Ελένη Μαβίλη (Χάι Ροκ, Λαβ Σόρρυ, Χάλι Εντ κτλ)

Μάλλον θα έκανα λάθος.Θα μπέρδεψα τις σείρες.Τώρα ξέρω.Ευχαριστώ για τη διόρθωση ώστε να μη μπερδευτούν και άλλοι.Τουλάχιστον για τη Brooke Shields έπεσα μέσα η πέτυχα δύο στα δύο άκυρο;?
 
Σωστα Betty Boop. Στο Χάι Ροκ δεν έλεγε κατι η μικρή Ιωάννα, το έλεγε στο  "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του" το οποιο δεν ηταν εργο της Μαβίλη. Και οντως ο Φιλιππίδης ηταν εκείνος που αποκαλούσε την δισκέτα του παιχνιδιού "δισκοτα".

Betty Boop εσυ θυμάσαι το εορταστικό με την Γαρμπή στο Λαβ Σορρυ; Είχαν γίνει 2 εορταστικα, το ενα ηταν το χριστουγεννιάτικο με την Μοσχολιού κι τον Καλλιρη  κι το δεύτερο ηταν της καθαρής Δευτέρας με την Γαρμπή κι την Κονιτοπουλου. Το χριστουγεννιάτικο, πριν 2 χρόνια, είχε προβληθεί ξανά απο το mega ανήμερα πρωτοχρονιάς. Της Καθαρής Δευτέρας δεν νομιζω οτι έχει προβληθει ποτε ξανά.
Να πω την αλήθεια, δεν εβλεπα τα εορταστικά επεισόδια σειρών, ειχαν μεγαλη διαρκεια και τα βαριομουν...

Πιστεύω όμως οτι υπάρχουν αποσπάσματα στο youtube.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
απορία !όλα τα σήριαλ της Μαβίλη είχαν ξένους τίτλους γραμμένους όμως με ελληνικά ή κάνω λάθος ?δεν παρακολουθούνταν με τίποτα το ίδιο κρύο χιούμορ.Απορώ όμως πως το παρακολουθούσα το Χάι Ρόκ τότε που παίζονταν
 
Πίσω
Μπλουζα