Εξαφανισμένα "Νέα Μέλη"...

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας Stratulator
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγώ απορώ γιατί υπάρχει αυτό το θρεντ.

Υπάρχει γιατί αυτοί οι "κακοί" admins το άφησαν ανοικτό να υπάρχει για τόσα χρόνια παρά το ότι είναι λεπτό το συγκεκριμένο θέμα. Για αυτό λοιπόν υπάρχει ακόμα! :D

Πέρα απο τα τελευταία σχόλια καλό είναι να διαβάσουμε απο την αρχή το συγκεκριμένο thread για να δούμε και πως αντιμετωπίζουν οι "αυστηροί" Admins το συγκεκριμένο λεπτό θέμα.
Θα έλεγα ότι με πάρα πολύ ωραίο τρόπο και υπομονή και η Νάταλι και η Μαριάννα προσπαθούν ευγενικά να φέρουν την συζήτηση σε λογικά πλαίσια και το καταφέρνουν αυτό χωρίς να επηρεάσουν τις οποίες κριτικές γίνονται σε αυτό το λεπτό θέμα.

Τελευταία επεξεργασία:
Ούτε θυμάμαι πότε πως κ γιατί βρήκα το φόρουμ και άρχισα να παρακολουθω..θυμάμαι ότι έκανα εγγραφή γιατί ήθελα να σχολιασω,κ λυπάμαι γιατί αυτό με τα καλοσωρισματα,νέα μέλη κλπ δεν είχα ιδέα ότι συμβαίνει οπότε το παρέλειψα εντελωςκαιρό τώρα θέλω να ζητήσω συγγνώμη .γενικά δεν πολύ συμμετέχω γιατί δεν έχω τι να πω,αλλά μου αρέσει πολύ να σας διαβάζω και μου λείπουν άτομα που δεν βλεπω πλέον σχόλιά τους‍

θέλω να ζητήσω συγγνώμη
Αστειεύεσαι;; Τι συγνώμη ζητάς; Από ποιόν; Μπαίνεις όποτε θες, ανώνυμα ή επώνυμα, διαβάζεις, γράφεις ΑΝ γουστάρεις, και γεια σας. Δε δίνεις λογαριασμό σε κανέναν.

Είχε ζητήσει ο ίδιος να γίνει διαγραφή απο το φόρουμ και για αυτό έχει και το άβαταρ που έχει βάλει ο ίδιος. Τελικά το "κακό" retromaniax δεν τον έκανε ποτέ διαγραφή για να μπει ξαφνικά σήμερα (που δεν κατάλαβα τι email πήρε και απο ποιον) για να μας αναφέρει ότι δεν τον θέλει το retromaniax... :wacko:

Για να γίνει διαγραφή κάτι θα είχε παραβιαστεί στους κανονισμούς του φόρουμ ή του FB. Κάποια αντιπαράθεση θα είχε ή το υλικό που αναφέρει ότι διαθέτει και είχε αναρτηθεί στο FB να ήταν copyrighted και να έγινε για αυτό το λόγο blocked.

Έχει ρυθμίσει το προφίλ του να μην μπορεί να το βλέπει κανείς. Απο την άλλη Βάζει υλικό στο fb (την ζούγκλα) και περιορίζει το προφίλ του εδώ στο retromaniax που οι κανονισμοί του φόρουμ είναι σαφείς ώστε να προστατεύουν το ίδιο το φόρουμ αλλά και τα μέλη του απο τέτοια θέματα.

Για αυτό λοιπόν ας κρατήσει το υλικό του ως προίκα του γιατί δεν μας πειράζει και καλύτερα αυτό και για το φόρουμ μιας και δεν θέλει κανείς μπλεξίματα με πνευματικά δικαιώματα.
Συνεχίζετε την επίθεση και με το ίδιο ύφος.. Όταν σας ρώτησα ευγενικά τον λόγο γιατί η διαγραφή η μία με έστελνε στην άλλη. Το e-mail που έλαβα είναι αυτό.

