Ελληνικά Retro Hardware καταστήματα και πηγές.

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας pooky(1)
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
παλι καλά που δεν πουλησα ΚΑΙ την Amiga μου για να πάρω PC όπως έκανα τον Amstrad για την AMIGA!

ντροπή !

Παιδιά, θα σας πω ένα μυστικό (ψυθιριστά) ...

ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΑMIGA ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΚΕΤΕΣ !

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΝΑ SEGA-MEGA-DRIVE ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ CARTRIDGE !

Με με ρωτήσετε γιατί, τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο !

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !

Αγαπητέ κύριε Διαχειριστά "ΑΕΟΝ", μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις και στοιχεία που ήρθαν στην επιφάνεια και συσχετίζονται με την εν γένη συμπεριφορά του χρήστη exetlaios σε ότι αφορά την πολιτιστική μας κληρονομιά, προτείνω την παραδειγματική του τιμωρία ούτως ώστε να μην παρουσιαστούν στο μέλλον άλλα τέτοια φαινόμενα από άλλους χρήστες.

Επειδή, το μέγεθος του παραπτώματος είναι μεγάλο και οι συνέπειες του οριστικές και δεν υπάρχει τρόπος επιδιόρθωσης των επιπτώσεων του σφάλματος αυτού, πιστεύω ότι η τιμωρία που αρμόζει σε μία τέτοια συμπεριφορά είναι μία...

ΝΑ ΜΑΣΤΙΓΩΘΕΙ ! ! !

whipping.gif

exetlaios είπε:
Παιδιά, θα σας πω ένα μυστικό (ψυθιριστά) ...
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΑMIGA ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΚΕΤΕΣ !

ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΝΑ SEGA-MEGA-DRIVE ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ CARTRIDGE !

Με με ρωτήσετε γιατί, τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο !

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΓΓΓΓΓΓΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!!!!:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

...κάτι ανάλογο είχε συμβεί και σε εμένα, αλλά εγώ έχω "ελαφρυντικά", το ότι με εξανάγκασαν !!

Για την αγορά του Amstrad, ο father με υποχρέωσε να συναινέσω στην πώληση του Atari 2600 που είχα, πρώτον γιατί πλέον "ήταν άχρηστο" (!), αλλά και για να "τσοντάρω" τα χρήματα που θα έπαιρνα απο την πώληση αυτή, στην αγορά του υπολογιστή !!

...αχ, βρε Amstrad... σε πλήρωσα "με αίμα"...

(το παραπάνω θα μπορούσε να γίνει κάλλιστα σενάριο για ελληνική δραματική ταινία, με τίτλο "ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ AMSTRAD ΜΟΥ". Αν έχει κανείς κανένα μπάρμπα κινηματογραφικό πραγωγό, ας με φέρει σε επαφή να συζητήσουμε τι ποσοστό θα πάρω απο τα δικαιώματα. :D ).

Ελπίζω να διαβάζει ο Φώσκολος το συγκεκριμένο Forum........ :) :) :)

ambu_dare δεν μπορώ να προβώ σε λήψη ποινών, γιατί δεν είμαι καθόλου αναμάρτητος κι εγώ. Πούλησα την Amiga 500 μου το '92 σε έναν πιτσαδόρο(!), αλλά με μόνο κίνητρο να κάνω αναβάθμιση σε Αmiga 1200 με 200ΜΒ σκληρό (ευγενής σκοπός!...παράλληλοι βίοι με billy).

Ευτυχώς κράτησα ανέπαφες όλες τις δισκέτες, οπότε γλυτώνω (τουλάχιστον) τον δημόσιο αυτοαπαγχονισμό για λόγους ντροπής, αιδούς και καταισχύνης. :D

Και ο Billy και εσύ AEON, έχετε το ελαφρυντικό ότι προχωρήσατε σε πώληση του μηχανήματος σας, άρα και σε έμμεσο "προσυλιτισμό" κάποιου στην "κλίκα" μας.

Δυστυχώς το αυτό δεν ισχύει για τον exetlaios ο οποίος ομολογεί την στιγνή του πράξη περί "πετάματος στα σκουπίδια"... ΘΕΕ ΜΟΥ.

Ασε θα τον εξαϋλώσω εγώ με το ακτινοπίστολο μου την επόμενη φορά που θα τον δω...

Μια Amiga στα σκουπιδια.........:eek: Αmiga στα σκουπιδια.......:eek:

Στα...σκου..πι..δια!!!!!Δεν μπορω να σκεφτω τι εγινε μετα!!!Την πηρε

κανενα γυφτακι...και το εκανε......παιχνιδι εβγαλαν τα κουμπια και τα εκαναν κομπολοι ααχχχ!!!!!:eek:

Ωχ exetlaios αυτο ειναι πολυ βαρυ φιλε!!!

ambu πρεπει να κανουμε μια σοβαροτατη συσκεψη!!

Προταση akmakas Σε ενα εκατοστασελιδο τετραδιο πρεπει να γραψει

Δεν θα ξαναπεταξω παλιο υπολογιστη...μεχρι να τελιωσουν οι σελιδες

Η θα γραψει 1000 φορες το προγραμμα...

