Εκμέκ Παγωτό (MEGA)

Μιας που το ΜΕΓΚΑ άρχισε να ανεβάζει τις σειρές αυτές δε μου λέτε πόσα ΑΚΡΙΒΩΣς επεισόδια έχει ο α΄ κύκλος και πόσα ο β; Μέχρι στιγμής ανέβηκαν 30 αναμένουμε κι άλλα!
 
mhmerotategiatipino είπε:
Μιας που το ΜΕΓΚΑ άρχισε να ανεβάζει τις σειρές αυτές δε μου λέτε πόσα ΑΚΡΙΒΩΣς επεισόδια έχει ο α΄ κύκλος και πόσα ο β; Μέχρι στιγμής ανέβηκαν 30 αναμένουμε κι άλλα!
Κατά retrodb είναι 40 επεισόδια! :)

Άρα λογικά απομένουν άλλα 10!

Τώρα βέβαια δε λέει πόσα είναι στον α' κύκλο και πόσα στον β'!... Φαντάζομαι τα "τσακαλάκια" του φόρουμ, θα μας κατατοπίσουν! ;)
 
Αυτές οι ατάκες του Διαμαντόπουλου/Παπαδόπουλου για την οσφυοκαμψεία ήτανε έπος ;) .
 
Δυστυχώς αν και φαν της σειράς εδώ και 20 χρόνια δεν έμαθα πόσα είναι όλα τα επεισόδια. Το τελευταίο πάντως είναι όλα τα λεφτά!!!!

Πριν καμιά 15αριά χρόνια πίστευα ότι τα είχα όλα. Κούνια που με κούναγε. Υπομονή και θα μάθουμε.
 
40 είναι τα επεισόδια και κράτησε 1,5 σεζόν!Στο webtv,νομίζω έχουν μείνει άλλα 5 ή 10 για να ολοκληρωθεί η σειρά!
 
Εγώ πάλι παιδιά δεν νομίζω ότι κράτησε πάνω από μια σεζόν. Αν πράγματι τα επεισόδια ήταν 40 και με δεδομένο ότι εκείνα τα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης, τα σίριαλ μεταδίδονταν δίχως διακοπές (για Χριστούγεννα,για Πάσχα-ήθη και έθιμα της τελευταίας τηλεοπτικής δεκαετίας...) η σειρά θα πήγε μέχρι τέλη Ιούνη (που φαίνεται λογικό). Άσε που η Φωκά την επόμενη σεζόν (1992-1993) έπαιξε στο 'Και οι 4 ήταν υπέροχες'.
 
Τελικά όντως,μία σεζόν κράτησε!Ρώτησα γνωστούς μου,που ξέρουν!Απλά στη wikipedia πριν 2-3 χρόνια είχε γραφτεί για 1,5 σεζόν!

5 επεισόδια έμειναν στο web tv για να ολοκληρωθεί η σειρά,σε 1-2 μέρες θα έχουν ανέβει!
 
Ευχαριστω, αρα 1 σαιζον=40 επεισοδια! ΟΚ! Μας μενουν οι Αυθαιρετοι να μαθω κι αρχιζω την αποδελτιωση!
 
Ολοκληρώθηκαν τα επεισόδια!Τελικά 40 είναι,λύθηκε το μυστήριο!!!!!
 
Mόλις ολοκλήρωσα την σειρά. Αρκετά πετυχημένο casting με ξεχωριστές κωμικές στιγμές (κόντρες Διαμαντόπουλου-Φωκά, ορισμοί περί οσφυοκαμψίας Παπαδόπουλου) αλλά η έννοια του continuity παρέμεινε άγνωστη καθ' όλη την διάρκεια του σίριαλ. 'Όλα τα επεισόδια λαμβάνουν χώρα σε πραγματικό διάστημα 3 το πολύ εβδομάδων. Μόνο η μέρα που πραγματοποιήθηκε το δικαστήριο, κράτησε 8 επεισόδια(!) Μάλιστα οι ήρωες συμπεριφέρονταν σαν όλα τα γεγονότα των προηγούμενων επεισοδίων να είχαν συμβεί καιρό πριν (Αρραβώνας Νίκης-Μπάρκο Σούλη-Δίκη Τίτου όλα αυτά μέσα σε 3 ημέρες!!!) Με λίγο τραβηγμένη από τα μαλλιά εξέλιξη πλοκής, κάπου εκεί στο 40ό επεισόδιο ανακουφίστηκα να πω την αλήθεια, που τελείωσε. Το φιναλε αρκούντως συγκινητικό πάντως. Δεν ξέρω. Στην παιδική μου μνήμη είχε μείνει σαν πολύ πιο αστείο. Ίσως επειδή θυμόμουν τις διαμάχες Χαρίλαου-Αφροδίτης. Κυρίως τη σκηνή που την περιλούζει με ένα μπουκάλι νερό. Και τέλος: O Σαντάμ; Που πήγε ο Σαντάμ ρε παιδιά;
 
Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε ρόλο γιατρού! Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; :)
 
Πολύ καλή σειρά. Οσφυοκαμψία και ατέλειωτο κράξιμο από τον Παππού Διαμαντόπουλο... :D
 
Σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ ποια ήταν η δεύτερη ασθένεια, εκτός από την "καραμπινάτη οσφυοκαμψία", από την οποία έπασχαν όλοι, σύμφωνα με τον σαλταρισμένο γιατρό (Σπύρο Παπαδόπουλο). Κάτι σαν "μετάταση" θυμάμαι, αλλά είχε και κάποιο άλλο επίθετο, όπως η οσφυοκαμψία είχε πάντα το "καραμπινάτη". Γνώρισα πρόσφατα στη δουλειά κάποιους που μου θύμισαν έντονα τους ασθενείς του Σπύρου Παπαδόπουλου, αλλά δυστυχώς θυμόμουν μόνο την μία ασθένεια να τους διαγνώσω :p

Παρεπιπτόντως, ο Διαμαντόπουλος ήταν απίστευτος ηθοποιός (δυστυχώς δεν πρόλαβα να τον δω στο θέατρο). Κάποιοι άνθρωποι έχουν αυτό το μαγικό πάνω τους.

Γενικά η σειρά είχε κωμικά στοιχεία, αλλά είχε και πολλά "μαύρα" κομμάτια. Πιο πολύ προς το "γλυκόπικρο" μου έκανε. Το ατού της όμως ήταν οι ηθοποιοί και η χημεία μεταξύ τους...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Ξέρει κανείς γιατι κάποια απο τα επεισοδια δεν υπάρχουν πια στο youtube?
Είπα να κάτσω να το δω κ δεν υπάρχουν ολα.Βρηκα 1-14 κ απο 35 36 εως το τελος.
Τα ίδια επεισοδια που εξαφανiστhκαν απο το youtube εξαφανiστhκαν κ απο πολλές αλλες σελιδες.
 
Εχω την εντυπωση πως αυτα τα επεισοδια που αναφερεις φιλος τα ειχε ανεβασει το mega οταν γιορταζε τα 20 χρονια η κατι τετοιο.Ανεβασε τα επεισοδια 1 εως 14 και απο το 35,36 εως το τελος.Απλα ετσι σαν εορταστικη φαση δηλαδη και οχι ολοκληρη την σειρα λες και τους ηταν κοπος.Τωρα οτι αλλο επεισοδιο υπηρχε γιατι καποτε υπηρχε και ολοκληρη η σειρα στο Youtube λογικα κατεβηκαν λογο πνευματικων δικαιωματων.
 
κρίμα πάντως...
ελπιζω να βρεθεί κάποιος να ανεβάσει κ τα υπόλοιπα επεισοδια
 
Δεν νομιζω να μπει κανεις στον κοπο φιλε μου αν γνωριζει εκ των προτερων πως θα του τα κατεβασουν.
 
Mιας που ξεκινησα να βλεπω για χιλιοστη φορα παλιες σειρες ελληνικες που μπορω να της βλεπω η να της ακουω καθως δουλευω και περναει και η ωρα να πω και γω δυο λογακια για την εκπληκτικη αυτη σειρα αφου οπως βλεπω δεν το εχω κανει τοσα χρονια.Καταρχας σε ολες αυτες της παλιες σειρες το εκπληκτικο ηταν το casting.Mιλαμε δεν υπαρχει σειρα που να βρεις εστω και εναν ηθοποιο που να μην κολαει με τον ρολο του το ιδιο ειχε γινει και στην αλλη αγαπημενη μου σειρα ''Το σοι μας'' οι στους ''Αυθαιρετους'',''Απαραδεκτους'' κ.α.Εκπληκτικοι ολοι πραγματικα σε μια σειρα που δεν ειναι 100% κωμωδια οπως και δεν περναει μηνυματα προς διαφορες κατευθηνσεις πολιτικες και μη οπως γινοταν στην σειρα το σοι μας για παραδειγμα.Οσον αφορα τους χαρακτηρες επικες οι κοντρες χαριλαου-αφροδιτης με εκπληκτικα σκηνικα οπως για παραδειγμα στο τελευταιο επεισοδιο που ο χαριλαος περνει την θεση του παπα και εξομολογει αυτος την αφροδιτη.Η πιπιτσα ολα τα λεφτα εκπληκτικο διδυμο με τον αυγουστο με την τρελα να κυλαει στο αιμα της το ιδιο φυσικα και στον ποιο σαλταρισμενο της οικογενειας Τιτο με ατακες περι οσφυοκαμψιας και μετατασης να εχουν γραψει ιστορια οπως και η καριερα του σπυρου παπαδοπουλου που εκτιναχτηκε μετα το εκμεκ παγωτο (και με τους απαραδεκτους φυσικα) και αυτο του τον ρολο.Φοβερα επισης και τα υπολοιπα αδερφια οπως η ναταλια που μια μουρλα την εχει αλλα τελικα στο τελος βρισκει τον δασκαλο της στον τεο που μπορει να μη τον γουσταρε και καλα και μουρλο να τον ανεβαζε ψυχοπαθη να τον κατεβαζε αλλα πανω κατω πηγαινε στο αεροδρομιο να δει μπας και εμφανιστη τελικα ο τεο για την αφρικη.Φοβερος και τρομερος επισης και ο σουλης απο την αρχη με το γυμναστηριο μεχρι το τελος και με καρδια μικρου παιδιου.Φυσικα εκπλητικoi δεν ηταν μονο οι πρωταγωνιστες αλλα και οι υπολοιποι που ειχαν μικροτερους ρολους οπως ο υδρομασαζακιας διευθυντης της ναταλιας,ο σανταμ,οι μπραβοι της τυπισσας που ειχε την γκαλερι,ο φωτογραφος της εφημεριδας με το ολα τα λεφτα γελιο του,η βοηθος του τιτου στο ιατρειο,ο τεο φυσικα μεχρι και τον αλογομουρη κυριο τασο η την φιλη της ναταλιας και γυναικα του σουλη στο τελος και ολοι γενικοτερα γιατι μπορει να εχω ξεχασει και κανεναν.