Δικαίωμα μου είναι να ρυθμίζω το προφίλ μου όπως θέλω εγώ. Όπως δικαίωμα σας είναι να με μπανιάρετε αν και έχω ζητήσει διαγραφή.
Οι φωτογραφίες ήταν όλες δικές μου. Άλλοι παραβιάζουν το copyright.
Εδώ ο διάλογος. ότι να ναι. Δεν απαντήσατε ποιο κανονισμό παραβίασα για να το αποδεχθώ . Μόνο εικασίες. και άλλα των άλλων.
Τέλος συζήτησης. Δεν χρειάζονται άλλες αντιπαραθέσεις. Απάντησα για ποιον λόγο εξαφανίστηκα.

Συνεχίζετε την επίθεση και με το ίδιο ύφος.. Όταν σας ρώτησα ευγενικά τον λόγο γιατί η διαγραφή η μία με έστελνε στην άλλη. Το e-mail που έλαβα είναι αυτό.

Δικαίωμα μου είναι να ρυθμίζω το προφίλ μου όπως θέλω εγώ. Όπως δικαίωμα σας είναι να με μπανιάρετε αν και έχω ζητήσει διαγραφή.
Οι φωτογραφίες ήταν όλες δικές μου. Άλλοι παραβιάζουν το copyright.
Εδώ ο διάλογος. ότι να ναι. Δεν απαντήσατε ποιο κανονισμό παραβίασα για να το αποδεχθώ . Μόνο εικασίες. και άλλα των άλλων.
Τέλος συζήτησης. Δεν χρειάζονται άλλες αντιπαραθέσεις. Απάντησα για ποιον λόγο εξαφανίστηκα.

Δικαίωμα σου είναι να κάνεις ότι θέλεις όπως το γράφεις αλλά σήμερα μπήκες για να κατηγορήσεις και να καταδικάσεις το φόρουμ!

Αυτό όμως που δεν είναι δικαίωμα σου είναι να κατηγορήσεις εδώ δημόσια το retromaniax και να ανέχεται να γράφεις ότι δεν σε θέλουμε εμείς αφού εσύ τα έχεις μπλοκάρει όλα ακόμα και το προφίλ σου.

Κανένας λοιπόν δεν σε μπαναρε απο εδώ μόνος σου αυτομπαναριστηκες και στο προφίλ σου και μπήκες σήμερα με κατηγορίες κατά του φόρουμ!

Κάνεις απο το retromaniax δεν παραβιάζει τα copyrights ίσα ίσα που σέβεται πολύ την πνευματική ιδιοκτησία και την προσωπικότητα των καλλιτεχνών εκείνης της εποχής.

Τελευταία επεξεργασία:
Εγώ λέω ότι το θρεντ χρήζει κλειδώματος ώς άχρηστο και... τελικά παρεξηγήσημο.
Αυτό το ίδιο είχα γράψει και στο πρώτη σελίδα του thread. Δεν έχει λόγο ύπαρξης αυτό το thread.

@mr.Vox δε το καταλαβαίνω γιατί η ένταση και τα νεύρα. Θεωρείς ότι έχεις να λάβεις κάτι θετικό από το φόρουμ; Συζητά με τους νυν admin ότι σε προβληματίζει και προχωρά. Θυμάμαι είχες ενδιαφέροντα ποστ και θα χαρώ να ξαναδώ γραπτά σου. Δεν υπάρχει κάτι θετικό, μη χάνεις το χρόνο σου ασκόπως. Btw ο/η always somewhere εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του/της ως απλό (όπως εσύ και εγώ) μέλος του φόρουμ.

@mr.Vox δε το καταλαβαίνω γιατί η ένταση και τα νεύρα. Θεωρείς ότι έχεις να λάβεις κάτι θετικό από το φόρουμ; Συζητά με τους νυν admin ότι σε προβληματίζει και προχωρά. Θυμάμαι είχες ενδιαφέροντα ποστ και θα χαρώ να ξαναδώ γραπτά σου. Δεν υπάρχει κάτι θετικό, μη χάνεις το χρόνο σου ασκόπως. Btw ο/η always somewhere εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του/της ως απλό (όπως εσύ και εγώ) μέλος του φόρουμ.

