Εμφάνιση ρετρό παιχνιδιών σε ελληνικές ταινίες και σειρές

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας katerinak
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Kambia είπε:
Tα πράσινα κουπιά στα ράφια πρέπει να είναι subbuteo
Βρε ποια πρασινα κουτια και πιο subbuteo.... :eviltongue:

Τα μπλε...τα μπλε κουτια στο βαθος μας ενδιαφερουν!:biglaugh:

Μα και αυτος ο σκηνοθετης ρε παιδι μου....:mad:

Κανε ρε ανθρωπε ενα καλο κοντινο στα μπλε κουτακια....δηλαδη ελεος! :tsktsk:

Και βαλτο μετα στα εξτρα της ταινιας...στις deleted scenes!!!!:biglaugh:

Λουτρινα παιχνιδια στην ταινια "πλουσιοι χωρις λεφτα"

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

λιγες ακομη φωτογραφιες θα βρειτε εδω

Σταυρο δεν ξερεις ποσο συμφωνω: καθε φορα που πετυχαινω σε βιντεοταινια παιχνιδαδικο προσπαθω να βρω καθαρες εικονες και κοντινα πλανα με τα παιχνιδια αλλά τις περισσοτερες φορες δεν.. :cry: χαθηκε δηλαδη να τα δειξει η καμερα την ωρα που μιλαει ο/η ηθοποιος; ετσι κι αλλιως η φωνη του ακουγεται για οποιον θελει να την ακουσει..εμεις τα παιχνιδια θελουμε να δουμεεεεε!!!

Στη βιντεοταινια "η θεια μου η ξεπορτισα" φαινεται ενα μαϊμουδακι που κραταει πιατα (μουσικο οργανο),το ξαναειδαμε και σε αλλες ταινιες/βιντεοταινιες

attachment.php

στο βιντεο με τις κουκλες,φαινεται καλυτερα το μαϊμουδακι

attachment.php

1.JPG

θξ.JPG

Πρόκειται περι ιστορικού μαϊμουδακίου, που το είχα κι εγώ. Έχει ανοιχτεί ένα σχετικό θέμα, αλλά οι φωτογραφίες εκεί δεν έχουν το "αυθεντικό", ΑΥΤΟ ήταν το αυθεντικό !

panp είπε:
Πρόκειται περι ιστορικού μαϊμουδακίου, που το είχα κι εγώ. Έχει ανοιχτεί ένα σχετικό θέμα, αλλά οι φωτογραφίες εκεί δεν έχουν το "αυθεντικό", ΑΥΤΟ ήταν το αυθεντικό !
panp σιγουρα προκειται για αρκετα παλιο παιχνιδι αν σκεφτουμε οτι το συναντησαμε και στην ταινια "νταντα με το ζορι" που ειναι χρονολογιας 1959.Προκειται για το μαϊμουδακι που κραταει ο Μιμης Φωτοπουλος την ωρα που οδηγει

Στην ταινια "τροχονομος Βαρβαρα" εκτος απ τα joy-toy που εντοπισε ο Σταυρος προσθετοντας τη σχετικη φωτογραφια εδω,υπαρχει και μια κουκλα

attachment.php

Βρε τσακαλακι που το εντοπισες????!!!! :o

Κοιτα να δεις....σημερα ποσταρα το βιντεακι απο την συγκεκριμενη σκηνη

στα κουρεματα/ξυρισματα και δεν το πηρα χαμπαρι!!!! :o

Μπραβο βρε Κατερινιω!!! :worship:

By the way...το ολο σχημα/σουλουπι και το μαλλι της κουκλας μου κανει για Παταπουφα!!! :)

Αν κανω λαθος διορθωστε με! :flower:

stayros είπε:
Βρε τσακαλακι που το εντοπισες????!!!! :o Κοιτα να δεις....σημερα ποσταρα το βιντεακι απο την συγκεκριμενη σκηνη

στα κουρεματα/ξυρισματα και δεν το πηρα χαμπαρι!!!! :o

Μπραβο βρε Κατερινιω!!! :worship:

By the way...το ολο σχημα/σουλουπι και το μαλλι της κουκλας μου κανει για Παταπουφα!!! :)

Αν κανω λαθος διορθωστε με! :flower:
Σταυρο απ το ποστ που εκανες την εντοπισα :thanx2: ,εριξα μια ματια και στην ταινια μηπως φαινεται καλυτερα η κουκλα ή καποιο ακομη παιχνιδι,αλλά δεν..

