Δεν εχω εικονα φιλε μου απο αυτα που δειχνεις, μαλλον διαγραφηκαν οι φωτο. Πρεπει να ειναι απο παγωτο" λακυ καπ".. Αυτο το μικρο που λεςΛοιπόν, μετά από τρομερές πιέσεις (χιχι) ο φίλος μου ανέβηκε στο πατάρι του και βρήκε ένα μικρό θησαυρό…
Διάφοροι μεγάλοι:
Τα όπλα τους:
Επιτέλους περισσότεροι μικροί!:
Κάποιοι μικροί που ήταν δώρο σε παγωτά (γι’ αυτό είναι έτσι χεχε):
Και ένας πολύ περίεργος(αυτός στο κέντρο)… Έχει σχέδιο «μεγάλου» αλλά είναι μικρότερος και από τους «μικρούς». Αν ξέρει κάποιος τι είναι ας μας διαφωτίσει:
Υ.Γ. Να ’σαι καλά Roland που δεν πετάς τίποτα.
Δεν εχω εικονα φιλε μου απο αυτα που δειχνεις, μαλλον διαγραφηκαν οι φωτο. Πρεπει να ειναι απο παγωτο" λακυ καπ".. Αυτο το μικρο που λες
Εξωγήινοι κι Εξωγήινοι Τερατομάχοι με τα αυτοκόλλητα (πυρ-αέρας-νερό). Οι πρώτοι μού άρεσαν περισσότερο από τους δεύτερους.
Είχα - και πρέπει ακόμα να έχω - πάρα πολλούς. Δεν ήξερα ότι είναι τόσο συλλεκτικό κομμάτι. Επίσης υπήρχε κι η παλαίστρα τους. Την είχα κι αυτή. Λίγο εύθραυστη πλαστικούρα ήταν, αλλά νομίζω πως την έχω ακόμα, θα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Εάν τα βρω, θα ανεβάσω φωτογραφία τους.
Αλήθεια, ξέρει κανείς πόσοι εξωγήινοι αποτελούσαν την συλλογή; κάποια αναλυτική λίστα ίσως; Να την συγκρίνω με αυτά που είχα κι εγώ...εάν τα βρω.
40 φιγούρες ήταν συνολικά φίλε μου
Aπιστευτη συλλογη.Απειρα respectκαλησπερα και χρονια πολλα!!για αληθινους συλλεκτες!!!
Παιδιά δείτε αυτά τα δύο εξωγηινάκια που μού έχουν απομείνει. Είναι γκρι χρώματος. Είναι ελληνικά ή αλλοδαπά δηλαδή;
Κατ' αρχάς όλα τα εξωγηινάκια είναι ελληνικής κατασκευής el greco (Δεν μιλάω για τα muscle τα αμερικάνικα ούτε τα γιαπωνέζικα οκ
Κατά δεύτερον γιατί σου έχουν απομείνει; Ξεπούλησες;
χαχαα....μάλλον γι αυτό είχαν βγάλει ότι είναι καρκινογόνα...για να μη γίνεται κατάποση...Όπως είπε και ο / η : Always Somewhere
Πω πω τι μου θύμησες....
Θα σας πω κάτι ! Παίζει να μην το πιστέψετε έως και να πέσετε κάτω από τα γέλοια : Όταν ήμουν μικρός μου άρεσαν τόσο πολύ έτσι γλυκούλια που ήσαν , που είχα δοκιμάσει και τι γεύση είχαν ! ! ! . . . Τώρα που το σκεύτομαι , λέω μα καλά τι μυαλό είχα ; ! !
(προς αποφυγή παρεξηγήσεων : δεν κατάπια κανένα , αλλά μη με ρωτήσετε και τι γεύση είχαν , διότι δεν θυμάμαι ! . . . )
Μερικοί ήταν πιο τολμηροί…χαχαχαΕγώ απλώς δάγκωσα ένα για να δω τι γεύση είχε ! Δεν έκατσα και να το φάω !