katerinak
Expert
- Αντιδράσεις
- 3.102
Στη Γ' Λυκειου η καθηγητρια που μας διδασκε ενα μαθημα που ειχε σχεση με κοινωνικα προβληματα(δυστυχως δε θυμαμαι τον τιτλο του βιβλιου)καποια στιγμη(το πιθανοτερο να ηταν λιγο πριν την 1η Δεκεμβριου που ειναι και η παγκοσμια ημερα κατα του AIDS) μας εδειξε στο βιντεο μια εκπομπη αφιερωμενη στον ιο του έιτζ.Αυτο που θυμαμαι ηταν οτι εξηγουσαν πώς μεταδιδεται ο ιος,πώς κατασκευαζονται τα προφυλακτικα,για ποιο λογο πρεπει να χρησιμοποιουνται.Χωρις να ειμαι σιγουρη,ισως αναφερθηκαν και στις μεθοδους αντισυλληψης..Επισης για το θεμα μιλησαν και διαφοροι καλλιτεχνες,θυμαμαι την Ελενη Ραντου και το Λακη Λαζοπουλο.Πιθανον να ηταν η εποχη που γινονταν οι διαφορες καμπανιες με τη συμμετοχη ηθοποιων,οπως αυτη που ειδαμε εδω.
Στην εκπομπη αυτη,οι γιατροι μιλησαν οχι μονο για το έιτζ αλλά και για άλλα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα,θυμαμαι που εδειχναν πως ηταν τα κονδυλωματα.
H εκπομπη αυτη προβληθηκε λιγα χρονια πριν στο MEGA αλλά εγω την ειδα για πρωτη φορα στο σχολειο(σιγα να μη με αφηναν οι γονεις μου να δω εκπομπη με το συγκεκριμενο περιεχομενο..)
Εσεις θυμαστε αν ειδατε την εκπομπη αυτη;
Στην εκπομπη αυτη,οι γιατροι μιλησαν οχι μονο για το έιτζ αλλά και για άλλα σεξουαλικως μεταδιδομενα νοσηματα,θυμαμαι που εδειχναν πως ηταν τα κονδυλωματα.
H εκπομπη αυτη προβληθηκε λιγα χρονια πριν στο MEGA αλλά εγω την ειδα για πρωτη φορα στο σχολειο(σιγα να μη με αφηναν οι γονεις μου να δω εκπομπη με το συγκεκριμενο περιεχομενο..)
Εσεις θυμαστε αν ειδατε την εκπομπη αυτη;