εχθρες οταν παιζει κονομα...
 
Καλά, θα γίνει χαμός! Με την παρέα μου ήδη σχεδιάζουμε το πως θα οργανωθούμε! Προσωπικά ανυπομονώ να δω Anthrax! Από όσο έχω δει σε βίντεο, οι τύποι τα σπάνε στα live!
 
... καλά KISS δεν είναι... αλλα στην τελική ποιός είναι σαν τους KISS; :p
 
ΑΝ έρθουν όλοι, υπόψη. Παίζει να μην έρθουν και οι 4. Πάντως καλύτερα να έρθουν οι 3, και οι Metallica να μείνουν σπίτι τους. Να μην πάει και μέρος των χρημάτων που θα πληρώσουμε στους ξεφτίλες. Τώρα, Μαλακάσα είναι κωλομέρος. Θα δούμε. Αναλόγως ποιοι, πότε, που και πόσο.
 
To μονο που με κρατα απ το να [EDIT] απ την χαρα μου ειναι ο παραγοντας DiDi music και Μαλακασα. Πρεπει να με εχουν για πολυ [EDIT] για να νομιζουν οτι θα σκασω κανα 100αρι για να οδηγαω 1,5 ωρα, να πληρωσω 15-20 γιουρα μπετζινα για να ακουσω αθλιοτατο ηχο που μετα τις 10 θα χαμηλωσει (στανταρ αυτο καθε φορα, το καλοκαιρι μιλαγαμε κανονικοτατα ενω χτυπιωντουσαν οι Slipknot , αντι να παρουμε τα αυτια σε σακουλακι). Επισης θα παιζει καμια γυφτια με το χωραφι χωρισμενο στα δυο φθηνο (μπουαχαχαχαχαχαχααχα) και ακριβο εισητηριο (αντι για ακριβο και πανακριβο), οπου στο φθηνο θα βλεπεις τα γκρουπ μονο με περισκοπιο.

Και δεν παω βουλγαρια να δω την συναυλια και να εκπολιτισω και τους Σλαβους?
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Και τις Σλάβες...

Συμφωνω και επαυξάνω joe
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Δε νομίζω να είναι στη μαλακάσσα γιατί άμα θυμάμαι καλά έρχονται στα πλαίσια του sonisphere festival που για πρώτη φορά θα διοργανωθεί και στη χώρα μας.

Πάντως καλή φάση! θα πάω να τους δω σίγουρα αν και δεν μου αρέσει ιδιαίτερα το thrash.
 
Εαν γίνει το live στη Μαλακάσα, η σκόνη του "pit" παιζει να σκεπάσει την ευρύτερη περιοχή.

Καλά να είμαστε και θα πάμε. Το live της χρονιάς μαζί με αυτό του ...Madman που απ' ότι ακούγεται θα σκάσει μύτη έτσι για να γουστάρουμε...Α ρε Καραμητρούδη με τα κονέ σου :D :D:D
 
Πίσω
Μπλουζα