Ενημέρωση σχετικά με τις διαφημίσεις στο Retromaniax

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Δεν ειπε κανεις οτι λες ψεματα... ουτε εγω λεω :p
 
Αυτές οι διαφημίσεις προφανώς και πρέπει να αποκλειστούν. Αυτό που θα ήθελα από εσάς είναι ότι σας ενοχλεί, όπως το Asiandates παραπάνω, να μας το προωθήσετε ώστε να το απκλείσουμε.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά.
 
Εμενα προσωπικα τιποτα δεν με ενοχλει σιγα... αλλα γενικα για το φορουμ καλο ειναι να μην βγαινουν τετοια περιεργα, γιατι αμα μπει καποιος καινουργιος και του βγαλει DuroX ,Asian Ladies, Russian Girls κτλ. σιγουρα δεν θα κανει και την καλυτερη εντυπωση (ή μηπως θα κανει;; :p ) .

και εννοειται μην πειραξετε αυτην :p :

Προβολή συνημμένου 109634
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
metalcandyman είπε:
donate button η συνδρομες και καλα μεσω paysafe και να βγαινει το καθε φρουτο και να λεει οτι του τρωνε τα λεφτα κλπ οι υπευθηνοι του forum.

Σε μια μίζερη και περίεργη εποχή οικονομικής κρίσης που διανύουμε ,αυτό σύγουρα δεν θα ταν η σωστή λύση. Οχι οτι εγώ δεν σας εμπιστεύομαι ,απλά νομίζω οτι ο πολύς κόσμος θα το πάρει στραβά.
 
εμενα μου βγαζει το e-food συνεχεια με πηραν χαμπαρι τα delivery που συντηρω και με κυνηγανε και εδω :p
 
Ενω μεχρι χθες δεν ειχα προβλημα, σημερα αρχισε να με τρελαινει το σαϊτ μας.

Μου βγαζει διαφημισεις απο δω, απο κει, πεταγονται δεξια, αριστερα, πανω, κατω, εκει που διαβαζω...ερχονται απο παντου! Κι επειδη πολλες φορες μου κρυβουν το κειμενο παταω στο x που εχουν στην ακρη για να τις βγαλω και μολις το κανω αυτο με πεταει απο τη σελιδα και με παει στην Αρχικη. Και συν τοις αλλοις, μου βγαινουν τωρα οι ιδιες διαφημισεις (μονο το πλαισιο τους γιατι εχω Adblock) και σε αλλα σαϊτ. Τι συμβαινει, βρε παιδια;

Τα παθαινετε κι εσεις αυτα η μονο εγω ειμαι η τυχερη; Τα φωτα σας, παρακαλω, γιατι δεν παει αλλο...
 
Οι διαφημισεις του RetroManiaX δεν πεταγονται.

Ειναι μια κεντραρισμενη στο επανω μερος και ενιοτε μια μικρη κατω αριστερα. Σταθερες. Δεν κρυβουν περιεχομενο.
 
Κι εμενα που μου πεταγονται διαφορες, τι μπορει να σημαινει;
 
Ε πες μας σε τι browser και με τι ανάλυση, αν είσαι full screen, ή έχεις μικρύνει το παράθυρο.

Δώσε ότι πληροφορίες πιστεύεις θα μας είναι χρήσιμες

Ευχαριστούμε!
 
Mozilla και δεν ειμαι full screen.

Κι εγω ευχαριστω!
 
Ναι μεν αλλα δεν ειναι αρκετες αυτες οι πληροφοριες :)

Mozilla, ποια εκδοση ? (το γραφει στο Help/About Firefox)

Λειτουργικο ? Ποια εκδοση ?

Η αναλυση της οθονης ? 1024Χ768 ? 1280Χ1024 ? 1600Χ1200 ? καποια αλλη ?

