Anestis
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 7
Τι πιο απλό αποθηκευτικό μέσω από ένα κομμάτι χαρτί με τρυπούλες...Wally είπε:Ρε Ανεστη κανε μας ενα Briefing ρε αδερφε!Δεν τα ξερουμε τα Σπανιολικα
![]()
Κατσε να δω WOS...δεν μπηκα σημερις
Κάτσε να το πάρεις πρώταgtsamour είπε:Ο λόγος που προτιμώ το DivIDE +
Επείδη έχουν περάσει και πολλά χρόνια από τότε νομίζω πως τα είχα πληρώσει μαζί με το kempston mouse και το proface AT internal γύρω στα 250-270 ευρώ. Δεν είμαι σίγουρος όμως.Rygar είπε:Θα ήθελα όμως να μας πει ο Ανεστης πόσο το πήρε.
Εχω διαβάσει γι'αυτό. Αλλά τί εννοείς "εαν καταφέρεις", είναι π.χ. commercial και δεν πωλείται πλέον;Anestis είπε:Αν καταφέρω και πάρω στα χέρια μου το ESX DOS ( http://www.esxdos.org/ ) τότε θα αλλάξει δραματικά πιστεύω η άποψη μου για το divIDaki μου.
Rygar είπε:Εχω διαβάσει γι'αυτό. Αλλά τί εννοείς "εαν καταφέρεις", είναι π.χ. commercial και δεν πωλείται πλέον;
EDIT: Αστο, χαζομάρα ρώτησα. To έψαξα λίγο και τελικά πρόκειται να κυκλοφορήσει για Divide, μάλιστα είναι γραμμένο ειδικά για αυτό. Επίσης διάβασα ότι θα βγει και OS συμβατό με CP/M 2.2 που θα παίζει στο Divide+. Καραγουστάρω!!! Ρε εμείς θα πάρουμε σύνταξη και αυτά ακόμα θα υποστηρίζονται!
ΑΨΟΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Anestis είπε:EXS Dos In action