Εγώ απορώ γιατί υπάρχει αυτό το θρεντ.
Αστειεύεσαι;; Τι συγνώμη ζητάς; Από ποιόν; Μπαίνεις όποτε θες, ανώνυμα ή επώνυμα, διαβάζεις, γράφεις ΑΝ γουστάρεις, και γεια σας. Δε δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.θέλω να ζητήσω συγγνώμη
Συνεχίζετε την επίθεση και με το ίδιο ύφος.. Όταν σας ρώτησα ευγενικά τον λόγο γιατί η διαγραφή η μία με έστελνε στην άλλη. Το e-mail που έλαβα είναι αυτό.Είχε ζητήσει ο ίδιος να γίνει διαγραφή απο το φόρουμ και για αυτό έχει και το άβαταρ που έχει βάλει ο ίδιος. Τελικά το "κακό" retromaniax δεν τον έκανε ποτέ διαγραφή για να μπει ξαφνικά σήμερα (που δεν κατάλαβα τι email πήρε και απο ποιον) για να μας αναφέρει ότι δεν τον θέλει το retromaniax...
Για να γίνει διαγραφή κάτι θα είχε παραβιαστεί στους κανονισμούς του φόρουμ ή του FB. Κάποια αντιπαράθεση θα είχε ή το υλικό που αναφέρει ότι διαθέτει και είχε αναρτηθεί στο FB να ήταν copyrighted και να έγινε για αυτό το λόγο blocked.
Έχει ρυθμίσει το προφίλ του να μην μπορεί να το βλέπει κανείς. Απο την άλλη Βάζει υλικό στο fb (την ζούγκλα) και περιορίζει το προφίλ του εδώ στο retromaniax που οι κανονισμοί του φόρουμ είναι σαφείς ώστε να προστατεύουν το ίδιο το φόρουμ αλλά και τα μέλη του απο τέτοια θέματα.
Για αυτό λοιπόν ας κρατήσει το υλικό του ως προίκα του γιατί δεν μας πειράζει και καλύτερα αυτό και για το φόρουμ μιας και δεν θέλει κανείς μπλεξίματα με πνευματικά δικαιώματα.
Συνεχίζετε την επίθεση και με το ίδιο ύφος.. Όταν σας ρώτησα ευγενικά τον λόγο γιατί η διαγραφή η μία με έστελνε στην άλλη. Το e-mail που έλαβα είναι αυτό.
Δικαίωμα μου είναι να ρυθμίζω το προφίλ μου όπως θέλω εγώ. Όπως δικαίωμα σας είναι να με μπανιάρετε αν και έχω ζητήσει διαγραφή.
Οι φωτογραφίες ήταν όλες δικές μου. Άλλοι παραβιάζουν το copyright.
Εδώ ο διάλογος. ότι να ναι. Δεν απαντήσατε ποιο κανονισμό παραβίασα για να το αποδεχθώ . Μόνο εικασίες. και άλλα των άλλων.
Τέλος συζήτησης. Δεν χρειάζονται άλλες αντιπαραθέσεις. Απάντησα για ποιον λόγο εξαφανίστηκα.
Εγώ λέω ότι το θρεντ χρήζει κλειδώματος ώς άχρηστο και... τελικά παρεξηγήσημο.Εγώ απορώ γιατί υπάρχει αυτό το θρεντ.
Αυτό το ίδιο είχα γράψει και στο πρώτη σελίδα του thread. Δεν έχει λόγο ύπαρξης αυτό το thread.Εγώ λέω ότι το θρεντ χρήζει κλειδώματος ώς άχρηστο και... τελικά παρεξηγήσημο.
@mr.Vox δε το καταλαβαίνω γιατί η ένταση και τα νεύρα. Θεωρείς ότι έχεις να λάβεις κάτι θετικό από το φόρουμ; Συζητά με τους νυν admin ότι σε προβληματίζει και προχωρά. Θυμάμαι είχες ενδιαφέροντα ποστ και θα χαρώ να ξαναδώ γραπτά σου. Δεν υπάρχει κάτι θετικό, μη χάνεις το χρόνο σου ασκόπως. Btw ο/η always somewhere εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του/της ως απλό (όπως εσύ και εγώ) μέλος του φόρουμ.