spirtoulis μακαρι να υπηρχαν..δυστυχως ομως ειναι παρα πολυ λιγες οι διαφημισεις παιχνιδιων δεκαετιας 80 (ελαφρως καλυτερα ειναι τα πραγματα με τις διαφημισεις 90ς),υπαρχει ειδικο θεμα εδωspirtoulis είπε:katerinak για τα παιχνίδια που βρίσκεις από σειρές κυρίως από τη δεκαετία του 80 υπάρχουν και οι αντίστοιχες διαφημίσεις?
ετοιμο Χριστινα :flower:BETTY BOOP είπε:Στη σειρά ''Το κορίτσι από το ποτάμι'' στο πρώτο επεισόδιο φαίνεται το επιτραπέζιο παιχνίδι SCRABBLE επάνω στο γραφείο του αγοριού (στο 2.30 του επεισοδίου).
Επίσης στην εικόνα φαίνεται και ένας κύβος του Ρούμπικ.katerinak είπε:spirtoulis μακαρι να υπηρχαν..δυστυχως ομως ειναι παρα πολυ λιγες οι διαφημισεις παιχνιδιων δεκαετιας 80 (ελαφρως καλυτερα ειναι τα πραγματα με τις διαφημισεις 90ς),υπαρχει ειδικο θεμα εδωΕλπιζω να συνεχισουν να ανεβαζουν διαφημισεις αυτοι που εχουν αρχειο απο 80ς μεχρι και μεσα 90ς αν και το τελευταιο διαστημα δε βλεπω "κινηση"
ετοιμο Χριστινα :flower:
Προβολή συνημμένου 88205
BETTY BOOP είπε:Επίσης στην εικόνα φαίνεται και ένας κύβος του Ρούμπικ.
επειδη δεν εχω τη δυνατητα να δω ANT1 web tv,δε μπορω να βαλω φωτογραφιες του 13ου επεισοδιου,το συγκεκριμενο λειπει απ το youtube..Αν καποιος που μπορει να δει ANT1 web tv θελει να βαλει screenshots του επεισοδιου αυτου θα μου εκανε χαρη :flower:BETTY BOOP είπε:Στο 13ο επεισόδιο της σειράς ''Έλλη και Άννα'' (τίτλος επεισοδίου ''Πάρτυ Χριστουγέννων'') φαίνονται πολλά παιχνίδια σε κατάστημα.
Πω πω αετίσιο μάτι! Τα θυμάμαι αυτά τα αυτοκινητάκια. Επίσης τα χρωματιστά πυραυλάκια που βλέπουμε στις πρώτες εικόνες νομίζω είχαν καραμελάκια μέσα αλλά δεν ήταν πολύ νόστιμα...geotsi. είπε:Απο τις φωτο της σειρας ''Μαλιστα Κυριε'', στην δευτερη και τριτη φωτογραφια δεξια οπως βλεπουμε, φαινεται μια σειρα απο τα πλαστικα αυτοκινητακια buggy, οπου στην οροφη τους ειχαν σαν αποσκευη μια βαλιτσα ή ενα κανό. Τα θυμαστε?? Τα βρισκαμε σε ψιλικατζιδικα μερικες φορες μαζι με καποιο καραμελοειδες...
Αυτο ελειπε να μην τα βλεπει ολα ο ποπαυ...johnny19818 είπε:Πω πω αετίσιο μάτι!