Ελληνικά DVD της Candy στο E bay

Φιλε hacker κατι δεν εχεις παρακολουθησει εδω ;) - ειναι γνωστο οτι δεν εχει κυκλοφορησει η σειρα μεταγλωτισμενη σε dvd - εμεις μιλαμε για το περιστατικο που καποιος μαζεψε και εκανε dvd με τα 115 Ελληνικα επεισοδια της ΚαντυΚαντυ που συγκεντρωσαν με πολυ κοπο τα κοριτσια του Candyingreekproject και τα πουλαει αριστερα και δεξια.

Με την ευκαιρια παντως καλως ηρθες στο forum μας :cool:
 
Ααα, τον κιαρατά !!!:mad: Είναι και κοντοπατριώτης........... Τελικά δεν έχω άδικο που δεν τους χωνεύω ......
 
Δυστυχώς τώρα διάβασα το τόπικ αυτό για να σας δώσω τα φώτα μου.

Θα μπορούσατε πολύ εύκολα να τα αποκτήσετε χωρίς κόστος. Τα αγοράζετε, πληρώνετε, και αν αποδειχτούν πειρατικά ή ό,τιδήποτε το αναφέρετε eBay/Paypal και παίρνετε τα λεφτά σας πίσω (και κρατάτα και τα doovde). Μου έχει τύχει... Βέβαια πριν φτάσετε εκεί μπορεί να σας πει ο πωλητής ότι ΟΚ, το παίρνει πίσω και σας επιστρέφει τα λεφτά σας, οπότε είστε πάλι εντάξει.

Στην 'χειρότερη' τα doovde αποδεικνύονται κανονικά και ειλικρινή, είστε μείον τα χρήματά σας αλλά έχετε τη συλλογή :)
 
προσωπικα πιστευω πως ο τυπος ΙΣΩΣ να παρακολουθουσε τις κινησεις στο candyterry forum μας, γιατι κατα περιεργη συμπτωση, μολις αρχισαμε να συζηταμε το θεμα του εκει ξαφνικα αποσυρθηκε (??) κ η προσφορα του.

ειναι γνωστο πως ΔΕΝ παιζουμε με το συγκεκριμενο υλικο μας (αυτο στην περιπτωση που ο τυπος εμπορευοταν την δουλεια των cipg) και οτι ειμαστε ικανες να τραβηχτουμε οπουδηποτε κ να κυνηγησουμε οποιονδηποτε επιτηδειο. ειπαμε ΔΩΡΕΑΝ και ετσι θα γινει!

εκτος αν θελει ο καθενας να του κλεισουμε το "μαγαζακι"..

και δοξα τω θεο, υπαρχουμε παντου στο διαδικτυο και οι φιλοι μας, οπως το grm και οι youtubers, μας ενημερωνουν για τα παντα. Δεν καναμε τοσο κοπο για να το αφησουμε στο βροντο.. αντε μην παρω το σπαθι μου και κοψω κανα κεφαλι!
 
Καταρχήν να ευχαριστήσω κι εγώ το CiGP γιατί έχω προμηθευτεί κι εγώ τα επεισόδια στα ελληνικά (με τον ένα ή αλλο τρόπο). Ωστόσο, αυτό που θα ήθελα να δω κάποια στιγμή απο την συγκεκριμένη ομάδα θα ήταν η κυκλοφορία των επεισόδίων με video απο DVDRip και ενσωμάτωση του ελληνικού ήχου. Στην παρούσα φάση, έχω βρεί τα επεισόδια σε άριστη ποιόητητα DVDRip αλλά δυστυχώς με ισπανικό ήχο.

Έπισης, όσον αφορά την επίσημη κυκλοφορία ενός τέτοιου DVD, γνωρίζει κανείς ΠΟΙΟΣ ακριβώς είναι αυτός που έχει τα δικαιώματα στην Ελλάδα (μην βιαστείτε να πείτε για την ΕΡΤ, γιατί άλλα είναι τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τα οποία και αυτά κάποτε λήγουν);

Τώρα που το θίξαμε το θέμα και το οποίο με καίει και προσωπικά για ένα αγαπημένο μου καρτούν, ξέρει κανείς πως δουλεύει το όλο σύστημα; Εννοώ με την αγορά δικαιωμάτων για προβολή στην TV, για κυκλοφορία σε DVD και λοιπα; Ξέρεις κανείς πόσο κοστίζει η απόκτηση τέτοιων δικαιωμάτων;
 
Mια και το thread που είχε ανοίξει σχετικά πρόσφατα,αναφορικά με αυτό που αναφέρει ο mightymaxhellas παραπάνω,έχει προφανώς εξαφανιστεί (εκτός αν εγώ δε το βλέπω) λόγω...επεισοδιακών διαλόγων ( :p ) σε αυτό,ν' αναφέρω ότι ήδη έσκασε μύτη στο διαδίκτυο το πρώτο επεισόδιο της Candy,με DVDrip ποιότητα και ελληνικούς διαλόγους.Έγινε δηλαδή ακριβώς η δουλειά που είχε γίνει και στο Nils Holgersson παλαιότερα.

Τώρα,δε ξέρω αν τη δουλειά αυτή την έκανε τελικά κάποια κοπέλα του GiGP (και δε μ' ενδιαφέρει κιόλας προσωπικά,ως γνωστόν),απλά ενημερώνω όσες/ους πιθανώς ενδιφέρονται.Αν η δουλειά δεν έγινε από μέλος του GiGP,τότε αυτό απλά σημαίνει ότι σας πρόλαβε κάποιος άλλος και ξεκίνησε τη δουλειά αυτή,οπότε ίσως είναι καλό να έρθετε σ' επαφή μαζί του,να σας κατευθύνει κιόλας σε 1-2 πράγματα..

