exetlaios είπε:Παιδιά, θα σας πω ένα μυστικό (ψυθιριστά) ...
ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΤΑΞΑ ΤΗΝ ΑMIGA ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΚΕΤΕΣ !
ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΕΝΑ SEGA-MEGA-DRIVE ΜΕ ΚΑΜΙΑ 20ΑΡΙΑ CARTRIDGE !
Με με ρωτήσετε γιατί, τώρα χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο !
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΟΒΑΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !
Σε συνέχεια του μυνήματος του φίλου WALLY απο το topic PIXEL Mηνιαίο Περιοδικό για Home-Micros!. Σχετικά με το συγκεκριμένο μαγαζί είχα αγοράσει και εγω μια amiga 600. Αφου με διαβεβαίωσαν πως η λειτουργική της κατάσταση ήταν άψογη διαπίστωσα στο σπίτι μου πως δεν άναβε καν (και δεν έφταιγε το τροφοδοτικό). Σημειώστε πως ήθελα να δω αν δουλεύει στο μαγαζί αλλά το παλληκάρι δεν έβρισκε το καλώδιο σύνδεσης της οθόνης. Την επέστρεψα και αφού την δοκίμασαν μπροστά μου, μου επέστρεψαν τα χρήματα που είχα δώσει. Δεν λεω, ήταν ευγενικοί και με το παραπάνω και τους συγχαίρω για αυτό. Αλλα όπως είπε και ο WALLY στην περίπτωσή του, η amiga που μού έδωσαν ήταν checked. Που να μην ήταν δηλαδή.. Δύο ίδιες περιπτώσεις λοιπόν. Αλλη αγορά θέλει προσοχή, όχι άλλο 'γουρούνι στο σακί' που λέει και ο λαός.Wally είπε:asxeto..piga kai egw sto elx,agorasa ena spectrum + xwris trofodotiko,agorasa metasximatisti kai telika o spectrum itan xalasmenos kai mou dwsan pisw ta lefta mou...Poli evgenika paidia alla kai xalasmeno itan to checked mixanima kai xrewthika 15 euro gia ton metasximatisti kai KSENERWSA ENTELWS