Ενδιαφέρουσες διαδικτυακές δημοπρασίες για το Snes (Ebay κτλ...)

μισόλογα.... πετάς τη σπόντα και δεν μας λες τί θα πάρει...!!!! :p
 
keropi είπε:
μισόλογα.... πετάς τη σπόντα και δεν μας λες τί θα πάρει...!!!! :p
Χαχα!!!! Σόρρυ ρε φίλε. Να σου πω την αλήθεια ήθελα να το γράψω αλλά ξεχάστηκα.

Λοιπόν....πουλάει κομμάτι της σφραγισμένης συλλογής του για ν αγοράσει παιχνίδια Snes ανοιχτά αλλά σε καλή κατάσταση.

Ίσως, να μην ακουστεί αυτό σε εσάς περίεργο αλλά γνωρίζω ότι ένας συλλέκτης α)αρχίζει να συλλέγει παιχνίδια που του άρεσαν σε μέτρια κατάσταση. β)Ύστερα αγοράζει τα ίδια παιχνίδια σε όσο καλύτερη κατάσταση μπορεί να το βρει και γ)τέλος, καταλήγει στα σφραγισμένα και ικανοποιεί το στόχο του.

Όταν μας ξεφούρνισε χθες ότι πουλάει σφραγισμένα για να αγοράσει mint cib.....λιώσαμε στα γέλια!!! Αλλά επειδή ξέρω για τι άτομο πρόκειται δε μου κάνει εντύπωση αυτή του η δήλωση. :bow:
 
μπορεί να στοχεύει σε ποσότητα και όχι σε ποιότητα; ΛΟΛ
 
χαχαχα!!!! Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που άρχισε να συλλέγει σφραγισμένα πρώτα χωρίς να έχει καθόλου συλλογή. Τώρα το γύρισε στα cib.....looooooooool!!!
 
τελικα το chrono trigger που ειπε ο φιλος πουληθηκε για 350 λιρες,σιγα μην εμενε στης 125,πω πω πλεον εχουν ξεφυγει οι τιμες,σιγουρα υπαρχουν ευκαταστατοι συλλεκτες που κοντραρονται σε καθε δημοπρασια
 
!CD6+KE!!mk~$(KGrHqMOKm4Ez69cU2HtBNQK(Lv2e!~~_12.JPG

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=180617651623&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Ένα ακόμη σπάνιο παιχνίδι για την κατάσταση στην οποία πωλείται. Ο πωλητής αυτός, από ότι βλέπω, έχει κι άλλα όμορφα παιχνίδια και σπάνια όπως το Brawl Brothers. Είμαι περίεργος να δω πόσο θα τελειώσει αυτή η δημοπρασία.
 
Αν και δεν παρακολουθώ τα αμερικανικά παιχνίδια, πιστεύω πως αξίζει να ρίξουμε μία ματιά σε ένα ακόμη Chrono Trigger σφραγισμένο που έσπασε κι άλλο ρεκόρ. Δυστυχώς, κυκλοφορούν αρκετά resealed παιχνίδια Chrono Trigger και οι περισσότεροι διστάζουν να bidάρουν στα περισσότερα. Όμως τούτο εδώ έρχεται σε μία VGA θήκη, που δείχνει ότι είναι αυθεντικό seal και μάλιστα με βαθμολογία 90!!! wow!! Η τιμή πώλησής του ξεπέρασε τα $4,000!!

!B7EBLTQEGk~$(KGrHqMOKo4Ey+jCzfCZBMzJdfGGKQ~~_12.JPG

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=220731253866
 
4250 για ενα παιχνιδι ε..σε λιγο σπιτια θα αγοραζεις με ενα σπανιο παιχνιδια..
 
enrique19 είπε:
4250 για ενα παιχνιδι ε..σε λιγο σπιτια θα αγοραζεις με ενα σπανιο παιχνιδια..
Να σου πω την αλήθεια φίλε μου, δε με ξαφνιάζει καθόλου η τιμή του Chrono Trigger σφραγισμένου. Αυτό όμως που με κάνει να απορώ είναι που υπάρχουν εκατοντάδες παιχνίδια προς πώληση, σίγουρα πάνω από 1000 σφραγισμένα και παρόλα αυτά η τιμή του είναι αυξημένη. Είχα την εντύπωση ότι τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν σε λίγα κομμάτια έχουν αυξημένη τιμή αλλά με το Chrono Trigger έχω δει τα πάντα.

Μιας που μιλάμε για παιχνίδι με περιορισμένες κυκλοφορίες, όπως όλα σχεδόν τα Snes PAL που κυκλοφόρησαν 1996-1998, ένα τρανό παράδειγμα είναι το Captain Commando που πόσταρα παραπάνω. Ένα μέτριο έως κακό παιχνίδι αλλά αρκετά σπάνιο σε αυτή την κατάσταση, εξ ου και τα 500 ευρώ που αγοράστηκε.
 
ναι οντως φιλε μου,πραγματικα και εγω με αυτο το chrono trigger τα εχω παιξει,δηλαδη υπαρχουν 1000 και βαλε σφραγισμενα και πουλαει λες και ειναι τι να πω 2-3,οντως ειδα και το captain commando που ποσταρες και οντως τιμη παρα πολυ χαμηλοτερη,παντως γνκ απο οσα εχω δει και θα συμφωνησεις πιστευω φιλε μιας και φιανεται οτι ξερεις πολλα απο αυτα,μακραν τα πιο σπανια παιχνιδια πανε να γινουν τα snes,ενω για το ps1 που εχει και τοσες χιλιαδες παιχνιδια δεν θα λεγα οτι υπαρχει κατι τρελα σπανιο,παντως αυτο το chrono trigger εχει τρομερο art work ,πανεμορφο τωρα δεν ξερω επειδη ειναι αμερικα,αν επαιξε λογο,αν κ νομιζω οτι τα παλ ειναι κ τα πιο σπανια.
 