Σε κάθε περίπτωση,κάποτε θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε,αν συνεχιστεί βέβαια το -πολύ απαιτητικό αυτό- project...
 
Μανο μιλας προφανως για το CiGP - ομως για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις (οντως εγινε ενας μικρος χαμος την προηγουμενη φορα) - το project της μεταφορας του Ελληνικου σπικαζ πανω στα Κορεατικα DVD της ΚαντυΚαντυ , δεν ειχε επισημη σχεση με το CiGP - ουτε φυσικα με το Retromaniax - οποτε ναι μεν ειναι καλοδεχουμενο το γεγονος που αναφερεις, οτι ξεκινησε δηλαδη, αλλα δεν τιθεται θεμα ανταγωνισμου, ενημερωσης ή συνεργασιας.
 
Kαι να προσθεσω οτι καποιος εξυπνακιας κυκλοφορει τα GiCP .flv σε γνωστο Ελληνικο τορενταδικο...
 
Πάντως Ηρακλή,τώρα που το ξαναείδα,πρέπει να πω ότι στην περιγραφή του αρχείου,ο τίτλος είναι "Κάντυ Κάντυ Επεισόδιο 1-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΗ (CandyInGreek Project) DVD QUALITY **Re-mastered**",δηλαδή γίνεται άμεση αναφορά στο GiGP..

Πάνο,δε βρίσκω πού είναι το κακό σε αυτό που αναφέρεις...
 
Δεν κανει ουδεμια αναφορα στο project.Απλα τα ριπαρε απο youtube
 
Μανο δεν διαφωνουμε. Η διευκρινηση που εδωσα ηταν για την αποφυγη πιθανης παρεξηγησης απο μελη του CiGP (ή και δικα μας) στο οτι ισως τους "χρεωνουμε" το DVD project, μιας και οι ιδιες εχουν δηλωσει οτι δεν τους ενδιαφερει.

Αυτο που μου λες για την αμεση αναφορα - ειναι απλα credits που δινει καλη τη πιστη ο δημιουργος του DVD - φυσικα λανθασμενα - μιας και η Μεταγλωττιση δεν ειναι της CiGP αλλα της ΕΡΤ.

Προφανως θα ηθελε να γραψει οτι το ηχητικο υλικο προερχεται απο το project του CiGP αλλα καπου τα μπερδεψε :D
 
Wally είπε:
Δεν κανει ουδεμια αναφορα στο project.Απλα τα ριπαρε απο youtube
Aχα,τώρα το κατάλαβα! :)

Paspartoo είπε:
Μανο δεν διαφωνουμε. Η διευκρινηση που εδωσα ηταν για την αποφυγη πιθανης παρεξηγησης απο μελη του CiGP (ή και δικα μας) στο οτι ισως τους "χρεωνουμε" το DVD project, μιας και οι ιδιες εχουν δηλωσει οτι δεν τους ενδιαφερει.
Αυτο που μου λες για την αμεση αναφορα - ειναι απλα credits που δινει καλη τη πιστη ο δημιουργος του DVD - φυσικα λανθασμενα - μιας και η Μεταγλωττιση δεν ειναι της CiGP αλλα της ΕΡΤ.

Προφανως θα ηθελε να γραψει οτι το ηχητικο υλικο προερχεται απο το project του CiGP αλλα καπου τα μπερδεψε :D
Εγώ βρε Ηρακλή να σου πω την αλήθεια δε ξέρω τι θέλουν ή τι δε θέλουν τα άτομα του GiGP,ούτε έκατσα να παρακολουθήσω όλη εκείνη την παρεξήγηση,ούτε και κατάλαβα γιατί έγινε και ποιος ο λόγος της.Εγώ απλά ήθελα απόψε να ενημερώσω όποια άτομα από 'δω μέσα προτίθεντο να κάνουν την ενσωμάτωση του ελληνικού audio σε .avi αρχείο DVDrip ποιότητας,είτε ανήκουν στο GiGP,είτε όχι,ότι υπάρχει κάποιος ακόμη που ασχολείται με αυτό -αν φυσικά δεν επρόκειτο για ένα από τα άτομα αυτά-,άρα μπορούν πιθανώς να συνεργαστούν μαζί του. ;)

Τώρα το παρασκήνιο,οι ίντριγκες,τα σενάρια και οι παρεξηγήσεις του GiGP ουδόλως με απασχολούν,όπως γνωρίζεις άλλωστε.

Ο λόγος που έκανα τη συγκεκριμένη αναφορά ήταν λοιπόν σαφής κι αλίμονο αν στραβώσει κι εγώ δε ξέρω ποιος/α κι αρχίσουν πάλι οι...κοκορομαχίες.Προσωπικά,αν συμβεί και γραφεί το παραμικρό,δε θα απαντήσω σε τίποτα,άλλωστε τον....Σέρλοκ Χολμς που έχω μέσα μου τον κρατώ για σαφώς πιο σημαντικές υποθέσεις. :D

Απ' ότι φάνηκε πάντως,ορθώς σκέφτηκα να κάνω την αναφορά αυτή,καθώς ήδη ένα μέλος επικοινώνησε μαζί μου κι εξέφρασε ενδιαφέρον για να μάθει τα τι και πώς του επεισοδίου αυτού. :)
 
(Μεταξυ μας Μανο, ουτε εγω καταλαβα τι ακριβως ηθελαν τοτε)
 
Nα ενημερώσω ότι το project για το οποίο έκανα λόγο παραπάνω,προχωράει κανονικότατα,έχει ήδη φτάσει στο 5ο επεισόδιο...
 
Πίσω
Μπλουζα