Εκτός πραγματικότητας

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας freaktmp
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Οπως μου είχε πει γνωστό μου άτομο που δούλευε σε κάποιον οργανισμό, παίζεται και money laundering στις περιπτώσεις αυτές, ένας έχει Α πόσο που θέλει να το νομιμοποιήσει, πουλάει 'κατι' (οχι απαραίτητα retro σύστημα) σε υψηλές τιμές - χτυπάνε τις τιμές άλλοι (η ο ίδιος μέσω fake accounts) "μέσα στο κόλπο" , αν την πατήσει κανείς άσχετος 'εκτός κόλπου' απλά ο αρχικώς πωλητής έχει έξτρα κέρδος, ο σκοπός του είναι να το πουλήσει και μετά με ψευτο-συναλλαγη απλά δικαιολογεί το ποσό στην φορολογική του αρχή ('το πούλησα μέσω ebay") πληρώνει τον αναλογούντα φόρο και ολα εντάξει... το θέμα είναι οτι πρακτικές σαν αυτές ωθούν τις τιμές - πλασματικά - προς τα πάνω.

Αναριωτιέμαι μια Amiga 3000T με το κουτί της θα την κάνουν ανταλλαγή με τριάρι στη Βούλα ή θα ζητάνε και περισσότερα;
Mαζυ με το τριαρι και θεση σταθμευσης στην πυλωτη, συζητησιμο

απο οτι γνωρίζω ακόμα μπορεί να βρείτε μονοφωνικά -φορητά- κασετόφωνα ("new, old-stock" συνήθως) αυτά έχουν και την θύρα 'remote'

Καλα, δεν το εξεταζω γιατι θελω να το χρησιμοποιησω, αλλα για συλλεκτικους λογους επειδη γραφει επανω Oric.

Δεν εχω αναγκη απο κασετοφωνα, για αυτη την δουλεια εχω το Arduitape και το TZXduino.

Εξαλλου εχω ηδη ενα κασετόφωνο!

>επειδη γραφει επανω Oric.

κάτσε λίγο να "φτιάξω" μερικά κασετόφωνα....

1732825915044.png
:biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα