Stratulator
ΠαρταΟλας
- Αντιδράσεις
- 1.697
Θυμαμαι που το εβλεπα στο New Channel(και στο 7ex?) το 90! Μονο το σφηνακι ειχανε σαν hit. Μετα η Σκιαδαρεση συνεχισε μονη της...
μία μικρή διόρθωση , ο Χρήστος Κυριαζής είχε κάνει αρκετές επιτυχίες : βλ. μου θυμίζεις τη μάνα μου , έλα μωράκι μου ( το στρώμα είναι καπιτονέ ) , στο ημεροβίγλι , έχω κλάψει , τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια, όπως επίσης έχει γράψει και στίχους & μουσική για άλλους καλλιτέχνεςDomenica είπε:Ναι μπράβο Κυριαζής! Πάντως δεν έκανε ξανά σουξέ αν δεν κάνω λάθος.
Ρε παιδια ιδεα μου ειναι ή η Νατάσα Παντελίδη μοιαζει πολυ στην συνονοματη της Νατασα Θεωδωριδου ????DianaTheSuperstar91 είπε:Νατάσας Παντελίδη (1994) σε μουσική και στίχους Φοίβου.
Δεν εχεις άδικο, μα η φωνή καμία σχέση. Εκτός αν δεν βλεπότανε η "Παντελίδη" και έβαλαν τη Νατάσα προ εποχής στις "Χάντρες" για μόστρα!Nemo είπε:DianaTheSuperstar91 και τα 2 κομματια πρωτη φορα τα ακουω
Ρε παιδια ιδεα μου ειναι ή η Νατάσσα Παντελίδη μοιαζει παρα πολυ στην συνονοματη της Νατασσα θεωδωριδου ????
καμιά σχέση, αλλά ίδιο όνομα, Θεσσαλονικιές και οι 2, τότε ξεκίνησαν καριέρα.Nemo είπε:DianaTheSuperstar91 και τα 2 κομματια πρωτη φορα τα ακουω
Ρε παιδια ιδεα μου ειναι ή η Νατάσσα Παντελίδη μοιαζει παρα πολυ στην συνονοματη της Νατασσα θεωδωριδου ????
Μα δεν μιλησα για φωνη και οντως απο φωνη ... πολυ μετρια πραγματα.sunset89 είπε:Δεν εχεις άδικο, μα η φωνή καμία σχέση.