- Αντιδράσεις
- 1.855
Μπαινω κατευθειαν στο θεμα με οσο πιο καλη περιγραφη γινεται.
Εδω και καμποσο καιρο αντιπετωπιζω ενα προβλημα με καποια ενοχλητικα παραθυρα διαφημισεων
που ξεπεταγονται δεξια κι αριστερα απο το πουθενα. Το προβλημα ξεκιναει οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας και επιλεγω το
σηματακι για να ανοιξω τον browser (firefox). Mε το που εμφανιζεται η αρχικη σελιδα του browser στο καπακι εμφανιζεται και μια δευτερη
σελιδα οπως φαινεται και στην φωτο (κατω δεξια της οθονης) παρακατω....
...η οποια μολις ερθει σε πληρη οθονη αντικριζω αυτο εδω...
...απο προχθες το βραδυ αντιμετωπιζω ενα επιπλεον προβλημα που δεν το ειχα παλιοτερα οταν συνδεομουν στο φορουμ.
Με το που παω στην σελιδα ωπου κανω log in στο φορουμ, εμφανιζονται παλι καποια παραθυρα οπως θα δειτε και στην φωτο...
...μολις συνδεθω και ειμαι στο προφιλ μου, στο πανω μερος της οθονης - εν τω μεταξυ την κυρια
που καλει ουτε που την ξερω
- εμφανιζεται παλι ενα παραθυρο...
...οπως επισης και στο κατω μερος της οθονης.
Το προβλημα με τα ενοχλητικα παραθυρα παρουσιαζεται και σε αλλες σελιδες καθως επισης και σε ανυποπτο χρονο
οταν διαβαζω καποιο κειμενο τυχαινει να υπαρχουν καποιες υπογραμμισμενες λεξεις (σαν να παραπεμπουν σε link)
οι οποιες περνωντας απο πανω ο κερσορας ...Τσουπ...να σου ενα παραθυρακι!!!
Εν τω μεταξυ καποιες στιγμες οταν θελω να διαβασω κατι σε καποια σελιδα "κολλαει" για κανα λεπτο μεχρι να φορτωσει.
Εχω σκαναρει το λαπτοπι και με Microsoft Security και με Spyboot,
βρεθηκαν κατι μικροιοι μεσαιας επικινδυνοτητας οι οποιοι πηραν ποδι. :takethat:
Η ερωτησεις μου ειναι οι εξης...
Εχω αρπαξει ιο που δεν ανιχνευεται?
Το παθαινω μονο εγω το προβλημα Η' ειναι γενικο σε χρηστες firefox?
Tι να κανω για να απαλλαγω?
Μηπως αυτο?...
Η οποια
ευπροσδεκτη.
lease:

Εδω και καμποσο καιρο αντιπετωπιζω ενα προβλημα με καποια ενοχλητικα παραθυρα διαφημισεων
που ξεπεταγονται δεξια κι αριστερα απο το πουθενα. Το προβλημα ξεκιναει οταν ειμαι στην επιφανεια εργασιας και επιλεγω το
σηματακι για να ανοιξω τον browser (firefox). Mε το που εμφανιζεται η αρχικη σελιδα του browser στο καπακι εμφανιζεται και μια δευτερη
σελιδα οπως φαινεται και στην φωτο (κατω δεξια της οθονης) παρακατω....
...η οποια μολις ερθει σε πληρη οθονη αντικριζω αυτο εδω...
...απο προχθες το βραδυ αντιμετωπιζω ενα επιπλεον προβλημα που δεν το ειχα παλιοτερα οταν συνδεομουν στο φορουμ.
Με το που παω στην σελιδα ωπου κανω log in στο φορουμ, εμφανιζονται παλι καποια παραθυρα οπως θα δειτε και στην φωτο...
...μολις συνδεθω και ειμαι στο προφιλ μου, στο πανω μερος της οθονης - εν τω μεταξυ την κυρια
που καλει ουτε που την ξερω

...οπως επισης και στο κατω μερος της οθονης.
Το προβλημα με τα ενοχλητικα παραθυρα παρουσιαζεται και σε αλλες σελιδες καθως επισης και σε ανυποπτο χρονο
οταν διαβαζω καποιο κειμενο τυχαινει να υπαρχουν καποιες υπογραμμισμενες λεξεις (σαν να παραπεμπουν σε link)
οι οποιες περνωντας απο πανω ο κερσορας ...Τσουπ...να σου ενα παραθυρακι!!!
Εν τω μεταξυ καποιες στιγμες οταν θελω να διαβασω κατι σε καποια σελιδα "κολλαει" για κανα λεπτο μεχρι να φορτωσει.
Εχω σκαναρει το λαπτοπι και με Microsoft Security και με Spyboot,
βρεθηκαν κατι μικροιοι μεσαιας επικινδυνοτητας οι οποιοι πηραν ποδι. :takethat:
Η ερωτησεις μου ειναι οι εξης...
Εχω αρπαξει ιο που δεν ανιχνευεται?
Το παθαινω μονο εγω το προβλημα Η' ειναι γενικο σε χρηστες firefox?
Tι να κανω για να απαλλαγω?
Μηπως αυτο?...
Η οποια