Wally είπε:
Δεν κανει ουδεμια αναφορα στο project.Απλα τα ριπαρε απο youtube
Aχα,τώρα το κατάλαβα!
Paspartoo είπε:
Μανο δεν διαφωνουμε.
Η διευκρινηση που εδωσα ηταν για την αποφυγη πιθανης παρεξηγησης απο μελη του CiGP (ή και δικα μας)
στο οτι ισως τους "χρεωνουμε" το DVD project, μιας και οι ιδιες εχουν δηλωσει οτι δεν τους ενδιαφερει.
Αυτο που μου λες για την αμεση αναφορα - ειναι απλα credits που δινει καλη τη πιστη ο δημιουργος του DVD - φυσικα λανθασμενα - μιας και η Μεταγλωττιση δεν ειναι της CiGP αλλα της ΕΡΤ.
Προφανως θα ηθελε να γραψει οτι το ηχητικο υλικο προερχεται απο το project του CiGP αλλα καπου τα μπερδεψε
Εγώ βρε Ηρακλή να σου πω την αλήθεια δε ξέρω τι θέλουν ή τι δε θέλουν τα άτομα του GiGP,ούτε έκατσα να παρακολουθήσω όλη εκείνη την παρεξήγηση,ούτε και κατάλαβα γιατί έγινε και ποιος ο λόγος της.Εγώ απλά ήθελα απόψε να ενημερώσω
όποια άτομα από 'δω μέσα προτίθεντο να κάνουν την
ενσωμάτωση του ελληνικού audio σε .avi αρχείο DVDrip ποιότητας,είτε ανήκουν στο GiGP,είτε όχι,ότι υπάρχει κάποιος ακόμη που ασχολείται με αυτό -αν φυσικά δεν επρόκειτο για ένα από τα άτομα αυτά-,άρα μπορούν πιθανώς να συνεργαστούν μαζί του.
Τώρα το παρασκήνιο,οι ίντριγκες,τα σενάρια και οι παρεξηγήσεις του GiGP ουδόλως με απασχολούν,όπως γνωρίζεις άλλωστε.
Ο λόγος που έκανα τη συγκεκριμένη αναφορά ήταν λοιπόν σαφής κι αλίμονο αν στραβώσει κι εγώ δε ξέρω ποιος/α κι αρχίσουν πάλι οι...κοκορομαχίες.Προσωπικά,αν συμβεί και γραφεί το παραμικρό,δε θα απαντήσω σε τίποτα,άλλωστε τον....Σέρλοκ Χολμς που έχω μέσα μου τον κρατώ για σαφώς πιο σημαντικές υποθέσεις.
Απ' ότι φάνηκε πάντως,ορθώς σκέφτηκα να κάνω την αναφορά αυτή,καθώς ήδη ένα μέλος επικοινώνησε μαζί μου κι εξέφρασε ενδιαφέρον για να μάθει τα τι και πώς του επεισοδίου αυτού.