Ελληνικές σειρές που επιθυμούμε σε DVDs

Καλημερα σε ολους.

Νεος εδω.

Επειδη δεν την παλευω αλλο καθως ψαχνω μια μουσικη που ακουγεται στη σειρα Η απλη μεθοδος των Τριων θα ηθελα να τη βγαλουν σε DVD να το παρω επιτελους να το δω το πρωτο επεισοδιο γιατι ξερω οτι αυτο που ψαχνω εχει παιχτει εκει !

Δε ξερω κιολας αν εχει ηδη βγει και DVD.

Αν ομως καποιος θυμαται η μπορει να με βοηθησει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου με ενα pm ισως?
 
ekmektufek είπε:
Καλημερα σε ολους.Νεος εδω.

Επειδη δεν την παλευω αλλο καθως ψαχνω μια μουσικη που ακουγεται στη σειρα Η απλη μεθοδος των Τριων θα ηθελα να τη βγαλουν σε DVD να το παρω επιτελους να το δω το πρωτο επεισοδιο γιατι ξερω οτι αυτο που ψαχνω εχει παιχτει εκει !

Δε ξερω κιολας αν εχει ηδη βγει και DVD.

Αν ομως καποιος θυμαται η μπορει να με βοηθησει μπορει να επικοινωνησει μαζι μου με ενα pm ισως?
Η σειρά που ψάχνεις είναι εκτός θεματολογίας του φόρουμ μας! :)

Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς!

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή! ;)
 
Θα αγόραζα Απαράδεκτους, Αυθαίρετους κ S1ngles (που δεν είναι παλιό αλλά τους λατρεύω)
 
sunset89 είπε:
Η σειρά που ψάχνεις είναι εκτός θεματολογίας του φόρουμ μας! :) Ρίξε μια ματιά στους κανονισμούς!

Καλώς ήρθες και καλή διαμονή! ;)
Ναι καταλαβαινω γιαυτο ζηταω βοηθεια με ενα pm οποιος ξερει.

θενκς anyway !
 
Απαιτώ να κυκλοφορήσει σε DVD Η πρόβα νυφικού. Πόσες τούρκικες ακόμα σειρές θα βγάλουν σε DVD;;; ΕΛΕΟΣ!!! Ποιοι μ.....ς πάνε και τα αγοράζουν και ξεφυτρώνει κάθε βδομάδα και μία καινούρια;
 
Ναι μωρέ αφήσαμε τις ελληνικές και πιάσαμε τις τούρκικες έλεος δηλαδή!!! Εγώ πάλι απαιτώ το Ντόλτσε Βίτα!!!Χαχα!!
 
Απαράδεκτοι, Ντόλτσε Βίτα, Βαμμένα κόκκινα μαλλιά, Πρόβα νυφικού, Εκμέκ παγωτό (σκέτη απόλαυση), Σκορπιός.
 
Μιλω παντα απο συλλεκτικη και μονο αποψη ,η παλαιοτερη που εχω,ειναι ο φωτογραφος του χωριου,και χρονολογικα πριν απο αυτη υπαρχει η ισιδωρα.θα ηθελα να την ειχα.η ραδιοτηλεοραση εχει βγαλει γυρω στα 130 θεατρικα,μεχρι τα 330 που παιχτηκαν στο θεατρο της δευτερας,εχουμε χρονια μπροστα μας.αν βεβαια δεν κλειση στο μεταξυ.[εξαγγελιες αρμοδιου υπουργου]θα ηθελα σαν τρελλος το ΣΙΓΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.οι σειρες των ιδιωτικων βρισκονται ετσι η αλλιως.
 
Ντόλτσε βίτα, Δις Εξαμαρτείν, Εκμέκ Παγωτό, όπως και δήποτε...
 
Eκμεκ παγωτο και το σοι μας.Ολες της αλλες σειρες που γουσταρα και με ενδιεφεραν και αναφερονται και σε προηγουμενα μηνυματα της εχω οποτε δεν μεν νοιαζη αν βγουν οι οχι σε dvd.
 
Ένας -ένας, όλοι θα πάρετε! Αφού τελειώσει το τουρκικό έπος, βεβαίως-βεβαίως!
 
konkar είπε:
Γνωρίζεις κάτι sunset ή έτσι το λες?
Ειρωνικό ήταν.

Άλλωστε από ό,τι μαθαίνω, μια σειρά της Τουρκιάς που ήδη έχει μοιραστεί απο το 7 ημέρες, θα μοιραστεί ΚΑΙ από το Τηλεκοντρόλ.
 
Έλεος!!!!!!!!!!!!!!!!
 
-παιδια τα τουρκικα δεν ειναι τωρινα.ειναι παληα ιστορια.αρχης γενομενης απο την αλικη και τα χτυποκαρδια στο θρανιο.-ειχα βρει την ιστορια του ελληνικου σινεμα[του αειμνηστου μαρινου κουσουμιδη 1979]και μεταξυ των αλλων στα 1972 ρωτουσαν διαφορους για το σταρ συστεμ της εποχης.ο παπαμιχαηλ ειχε αναρωτηθει πιο απο ολα,το ελληνικο η το τουρκικο.αφου οι ταινιες της χουλια κοτσιγιγ,συναγωνιζονταν την αλικη σε εισητηρια.αργοτερα 1985 θα θυμαστε οι ποιο παλιοι ποσες εταιριες βιντεοκασσετων εφερναν αποκλειστικα τουρκικα εργα.βιοι παραλληλοι ειμαστε.μονο που αυτοι αργησαν λιγο στα σοφτ.αλλη ιστορια αυτο βεβαια.
 
Οι συλλέκτες '' απαιτούν '' να διαμοιραστουν οι εξής σειρές :

1. Οι φρουροί της ΑχαΪας

2. Ο μεγάλος θυμός

3. 2 Ξένοι

4. dolce vita

5. Μάνα είναι μόνο μία

Ελπίζω καποία στιγμή να εισακουστουμε και να σταματήσει αυτο το πραγμα με τις τούρκικες σειρες . Πιστεύω οτι είναι καίρος να αρχίζουν να μοιράζονται ελληνικές σειρες .
 
Συμφωνώ. Δεν φτάνει που τους βλέπουμε τους Τούρκους κάθε μέρα 24 ώρες το 24άωρο στις τηλεοράσεις μας, κατακλύζουν και τις προθήκες των περιπτέρων όπου τα περισσότερα τηλεοπτικά περιοδικά διανέμουν τούρκικες παραγωγές. Εμείς θα συνεχίσουμε να απαιτούμε αθάνατες ελληνικές σειρές όπως ''Η μάνα είναι μόνο μία'', ''Ντόλτσε Βίτα'' και ''Δύο ξένοι''. Ελπίζω κάποιοι στιγμή οι ιθύνοντες να ξυπνήσουν από τον λήθαργό τους και να μας ακούσουν.
 
Παιδιά όλες αυτές οι ελληνικές σειρές παιδιά είναι πράγματι αξέχαστες, αλλά όλοι αυτοί στην ελληνική τηλεόραση είναι άσχετοι! Δεν ξέρουν τι θα πει διασκεδάζω!

Να πω κι εγώ μερικές παιδιά :)

1) Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή

2) Ορκιστείτε παρακαλώ

3) Φρουτοπία!!!

4) Θα σε δω στο πλοίο

5) Love Sorry
 
εγω θα ηθελα [edited].....[/edited] μονο 9 επεισοδια αλλα το θρλω καντε τα κουμαντα σας????????
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πίσω
Μπλουζα