Η διαφημισεις που σου "πεταγονται" δεν ερχονται απο το retromaniax - Οι δικες μας ειναι απλα google ads που εμφανιζονται σε συγκεκριμενο πλαισιο και σε συγκεκριμενο σημειο της σελιδας μας. Μηπως αλλαξες καποια ρυθμιση στο Firefox για τα popups ?

Εχεις καποιο προγραμμα που ελεγχει/καθαριζει τα "κακα" προγραμματα (malware) ?
 
Ενταξει παιδια, δεν ξερω τι ακριβως πληροφοριες χρειαζεστε. Δεν ειναι και το φορτε μου οι υπολογιστες, αλλα το εψαξα και βρηκα τη λυση μονη μου.

Εφταιγε μια Επεκταση του Mozilla που λεγεται Plus HD1.4. Ειδα οτι ετσι εγραφαν οι αναδυομενες διαφημισεις στην κατω ακρη τους. Εψαξα να βρω τι σοϊ πραγμα ειναι αυτο, διαβασα πως ειναι ιος κι ετσι πηγα στα Προγραμματα μου, το απεγκατεστησα και ησυχασα.

Σας ευχαριστω για τη διαθεση να βοηθησετε.
 
Ε κατι τετοιο φανταζομουν οτι εχει συμβει. Ολα οκ ΒΒ :)
 
Ειχες δικιο λοιπον σ' αυτο που φανταστηκες. Και να σκεφτεις οτι αυτη την επεκταση την προτεινει ο Mozilla στα Αdd-ons.
 
πλάκα έχει..

μοτοσυκλέτες-ασφάλειες οχημάτων-αθλητικά είδη-αυτοκίνητα (μία συγκεκριμένη μάρκα)- είδη bebe- πάνες για μωρά ( :eek: )- εισιτήρια διαρκείας για τον Ολυμπιακό ( :) !!!) - γυναικεία παπούτσια

τώρα εξηγείται γιατί η γυναίκα μου λέει ότι συμφέρει να αγοράζει πάνες και παπούτσια μέσω διαδικτύου...

(επανέρχομαι σε προηγούμενο, αλλά το donate button δεν είναι κακή ιδέα. και δεν εννοώ συνδρομή)
 
DINO είπε:
Είναι βασικό αυτό που λένε οι διαχειριστές πιο πάνω, πάντως: Μην κλικάρετε συνέχεια!!!Θα γυρίσει μπούμερανγκ...
Αν κάποιος κλικάρει συνέχεια κι ασταμάτητα, χτυπάει «καμπανάκι» στον αλγόριθμο της google, και ας πούμε καταλαβαίνει ότι τα κλικ δεν είναι αυθεντικά, δηλαδή κλικάρει κάποιος όχι επειδή τον ενδιαφέρουν οι διαφημίσεις, αλλά επειδή θέλει να μαζέψει κλικ. Οπότε απλά δεν μετράει τίποτα. Επομένως το ένα-δυο κλικ την ημέρα είναι όντως ό,τι πιο σώφρον μπορεί να προταθεί.

Όσον αφορά το μπούμερανγκ, έχουν αναφερθεί περιπτώσεις όπου η google όταν διαπίστωσε το παραπάνω αρνήθηκε να καταβάλλει χρήματα από κλικ, ισχυριζόμενη ότι ο κάτοχος της σελίδας «έκλεψε» χωρίς να ασχοληθεί καν με το να αποδείξει ότι ήταν ο ίδιος ο κάτοχος που το έκανε αυτό κι όχι κάποιος άσχετος. Ακόμα χειρότερα, έχει επικαλεστεί σαν αποδεικτικό στοιχείο ως προς αυτό δημόσιες εκκλήσεις προς τους επισκέπτες της σελίδας να κάνουν κλικ στις διαφημίσεις για να αυξηθούν «τεχνητά» τα κλικ.

Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι ότι η ίδια η ύπαρξη του παρόντος θρεντ μπορεί να έχει τελικά το αντίθετο αποτέλεσμα, αν και αυτό σαφώς είναι στην κρίση των διαχειριστών ως προς τον χειρισμό.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα