Πω πω συγχώρεσέ με Κατερίνα τη κοίταξα τη λίστα αλλά μου ξέφυγε...Σκέψου να μη φορούσα και γυαλιά...katerinak είπε::thanx2: Αντωνη την εχω κι αυτη στη λιστα εδω ,βεβαια η δικη σου φωτογραφια ειναι καλυτερη απ αυτη τη μικρουλα που εβαλα εγω :flower:
δεν πειραζει Αντωνη,αλλωστε οπως εγραψα και πιο πανω,η δικη σου φωτογραφια ειναι μεγαλυτερη και καλυτερηtonytony είπε:Πω πω συγχώρεσέ με Κατερίνα τη κοίταξα τη λίστα αλλά μου ξέφυγε...Σκέψου να μη φορούσα και γυαλιά...
ευχαριστω πολυ Αντωνη!!! νομιζα οτι θα υπηρχαν κι άλλα παιχνιδια σε καποια σκηνη ή οτι θα της τα εφερνε ο Λευτερης Βουρνας ο οποιος υποψιαζομαι οτι ειναι ο μπαμπας της μικρηςtonytony είπε:Κατερινάκι την παρακολούθησα την ταινία προσεκτικά αν και μελούρα σκέτη... και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά άλλο παιχνιδάκι...Άλλωστε η Τζοβάννα εκτός από τη σκηνή που ανέβασα εμφανίζεται σε άλλες δύο. Άρρωστη στο κρεββάτι χωρίς παιχνίδια γύρω της και σε ένα νεκροταφείο με τη μαμά της...
:thanx2: :thanx2: Χριστινα,λογικα τα παιχνιδια αυτα θα φαινονται σε καλυτερα πλανα κατα τη διαρκεια της βιντεοταινιας αλλά δυστυχως δεν την ειδα ποτε και δεν εχω υλικο να προσθεσω..BETTY BOOP είπε:Στην ταινία ''Τριαντάφυλλο και αγκάθι'' φαίνονται κάποια παιχνίδια στο δωμάτιο του μικρού
πραγματικα δεν εχω λογια Αντωνη!!!ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολαtonytony είπε:Και γι' αυτό στεναχωριέσαι Κατερινάκι; Εγώ είμαι εδώ! :flower: Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από παιχνίδια στην ταινία , είναι τα παρακάτω...