Εμφάνιση ρετρό παιχνιδιών σε ελληνικές ταινίες και σειρές

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Έψαξα στη λίστα και την ταινία "Απαγωγή" δε τη βρήκα. Ελπίζω να μη μου ξέφυγε. Από τη συγκεκριμένη ταινία λοιπόν τα καρέ που ακολουθούν με παιχνίδια και με μια κουδουνίστρα... :)

164.jpg

164.jpg

165.jpg

165.jpg

163.jpg

163.jpg

ευχαριστω πολυ Αντωνη για τις φωτογραφιες!!! η "Απαγωγη" ειναι μια απ τις πολλες ταινιες που δεν ειδα ποτε(αν και πολυ θα ηθελα),μαλλον ειναι σπανιοτατη..μακαρι να προβληθει μεσα στο 2013 απ την ΕΤ3

ακους καλε μας Αγιε Βασιλη; :flower:

Στη βιντεοταινια "η Μάγια" φαινεται ενα λουτρινο αρκουδακι

attachment.php

(ειδα ενα πολυ μικρο αποσπασμα απ αυτη τη βιντεοταινια και ετυχε να πετυχω το αρκουδακι,δεν ξερω ομως αν υπαρχουν κι άλλα παιχνιδια)

Ούτε τη ταινία "Συνοικία το όνειρο" τη βρήκα στις λίστες , ελπίζω να μη μου ξέφυγε. Βλέπουμε μια κούκλα από κουκλοθέατρο...

176.jpg

176.jpg

:thanx2: Αντωνη την εχω κι αυτη στη λιστα εδω ,βεβαια η δικη σου φωτογραφια ειναι καλυτερη απ αυτη τη μικρουλα που εβαλα εγω :flower:

katerinak είπε:
:thanx2: Αντωνη την εχω κι αυτη στη λιστα εδω ,βεβαια η δικη σου φωτογραφια ειναι καλυτερη απ αυτη τη μικρουλα που εβαλα εγω :flower:
Πω πω συγχώρεσέ με Κατερίνα τη κοίταξα τη λίστα αλλά μου ξέφυγε...Σκέψου να μη φορούσα και γυαλιά... :P

tonytony είπε:
Πω πω συγχώρεσέ με Κατερίνα τη κοίταξα τη λίστα αλλά μου ξέφυγε...Σκέψου να μη φορούσα και γυαλιά... :P
δεν πειραζει Αντωνη,αλλωστε οπως εγραψα και πιο πανω,η δικη σου φωτογραφια ειναι μεγαλυτερη και καλυτερη :)

Στη βιντεοταινια "Η Νανσυ και τα κολπα της" βλεπουμε μια πανινη κουκλα,ενα λουτρινο μαϊμουδακι κι ενα λουτρινο σκυλακι

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινία "Ένοχες σχέσεις - Ο γιός μου ο Στέφανος" ο Χρήστος Πολίτης υποδύεται έναν ψυχολογικά άρρωστο άνθρωπο που κατασκευάζει κούκλες...

191.jpg

191.jpg

190.jpg

190.jpg

189.jpg

189.jpg

188.jpg

188.jpg

187.jpg

187.jpg

186.jpg

186.jpg

185.jpg

184.jpg

Στην ταινια "στα διχτυα της αραχνης" φαινεται ενας μεγαλος λουτρινος ταυρος

attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "οι σαταναδες της νυχτας" βλεπουμε δυο κουκλες,ενα λουτρινο λαγουδακι και δυο κουβαδακια

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "πονεμενη μητερα",στο βιντεο που ανεβασε ο Αντωνης εντοπισα ενα παιχνιδι με μια πεταλουδα(δεν ξερω την ονομασια του).Αντωνη αν δε σου κανει κοπο μπορεις να κοιταξεις αν υπαρχουν κι άλλα παιχνιδια μεσα στην ταινια;ευχαριστω πολυ!

attachment.php

Κατερινάκι την παρακολούθησα την ταινία προσεκτικά αν και μελούρα σκέτη... :P και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά άλλο παιχνιδάκι...Άλλωστε η Τζοβάννα εκτός από τη σκηνή που ανέβασα εμφανίζεται σε άλλες δύο. Άρρωστη στο κρεββάτι χωρίς παιχνίδια γύρω της και σε ένα νεκροταφείο με τη μαμά της...

tonytony είπε:
Κατερινάκι την παρακολούθησα την ταινία προσεκτικά αν και μελούρα σκέτη... :P και δυστυχώς δεν υπάρχει πουθενά άλλο παιχνιδάκι...Άλλωστε η Τζοβάννα εκτός από τη σκηνή που ανέβασα εμφανίζεται σε άλλες δύο. Άρρωστη στο κρεββάτι χωρίς παιχνίδια γύρω της και σε ένα νεκροταφείο με τη μαμά της...
ευχαριστω πολυ Αντωνη!!! νομιζα οτι θα υπηρχαν κι άλλα παιχνιδια σε καποια σκηνη ή οτι θα της τα εφερνε ο Λευτερης Βουρνας ο οποιος υποψιαζομαι οτι ειναι ο μπαμπας της μικρης

Στην ταινία ''Τριαντάφυλλο και αγκάθι'' φαίνονται κάποια παιχνίδια στο δωμάτιο του μικρού

Triantafyllokiagathi1.JPG

BETTY BOOP είπε:
Στην ταινία ''Τριαντάφυλλο και αγκάθι'' φαίνονται κάποια παιχνίδια στο δωμάτιο του μικρού
:thanx2: :thanx2: Χριστινα,λογικα τα παιχνιδια αυτα θα φαινονται σε καλυτερα πλανα κατα τη διαρκεια της βιντεοταινιας αλλά δυστυχως δεν την ειδα ποτε και δεν εχω υλικο να προσθεσω.. :(

Και γι' αυτό στεναχωριέσαι Κατερινάκι; Εγώ είμαι εδώ! :flower: Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από παιχνίδια στην ταινία , είναι τα παρακάτω...

57.jpg

57.jpg

56.jpg

56.jpg

55.jpg

55.jpg

54.jpg

54.jpg

53.jpg

53.jpg

52.jpg

52.jpg

51.jpg

50.jpg

tonytony είπε:
Και γι' αυτό στεναχωριέσαι Κατερινάκι; Εγώ είμαι εδώ! :flower: Ότι υπάρχει και δεν υπάρχει από παιχνίδια στην ταινία , είναι τα παρακάτω...
πραγματικα δεν εχω λογια Αντωνη!!!ευχαριστω παρα παρα πολυ για ολα :)

Eυχαριστώ κι εγώ Αντώνη για τις εικόνες!

Στην ταινια "ο σεξοκυνηγος" βλεπουμε ενα λουτρινο αρκουδακι κι εναν μεγαλο λουτρινο σκυλο:

attachment.php
attachment.php

Στη βιντεοταινια "τολμη και αφασια" φαινεται ενας λουτρινος σκυλος "Σνουπυ"

attachment.php
attachment.php

Πίσω
Μπλουζα