Στα Ρώσικα "ΛΑΔΑ" γράφεται!!!!!krem13 είπε:κορυφαία διαφήμιση![]()
![]()
και πάλι καλά που το μόνο "πρόβλημα" ήταν ότι έλεγε αμίκα! φαντάζεστε να την έλεγε κόμοδορ αμίκα? (όπως τα αυτοκίνητα lada που έβλεπα να γράφουν πάνω λαδα! )
Εμενα μου κανει πιο πολυ για την μουσικη του Halloween του Carpenter.Haros είπε:Η μουσική του εξορκιστή;![]()
ωχ,όντως,δίκιο έχεις.πάντως έχω ακούσει άτομα να το λένε λαδα (αρκετά μεγάλους σε ηλικία συνήθως)Στα Ρώσικα "ΛΑΔΑ" γράφεται!!!!!
Ε..τώρα δε μπορώ να μη σχολιάσω τον Αδαμάντιο Κοραή που κατά το βιβλίο της Γ' Δέσμης διέπρεψε στο "Αμστελόδαμο" 8) .. κι ας είμαι off topic. Φρίττω ακόμη!DoctorGalifrean είπε:To ολο θεμα με τις ελληνοποιησεις ξενων ονοματων ειναι λιγο περιεργο . Πλατεια Κανιγγος... Κλινουμε τον Κανιγκ.
Δεν θυμαμαι σε ποιο παλιο βιβλιο το συναντησα, ο πατερας μου εχει πολυ μεγαλη βιβλιοθηκη, αλλα καποτε ειχα διαβασει κατι σχετικο με τον Σακεσπιρο...(Σαιξπηρ)saboter είπε:Ε..τώρα δε μπορώ να μη σχολιάσω τον Αδαμάντιο Κοραή που κατά το βιβλίο της Γ' Δέσμης διέπρεψε στο "Αμστελόδαμο" 8) .. κι ας είμαι off topic. Φρίττω ακόμη!
Εχει να κανει με τα βιωματα του καθενος.pooky(1) είπε:Αντίθετα ποτέ μου δεν συμπάθησα την 1200. Ήταν η Αμίκα (!!!) που έμεινε λιγότερο στη κατοχή μου.
Αγάπησα μέχρι αηδίας την παρεξηγημένη 500 plus πάντως!!!!!!
Είσαι λάθος...η 1200 ήταν κομπακτ και με τις περισσότερες δυνατότητες!pooky(1) είπε:Αντίθετα ποτέ μου δεν συμπάθησα την 1200. Ήταν η Αμίκα (!!!) που έμεινε λιγότερο στη κατοχή μου.
Αγάπησα μέχρι αηδίας την παρεξηγημένη 500 plus πάντως!!!!!!