Οσο γιαυτα που εχουν γραφτει σε ποιο πανω Post απο ενα φιλο διαφωνω καθεντα και οριζοντια και γενικα με καθε τροπο.Καταρχας η σειρα μονο τραβηγμενη απο τα μαλια δεν ηταν για να φτασει τα 40 επεισοδια η για να την τελειωσουν.Ολα πηγαινουν βαση πλοκης και σεναριου απο το πρωτο μεχρι και το τελευταιο επεισοδιο και ακομα και ο σανταμ που εξαφανιστηκε αυτο εγινε μετα το ντου των μπατσων στο ιατρειο που τον ειχαν δει που μπηκε μεσα και τον εβαλε ο τιτος να κανει τον σκυλο.Απο κει και μετα ο χαρακτηρας χαθηκε απο την σειρα ομως οχι λες και τον πηραν εξωγηινοι αλλα αναφερετε σε καποιο επομενο επεισοδιο σε αυτον ο τιτος καθως λεει πως τον εχει χασει τον σανταμ και εχει πολυ καιρο να τον δει.Οσο για το διακστηριο φυσικα δεν ηταν 8 επεισοδια μαλλον αλλη σειρα θα εβλεπε ο φιλος αλλα αντιθετα το δικαστηριο ηταν 3 επεισοδια και αν θυμαμαι καλα ηταν απο το επεισοδιο 27 εως το 30.Τωρα για το οτι τα επεισοδια λαμβανουν χωρα σε πραγματικο διαστημα τριων εβδομαδων το πολυ δεν εχω ''πιασει'' ακριβως τι εννοει ο φιλος αλλα αν το καταλαβα καλα διαφωνω και εδω.Η σειρα ξεκιναει με τους χαρακτηρες να φορανε τα κοντομανικα,να περνανε μεγαλο καυσωνα οπως βλεπουμε στο επεισοδιο που βαζουν την σκηνη μεσα στο σπιτι και φαντασιωνονται πως βρισκονται στην παραλια και μετα πανε διακοπες.Απο κει και μετα περναει χειμωνας βλεπουμε τους ηθοποιους να φορανε χειμωνιατικα τον αυγουστο να μιλαει για το πως θα αγορασει πετρελαιο για το σπιτι και τελειωνει η σειρα παλι προς το καλοκαιρι καθως στο αεροδρομιο παλι ολοι φορανε καλοκαιρινα.Οσο για την εξελιξη της πλοκης οπως εγραψα πιο πανω η σειρα παει σαν καλοκουρδισμενο ρολοι σε κανενα σημειο δεν υπαρχει η φραση την τραβηξαν απο τα μαλια για την τελειωσουν η την τελειωσαν αποτομα για καποιο λογο πχ οπως θα ηταν η τηλεθεαση για παραδειγμα.Κλασσικο παραδειγμα τετοιας σειρας ειναι το σοι μας και τα εγραψα και στο θεμα της συγκεκριμενης σειρας που εκει εκανε μπαμ πως την τελειωσαν αποτομα ενω οι χαρακτηρες της σειρας ηταν τετοιοι που μπορουσαν να τροφοδοτησουν με υλικο πολλα επεισοδια ακομα.

Περα απο ολα τα παραπανω το σιγουρο οσον αφορα την παρτη μου ειναι ενα πως οσες φορες και να δω αυτες της παλιες αγαπημενες σειρες οταν τελειωνει και το τελευταιο επεισοδιο με πιανει μια μελαγχολια που τελειωσε η σειρα και αυτο το συναισθημα δεν το νοιωθω με καμια απο της δεκαδες νεοτερες σειρες των επομενων χρονων ελληνικες η ξενες που εχω δει μεχρι και σημερα που γραφω αυτο το post.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Πίσω
Μπλουζα