Κι εγω στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι προκειται για Παταπουφα αλλά μετα που το ξανασκεφτηκα..κατι δε μου "κολλουσε",βεβαια δε βαζω και το χερι μου στη φωτια,ας μιλησουν οι πιο εμπειροι :)

Στους τιτλους εναρξης της βιντεοταινιας "η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει" που ανεβασε ο nick,εντοπισα καποιες κουκλες,πιθανον να υπαρχουν κι άλλα παιχνιδια

attachment.php
attachment.php

Μια λουτρινη Μινι Μαους κραταει η Βινα Ασικη στη βιντεοταινια "αλλος για το τρελαδικο"

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
κουκλες,διαφορα παιχνιδια κι ενα ειδος view master φαινονται στην ταινια "κρυσταλλινες νυχτες"

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
η μικρη βλεπει στο view master το παραμυθι με την κοκκινοσκουφιτσα

Η κουκλα-μωρο που ειδαμε στην ταινια "αφηστε με να ζησω" (1965) εδω και εδω μοιαζει πολυ μ αυτες που εντοπισα στις φωτογραφιες του

που ετοιμασαν τα κοριτσια(Ναταλι και Μαριανα)
attachment.php

attachment.php

attachment.php

1.JPG

2.JPG

3.JPG

παιχνιδια στην ταινια "Ζηλεια"

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
φαινεται η κουκλα που κραταει η μικρη Τζοβανα Φραγκουλη ενω η Μιραντα Μυρατ κραταει το λουτρινο σκυλακι που βλεπουμε στ αριστερα της 1ης φωτογραφιας

Στην ταινια "Απαγωγη" εκτος απ τα παιχνιδια που προσθεσε ο Αντωνης εδω, εντοπισα μερικα ακομη:

attachment.php
attachment.php
attachment.php

στο παιδικο δωματιο υπηρχαν συνολικα 3 λουτρινοι μεγαλοι κουνελοι

Δυο αρκουδακια βλεπουμε στην ταινια "Αδικια"

attachment.php
attachment.php

Ενας αρκουδος και δυο κουκλες-μωρα φαινονται στην ταινια "Αγγελοι του πεζοδρομιου"

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php

Δυο κουκλες βλεπουμε στην ταινια "Αεροσυνοδος"

attachment.php
attachment.php

Στην ταινια "αυτοι που ξεχασαν τον ορκο τους" φαινεται μια μεγαλη ρετροκουκλα

attachment.php

Στην ταινια "Υπολοχαγος Νατασα" βλεπουμε το "γιο" της Νατασας(Αλικη Βουγιουκλακη) και του Ορεστη(Δημητρης Παπαμιχαηλ) να κραταει ενα παιχνιδι

attachment.php
attachment.php
attachment.php

Πολλα παιχνιδια βλεπουμε στη βιντεοταινια "ο θυρωρος της νυστας",αναμεσα τους ξεχωριζουν φυσικα τα playmobil,matchbox,mr.Richter (ή mr. Pop της el greco) κλπ κλπ Πολυ πιθανον να υπαρχουν παιχνιδια της el greco (εντοπισα κρεμασμενα ταμπελακια "el greco")

attachment.php
attachment.php
attachment.php
attachment.php
mr.Richter της Viozach ή mr. Pop της el greco

attachment.php
attachment.php

ειναι αρκετες οι φωτογραφιες,η συνεχεια στο αλμπουμ 23

ΥΓ: διαφημιση με το mr.richter στα 03:07 - 03:28 λεπτα του βιντεο

mister pop.jpg

mr.JPG

Λοιπον...θα πω γι αυτα που ξερω.... :D

Τα playmobil που βλεπουμε στις φωτο που

με τοσο κοπο μας χαρισε το Κατερινακι,

ειναι τα εξης:3450 3446 3551 3448

Σε ευχαριστουμε Κατερινα για αυτο το υπεροχο "οφθαλμολουτρο"!!!!! :flower: :flower: :thanx2: :thanx2:

Πραγματικα συγκινητικο να βλεπεις τοσες φωτο με τοσα παιχνιδια

μεσα απο το ΜΙΝΙΟΝ.... :cry:

ευχαριστουμε πολυ Σταυρο για τις πληροφοριες με τα playmobil που βλεπουμε στη βιντεοταινια :bow2:

Εγώ ευχαριστώ και τους δυο σας :flower: Πόσο ωραίες εικόνες από το αγαπημένο πολυκατάστημα και μάλιστα με αγαπημένα παλιά κομμάτια playmobil. Αυτό το ψαράδικο μ' αρέσει πάρα πολύ :)

Πίσω
Μπλουζα