Εξαφανισμένα "Νέα Μέλη"...

Καλημέρα,

Παρακολουθώ το forum εδώ και δυο τρία, ίσως και τέσσερα χρόνια, δε θυμάμαι ακριβώς πόσα. Επίσης είμαι μέλος ένα-δύο χρόνια. Πολλά θέματα που με ενδιαφέρουν τα παρακολουθώ ανελλιπώς, κάποια άλλα τα ανακαλύπτω στην πορεία, τα διαβάζω και είτε συγκινούμαι ενθυμούμενος πρόσωπα, γεγονότα και καταστάσεις της παιδικής και εφηβικής ηλικίας μου, είτε πολλές φορές γελάω με το χιουμορ των αναρτήσεων πολλών μελών. Δεν έτυχε να κάνω ποτέ κάποια ανάρτηση, η αλήθεια είναι ότι ή δεν έχω την ολοκληρωμένη πληροφόρηση που έχουν πολλά μέλή ή ότι πολλές φορές λέω να γράψω κάτι και όλο το αναβάλλω. Πάντως μάλλον αντιμετωπίζω το forum σαν περιοδικό ποικίλης ύλης (που το προμηθεύομαι και τζάμπα!!!) που περιέχει πολλά θέματα που θα με ενδιέφερε να τα διαβάσω, οπότε μάλλον από μόνος μου αποτελώ μια καινούρια κατηγορία.

Μιας και μου δίνεται η ευκαιρία και παρόλο που δεν είναι το κατάλληλο thread ένα μεγάλο μπράβο στον tony tony για τα αφιέρώματά του και γενικά για το αρχείο του, στη bambinella για την καθημερινή ενασχόλησή της με το forum και για τα καινούρια θέματα που ανεβάζει (ή δημιουργεί, δεν ξέρω την ορολογία), σε πολλούς που εξειδικεύονται σε κάποια θέματα και κάνουν αφιερώματα (δυστυχώς δε θυμάμαι ονόματα που κατά καιρούς έχω διαβάσει τις αναρτήσεις τους, ας με συγχωρήσουν).

Κάθε φορά διαβάζω για τις συναντήσεις που γίνονται στη Θεσσαλονίκη και όλο λέω να πάω, την τελευταία στιγμή όμως κάνω πίσω σκεπτόμενος (βλακωδώς το ομολογώ) ότι πλέον έχετε μια παρέα συμπαγής με τους κώδικές της και είναι δύσκολο να συμμετάσχει κάποιος καινούριος (το τονίζω όμως ότι αυτή είναι δική μου και μόνο σκέψη, ίσα ίσα που από ό,τι κατάλαβα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο).

Για να μη μακρυγορώ άλλο, σας παρακολουθώ και υπόσχομαι να ξεπεράσω τους ενδοιασμούς μου και να επανέλθω σύντομα με δικές μου αναρτήσεις.

Καλή συνέχεια σε όλους :wave:
 
Σε ευχαριστω πολυ, Tρουμπο, για τα ευγενικα σου λογια.

Θα ηθελα να πω οτι καποια μελη που εχουν παρει διαγραφη απο τους διαχειριστες, συνεχιζουν να ζουν αναμεσα μας με τη δημιουργια νεου λογαριασμου.

Εχω ηδη εντοπισει δυο - τρεις που προδοθηκαν απο καποιες, ασημαντες κατ' αυτους, λεπτομερειες, αλλα αρκουσε λιγη παρατηρητικοτητα και καλο μνημονικο για να τους καταλαβω. Μαλιστα, ενας απο αυτους εκανε και αλλαγη φυλου στον νεο του λογαριασμο για να θολωσει τα νερα, αλλα δεν το καταφερε εντελως.

Οποτε λοιπον, μην ανησυχειτε. Να ειστε βεβαιοι οτι καποια παλια, διαγεγραμμενα μελη τα διαβαζετε ακομα.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bambinella 100 είπε:
....Θα ηθελα να πω οτι καποια μελη που εχουν παρει διαγραφη απο τους διαχειριστες, συνεχιζουν να ζουν αναμεσα μας με τη δημιουργια νεου λογαριασμου.
Η συντριπτική πλειοψηφία επιστρέφει. Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των 2πλο γραμμένων μελών είναι γνωστό σε μας. Δεν μπορούν τελικά χωρίς εμάς... :D

bambinella 100 είπε:
..... Μαλιστα, ενας απο αυτους εκανε και αλλαγη φυλου στον νεο του λογαριασμο για να θολωσει τα νερα, αλλα δεν το καταφερε εντελως.
Ναι, νομίζουν οτι είμαστε χαζοί. Τεσπά...

@ τρουμπος Σε περιμένουμε το Σάββατο για καφεδάκι. Πάντα θέλουμε "νέο πρόσωπα" στην παρέα μας.
 
αριαδνη είπε:
Ενα παιδι που διαβαζα πολυ ηταν η ντομενικα, εψαχνα να βρω ποστ της η θρεντ που εκανε γιατι παντα ειχε κατι να πει πολυταξιδευμενη γαρ!

Αυτή ήταν μια κατηγορία τρολαρίσματος μόνη της... :D " Ξεκινώ καλά και ήρεμα και στην πορεία μου την βιδώνει και ανοίγω δέκα θέματα για να βάλω φωτιά "...
 
[edit]

και αυτό για τα μελη που εχουν εξαφανιστεί

''ψαχνω τα ιχνη σου στο φως των αστεριων

ρωταω για σενα τα παιδια των φαναριων

η απουσια σου κομματια με εχει κανει

λείπεις και γω χιλιες φορες εχω πεθανει''
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Παιδιά, συγγνώμη, αλλά δεν έχει νόημα να αναφερόμαστε ονομαστικά σε μέλη που πλέον δε μπορούν να απαντήσουν. Αν θέλετε, μιλήστε γενικά.
 
Μαριαννα καθαρισε πανω και το δικο μου ολο με την παραθεση
 
Οι επιστροφές είναι ένας αμοιβαίος έλεγχος τύψεων...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αγαπητέ τρούμπος σε ευχαριστώ και γω πολύ για τα καλά σου λόγια! :flower:
 
Πίσω
Μπλουζα