10 Print"Δεν θα ξαναπεταξω παλιο υπολογιστη";

20 Goto 10

RUN!!!! Τι λες?:mad:

Μετάνοιες μπροστά στη φωτογραφία του Θείου, (ο οποίος είναι μόνο ένας).

Φυσικά στα γόνατα. Μετά αυτομαστίγωση και νηστεία για 1 μήνα. (Αποχή από κάθε μορφή emulator).

Χε χε ναι σωστος......

Το avatar σου ειναι.....αυτο που θα επρεπε να ειναι!!!

Αυτος εισαι μεγαλε προσκυνω....!!!!

Χε ! χε ! χε !

Εγώ τουλάχιστον βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον στα ...σκουπίδια ..

Έναν Atari Falcon 030 με SCSI σκληρό δίσκο,CUBASE (Original with hasp key)

και VGA adapter ;) :P

Ωρέ μπας και πρέπει να πάρουμε σβάρνα τις χωματερές;

Αστεία - αστεία τι θυσαυροί έχουν καταλήξει εκεί.........

Δεν ξέρω εάν το έχω ξαναγράψει αλλά φαίνεται ότι και εδώ ισχύει:

"Τα σκουπίδια του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου"

Wally είπε:
asxeto..piga kai egw sto elx,agorasa ena spectrum + xwris trofodotiko,agorasa metasximatisti kai telika o spectrum itan xalasmenos kai mou dwsan pisw ta lefta mou...Poli evgenika paidia alla kai xalasmeno itan to checked mixanima kai xrewthika 15 euro gia ton metasximatisti kai KSENERWSA ENTELWS
Σε συνέχεια του μυνήματος του φίλου WALLY απο το topic PIXEL Mηνιαίο Περιοδικό για Home-Micros!. Σχετικά με το συγκεκριμένο μαγαζί είχα αγοράσει και εγω μια amiga 600. Αφου με διαβεβαίωσαν πως η λειτουργική της κατάσταση ήταν άψογη διαπίστωσα στο σπίτι μου πως δεν άναβε καν (και δεν έφταιγε το τροφοδοτικό). Σημειώστε πως ήθελα να δω αν δουλεύει στο μαγαζί αλλά το παλληκάρι δεν έβρισκε το καλώδιο σύνδεσης της οθόνης. Την επέστρεψα και αφού την δοκίμασαν μπροστά μου, μου επέστρεψαν τα χρήματα που είχα δώσει. Δεν λεω, ήταν ευγενικοί και με το παραπάνω και τους συγχαίρω για αυτό. Αλλα όπως είπε και ο WALLY στην περίπτωσή του, η amiga που μού έδωσαν ήταν checked. Που να μην ήταν δηλαδή.. Δύο ίδιες περιπτώσεις λοιπόν. Αλλη αγορά θέλει προσοχή, όχι άλλο 'γουρούνι στο σακί' που λέει και ο λαός.

Ειστε πολυ τυχεροι που εχετε αυτο το ευλογημενο μαγαζι στην πολη σας!

Ειναι πολυ σημαντικο ενα τετοιο καταστημα για εμας τους retromaniax

Με καθε τροπο πρεπει να το στηριξετε το μαγαζι!!

Τωρα ενταξει αν κανενα μηχανημα δεν δουλευει δεν χαθηκε και ο κοσμος!

geoanas.....τι κω***** ρδια ειναι αυτη???Atari falcon στα σκουπιδια:eek: :eek:

Να το στηρίξουμε και πολύ μου αρέσει σαν μαγαζί. Ούτε είπε κανείς πως χάθηκε ο κόσμος με αυτά τα δύο γεγονότα - το δικό μου και του WALLY. Απλά θεώρησα σωστό να το αναφέρω και εγω ως παθών για να έχουν το νού τους οι πιθανοί επόμενοι αγοραστές απο αυτό το forum. Κοιτάω ακόμη τι retro φέρνει το συγκεκριμένο μαγαζί και αν δω ποτέ κάτι που να το θέλω θα το αγοράσω. Απλά αυτή τη φορά θα το βάλουν να δουλέψει μπροστά μου και μετά θα το πληρώσω. :)

Ναι ασφαλως αν δεν δουλευει κατι δεν λεει να το

αγορασεις...Αλλα οπως και να εχει αυτα τα προβληματα

θα τα συναντουμε μπροστα μας αφου τα micro ειναι πολυ παλια!!!!

Μύνημα από telonio :Υπάρχει άνθρωπος που να μην θέλει A600; Την είχα αγοράσει απο το fleamarket. Απο έναν τύπο απο τα Ιωάννινα που ήταν συλλέκτης Commodore. Χαμογέλαγα μέχρι τα αυτία (joker στυλ) οταν άνοιξα το κουτί!

Κάπως έτσι ένιωσα και εγώ όταν άνοιξα το κουτί του ταχυδρομείου

και αντίκρισα τον αγαπημένο μου Spectrum+

spectrumsn7.jpg

telonio βάλε καμία φώτο στο thread συλλεκτικοί υπολογιστές να

χαζέψουμε....... :) :) :)

Πίσω
Μπλουζα