για να πω την αληθεια περισσοτερο θυμιζει αυτο παρα τα "μου σου του"/"πατατες"BETTY BOOP είπε:στη δέκατη εικόνα το κουκλάκι που βλέπουμε έχει ένα μήνυμα, τετοια κουκλάκια μου θυμίζουν τα ''Μου Σου Του'' με τις αστείες φατσούλες και τα μηνυματάκια...
θα μπορουσε αν και το συγκεκριμενο κουκλακι δεν ειχε σωμα αλλα αυτο το πανι που βλεπουμεBETTY BOOP είπε:στην εντέκατη εικόνα το κουκλάκι είναι Φουσκας/Μπουμπούνας;
Προβολή συνημμένου 148381Προβολή συνημμένου 148335Προβολή συνημμένου 148337katerinak είπε:στη σειρα "ουρανιο τοξο"
σ' ευχαριστω Iloveolddolls,χαιρομαι που σου αρεσειIloveolddolls είπε:katerinak Χιλια μπραβο!!! Εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια!!! Μιας και δεν υπαρχει απο οσο γνωριζω μεχρι στιγμης καποιο βιβλιο σχετικα με τα ελληνικα παιχνιδια το threat σου ειναι πηγη γνωσεως και κληρονομιας και αξιζει να διασωθει
μακαρι να υπηρχαν ακομα αλλα μεσα απ τις σειρες και τις ταινιες μπορουμε να τα ξαναθυμηθουμε. Στο θεμα εγιναν αναφορες σε ζαχαροπλαστεια με παιχνιδια αλλα δε μπορω να σου γραψω συγκεκριμενο ποστ γιατι δε λειτουργει η αναζητηση..Iloveolddolls είπε:Ποσο γλυκα ηταν αυτα τα ζαχαροπλαστεια αχχχχχ και να υπηρχαν ακομα