ας ριξουμ και μια ματια σε αυτο http://cgi.ebay.com/1995-SNES-Chrono-Trigger-Factory-Sealed-VGA-85-/220738434198?pt=Video_Games_Games&hash=item3365093496

δεν ειναι δημοπρασια αλλα η τιμη πωλησεις ενως factory sealed chrono trigger το οποιο ειναι με το πλαστικο κουτι εξωτερικα δηλαδη ειναι σιγουρα factory sealed,βεβαια ο ιδιοκτητης ζηταει το "ταπεινο" ποσο τον μολις...! $1,650.00
 
Ειναι C$1,650 (δολλαρια Καναδα). Δηλ $1,670.
 
Πολλοί λένε ότι είναι το σπανιότερο Pal παιχνίδι, προσωπικά δε συμφωνώ αλλά ομολογώ ότι είναι ένα από τα πιο σπάνια. Ο λόγος, για το Soul Blazer στην αγγλική γλώσσα. Εδώ και 3 χρόνια που παρακολουθώ το ebay, είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται κάτι τέτοιο και μάλιστα σε τόσο εξαιρετική κατάσταση, πραγματικό λουλούδι. Αξίζει να ρίξουμε μ ια ματιά στην τελική του τιμή και αξία καθώς θα κάνουμε άλλα τόσα χρόνια να δούμε ένα.....

%24%28KGrHqMOKjcE0w3y3rrDBNe7Sj6S2%21~~_12.JPG


http://cgi.ebay.co.uk/SNES-Soul-Blazer-Boxed-Complete-RARE-/360351574398?pt=UK_VintageComputing_RL&hash=item53e6a0a97e
 
το κοιτουσα και εγω αυτο αλλα δυστυχως εκλεισε στα 450 ευρω μαζι με μεταφορικα ( πανω-κατω).

Εκανα μια προσφορα για 250 αλλα παραπανω δε θα εδινα :(
 
Έπειτα από αυτή τη τιμή σκέφτομαι να βάλω το δικό μου copy σε δημοπρασία. Αν μου πρόσφερε κάποιος αυτό το ποσό, θα το έδιδα ευχαρίστως....
 
Είναι δικό σου το συγκεκριμένο;

Edit: άκυρο, τώρα είδα το link
 
dr_slump είπε:
Είναι δικό σου το συγκεκριμένο;
Edit: άκυρο, τώρα είδα το link
Αν ήταν δικό μου σιγά μην το πουλούσα!! :D

Ο τύπος αυτός, το είχε κερδίσει στο ebay πριν δύο μήνες περίπου για 1700 ευρώ. Τώρα, για ποιο λόγο το πουλάει δε γνωρίζει ακριβώς. Όμως λέει ότι θα πουλήσει όλη του τη συλλογή σύντομα, η οποία αποτελείται από όλα τα Snes Pal παιχνίδια σε πολύ καλή κατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι έχει καμμιά 20 τίτλους που θεωρούνται υπέρ σπάνιοι και θα πάρει λογικά πολύ χρήμα. Θυμάμαι όταν πούλησε το δεύτερο Megaman X3 σε όχι άριστη κατάσταση προς 900 ευρώ! Τρομάξαμε όλοι οι snes συλλέκτες με την τιμή αυτή!
 
Εγώ έχω εντοπίσει άτομα που κάνουν απίστευτα καλά repros... έχω μεγάλη συλλογή από σκέτα carts (αν μπορεί να θεωρηθεί συλλογή) αλλά σκέφτομαι σιγά-σιγά να αρχίσω τα mint boxed.

Δυστυχώς δεν έχω σκοπό να δώσω πάνω από 300 ευρώ για το πιο σπάνιο, οπότε η λύση των repro boxes με manuals κατά κάποιο τρόπο γεμίζει αυτό το κενό, μέχρι κάποτε να αντικατασταθούν με αυθεντικά (βέβαια μερικά είναι αδύνατο, όσα χρήματα και να διαθέτει κανείς...)
 
Δε νομίζω ότι τα Repro είναι φθηνά. Παρακολουθώ στο ebay διάφορα τέτοια, κυρίως με Vampire's Kiss που πληθαίνουν όλο και περισσότερα τα fake κουτάκια και βιβλιαράκια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κοίτα εδώ ένα fake που επωλήθη προς 200 ευρώ http://cgi.ebay.de/Castlevania-Vampire-s-Kiss-SNES-Super-Nintendo-Complete-/300562697684?pt=de_entertainment_games&hash=item45faeecdd4

Θεωρώ κοροϊδία τόσα χρήματα για ένα fake παιχνίδι τη στιγμή που υπάρχει αυθεντικό και το βρίσκεις στην ίδια τιμή. Εξαιρώ πάντα παιχνίδια που δεν κυκλοφόρησαν στην Ευρώπη όπως Secret Of Mana 2 που αξίζουν τα λεφτά τους. Όμως και πάλι, όταν πληρώνω 200 ευρώ για ένα Secret of Mana 2 PAL, δεν είμαι βέβαιος ότι τα λεφτά πηγαίνουν στον πραγματικό δημιουργό της μετάφρασης του ρομ αλλά σε αυτόν που έφτιαξε την κατασκευή από χαρτόνι. Τέλος πάντων, αρχίζω να ανοίγω ένα μεγάλο θέμα και δε θέλω στο παρόν τόπικ.

Εσύ δηλαδή πόσα λεφτά πιστεύεις ότι θα πληρώσεις για ρεπρο?
 
Πίσω
Μπλουζα