Ελληνικές Ιστορίες Μυστηρίου και Φαντασίας

ειδικά το επεισόδιο "το όνειρο που σκοτώνει" ήταν απ' τα πιο αλλόκοτα και σκοτεινά της σειράς.Και όταν λέω σκοτεινά όχι μόνο ως πρός το περιεχόμενο αλλά και την φωτογραφία,το οποίο διαδραματίζονταν σε μια ρόδα ενός λούνα πάρκ και έναν εφιάλτη μιας κοπέλας που επαναλαμβάνονταν.Μάλιστα στο επεισόδιο αυτό έπαιζε κι ο Τάκης Μόσχος που δεν είχε τον ρόλο του αφηγητή μόνο.Κατα την γνώμη μου θα έπρεπε και αυτό το επεισόδιο να ήταν μέσα στο dvd αυτό.
 
Καλή σειρά βασισμένη στον Μάρκαρη ( μοναδικός προς το παρόν) είναι και οι δύο τηλεοπτικές με τον Χατζησάββα όπου δείχνει την πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας σε θέματα δημοσίου , προβλημάτων , κυκλοφοριακό κλπ....αξίζει στο αρχείο να υπάρχει
 
ειδικά το επεισόδιο "το όνειρο που σκοτώνει" ήταν απ' τα πιο αλλόκοτα και σκοτεινά της σειράς.Και όταν λέω σκοτεινά όχι μόνο ως πρός το περιεχόμενο αλλά και την φωτογραφία,το οποίο διαδραματίζονταν σε μια ρόδα ενός λούνα πάρκ και έναν εφιάλτη μιας κοπέλας που επαναλαμβάνονταν.
Δεν το εχω δει, αλλα ετσι οπως το περιγραφεις μου θυμιζει ενα επεισοδιο απο το ασπρομαυρο Twilight Zone με τιτλο Perchance to Dream.
 
Δεν το εχω δει, αλλα ετσι οπως το περιγραφεις μου θυμιζει ενα επεισοδιο απο το ασπρομαυρο Twilight Zone με τιτλο Perchance to Dream.
Μάλλον κλεψιμέικη ιδέα απ' το twilight zone θα ήταν.
 
Την σειρά "μυστικές διαδρομές" που ήταν κανονικού, μεταφυσικού μυστηρίου το 2000 την θυμάται κανείς; Μπιλυ την έβλεπες; Την σειρά για την οποία γίνεται λόγος δεν την θυμάμαι διόλου αλλά αν είναι σαν την ανατομία ενός εγκλήματος δεν θα πάρω.
 
Ψιλοάσχετο, αλλά αυτή η Τσιγκολελέτα ( αν είναι αυτή η εκπομπή που θυμάμαι), ήταν ο πραγματικός τρόμος. Μεγάλη ανοησία...
 
Με πρόλαβες! Έκανα edit το σχόλιο και έβαλα link την διαφήμιση.
 
Χαχα κυπριακή παραγωγή ήταν νομίζω η Τσιγκολελέτα (με τον Κύπριο -θεατρικό κυρίως -ηθοποιό Γιώργο Μουαιμη με τον Λίνο και την Λίνα όπως λέγονταν οι δύο ήρωες της σειράς). Όσο για το εξώφυλλο της ΡΤ με την Τατιάνα Παπαμόσχου έχω την εντύπωση πως το είχαμε αγοράσει εκείνο το τεύχος της συγκεκριμένης εβδομάδος.
 
Πίσω
Μπλουζα