angel_grig
KAT Resurrector
- Αντιδράσεις
- 480
Eγω παντως προτεινω ο Nemo να μετονομαστει σε retro Sherlock Holmes γιατι πλεον βρισκει πληροφοριες για απιθανα πραγματα σε απιθανα μερη!!!!
Ενταξει απλως ειμαι πολυ τυχερος (αντε και λιγο επιμονος) ,μην υπερβαλουμε κιολαςangel_grig είπε:Eγω παντως προτεινω ο Nemo να μετονομαστει σε retro Sherlock Holmes γιατι πλεον βρισκει πληροφοριες για απιθανα πραγματα σε απιθανα μερη!!!!
Nemo είπε:Ενταξει απλως ειμαι πολυ τυχερος (αντε και λιγο επιμονος) ,μην υπερβαλουμε κιολας
Self sarcasm /αυτοσαρκαστικο mode on
Προβολή συνημμένου 60653
Self sarcasm /αυτοσαρκαστικο mode oFF
Ο φίλος Δημήτρης Τζωρτζάκης σκοτώθηκε το 1994 ή 95 δεν θυμάμαι καλά.... Τον γνώρισα το '83 ή '84 σε ένα club Η/Υ. Κατασκευάσαμε παρέα, ένα πρόγραμμα προπο για τον Spectrum (δεν θυμάμαι αν ήταν σε Basic ή Αssembly). Στην συνέχεια έφυγα για στρατό και ο Δημήτρης ασχολήθηκε με τον AMSTRAD και κατασκεύασε το Hitpack 13.Nemo είπε:upd-και μια ακομα αναφορα που μαλλον επιβεβαιωνει .... -upd
http://forum.betgr.gr/viewtopic.php?t=158&postdays=0&postorder=asc&start=120&sid=6e16629713aed442bb6e4a7871b3630e
Ναι, όντως.DINO είπε:Τραγική εξέλιξη για τον Δ. Τζωρτζάκη...
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες, φίλε lion.
EDIT: Για PC, ήταν το "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΔΕΚΑΤΡΙΑΡΙ", του Δ. Τζωρτζάκη και του Λ. Παπαδόπουλου.
Wally, αυτό ακριβώς είπα κι εγώ, μόλις τα είδα να φορτώνουν!Wally είπε:Τι λες τωρα!!!!!!
Αναλογίσου ότι μερικές γραμματοσειρές μπορεί να μην υπάρχουν για τέτοια listings.;ρWally είπε:Ενα απο τα πραγμα που εχουμε προαναγγειλει ειναι η προσπαθεια να ανεβασουμε σε ψηφιακη μορφη καποια type-ins.
Εξηγουμαι: OCR και περασμα σε καποιον εργαλειο που μπορει να τα διαβασει σαν type-ins (πχ στον Spectrum υπαρχει ο Basin).
Τα προβληματα ειναι δυο. Η εκτυπωση δεν ειναι φιλικη σε OCR και το OCR δεν μπορει να καταλαβει τα UDG τα οποια πρεπει να περαστουν "χερατα".
BTW τα καλα OCR προγραμματα εχουν επιλογες τοσο για το χαρτι/εκτυπωση οσο και για το περιεχομενο (πχ Basic Listing)
Εξαιρετικα ευρηματα .Ace είπε:...ανακάλυψα σε παλιές 3" δισκέτες μου, ξεκλείδωτα τα εξής λειτουργικά προγράμματα για Amstrad CPC:Το "Hitpak 13" - πρόγραμμα προγνωστικών ποδοσφαίρου
Το "Γράφος" - πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου
Το "Πρωθυπουργός της Ελλάδας" - εξομοιωτής ρεμούλ.. εεε, διακυβέρνησης της χώρας!
Ένα Ελληνικό "Αρχείο" αγνώστων λοιπών στοιχείων σε Basic, "επαγγελματικό" με πολλές επιλογές, πεδία, μεγάλο πρόγραμμα, δεν δείχνει με τίποτα type-in...
Ένα Προ-Πο της Cosmon Software αν θυμάμαι καλά...
Επίσης πολλά type-ins που μπορούμε να τα αντιστοιχίσουμε σε τεύχη των Pixel.
Δυνατότητα να τα μετατρέψω σε dsk images, έχω. Τι κάνουμε τώρα;