@foutix Και εγώ θυμάμαι ενδιαφέροντα post και αυτό προσπαθώ να του δώσω να καταλάβει ότι δεν τον έδιωξε κάνεις απο το retromaniax και το φόρουμ. Μόνος του παραπονιέται!

Ο λογαριασμός του εδώ είναι ανοιχτός, παρόλο που είχε ζητήσει διαγραφή. Κατά τα άλλα έχει μπλοκάρει ο ίδιος την πρόσβαση στο προφίλ του και στα θέματα & τα post που έχει κάνει και έχει μέσα σε όλα έχει βάλει απο μόνος του και ένα άβαταρ που γράφει "Deleted Account".

Αυτό που δεν μπορεί να κατανοήσει θα το διατυπώσω με ένα παράδειγμα.. Ας φανταστούμε λοιπόν τα αντικείμενα αξίας που μπορεί να έχει ο καθένας στο σπίτι του, αν θέλει να τα έχει σε ασφάλεια και να τα προστατεύει γιατί είναι δικά του πολύ απλά δεν τα βγάζει στην αυλή του να τα δείχνει.

Το ότι μιλάει αόριστα για κάτι δικό του ή για παραβίαση copyrights απο το retromaniax δεν στέκει γιατί η ενέργεια της διάθεσης υλικού (οτιδήποτε ήταν αυτό) είναι αποκλειστικά με δική του ενέργεια και όχι του retromaniax. Έγινε δηλαδή απο δική του πράξη και ενέργεια η οποία δεν δικαιολογεί τα όσα γράφει.

Απο μεριάς retromaniax είμαι σίγουρος ότι η οποία ενέργεια θα έγινε γιατί παραβιάστηκε κάποιος κανονισμός που έθετε το ίδιο σε κίνδυνο και τα μέλη του. Μετά σου λέει φταίτε εσείς! Με μπλοκάρετε! Μου ανοίκουν! Μου τα πήρατε! Τα ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ!!!

Το retromaniax σέβεται απόλυτα τα πνευματικά δικαιώματα και εκεί είναι όντως πολύ αυστηρό σε τέτοια θέματα. Το να κατηγορήσεις ότι έχει οικειοποιηθεί κάτι είναι πολύ μεγάλη κατηγορία για το retromaniax και ειδικά όταν τα έχει διαθέσει ο ίδιος.. αλλά που;; Στη ζούγκλα.. το fb!

Εδώ στο retromaniax δεν περνάει τίποτα για αυτό και είναι αυστηροί οι διαχειριστές σε θέματα copyrighted για να μην υπάρχει κάποιο θέμα. Άλλωστε οι κανονισμοί του φόρουμ είναι σαφείς και σε ότι αφορά copyrighted ιδιοκτησία.

Και αν μπλοκαριστηκε απο το fb (την ζούγκλα όπως το παρομοιάζω) για τέτοια θέματα είναι ορθή η κρίση των διαχειριστών.

Απο ότι φαίνεται καλά κάνουν που ήταν/είναι αυστηροί οι Διαχειριστές γιατί έρχονται κάποιοι και γράφουν πράγματα και κατηγορίες που δεν ισχύουν!

Τελευταία επεξεργασία:
Φιλε @Always Somewhere τι καθεσαι και χαλας την ζαχαρενια σου τετοιες μερες; Ασε τον καθενα να βραζει στο ζουμι του. Ειδικα αν δεν ενοχλει τους αλλους και δεν δημιουργει λειτουργικα προβληματα στο forum.

Θα συμφωνησω με @Rygar και @telonio οτι το θεμα δεν προσφερει τιποτα θετικο και πρεπει να κλεισει.

Υπαρχουν καλυτεροι τροποι να περναει κανεις τις μερες αυτες. ;)

kalamata-diples.jpegloukoumades-giagias-1.jpgIMG_20201205_144851-scaled.jpg

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Πίσω
Μπλουζα