Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Μηπως ηταν Καλλιθεα, κοντα στο γηπεδο και οχι μακρυα απο Συγγρου; Αν ναι μιλαμε για τον ιδιο, ο ανθρωπος ειχε σε ολο το διαμερισμα του υλικο απο την αρχη που εγραφε σε κασετες, μεχρι και για Dreamcast!Εποχές και αυτές!!!! Τώρα έχουμε τόσα πολλά, που δεν προλαβαίνουμε να τα ευχαριστηθούμε. Εγώ μια φορά, είχα πάει με έναν φίλο μου, σε σπίτι πειρατή, για δισκέτες Amiga!! 1990 ή 1991 και είχε ο άτιμος Amiga 3000 και 17" multiscan monitor!! Αυτά πρέπει να έκαναν πάνω από ένα εκατομμύριο δρχ εκείνη την εποχή!!!
Δεν τον ξερω τον συγκεκριμενο, συνηθως ομως συνέβαιναν τα εξεις:Τώρα πώς τα έβρισκε τα παίγνια δεν ξέρω. Να αγόραζε τα πάντα; Αμφιβάλλω γιατί παρέκαμπτε και το copy protection. Ίσως είχε τίποτα διασυνδέσεις με εξωτερικό. Να σκάει δηλαδή Mortal Kombat II στο σπίτι ενώ ακόμα καλά-καλά δυσκολευόμασταν να το βρούμε αυθεντικό ήταν εντυπωσιακό.
1@Omenforever[/USER]500-600 οκ, αλλά τότε πόσο στοίχιζαν τα παιχνίδια επισήμως; Θέλω να πω, λίγο πολύ αυτός έπαιρνε το 1/10 της επίσημης τιμής; το μισό; ή κάτι άλλο;
Εγώ θυμάμαι το 98 είχα πάρει ένα FS από τον ανεγκέφαλο, στο 1/6 ~1/7 της τιμής του ...
ΥΓ: Δεν είμαι εφοριακός...
Όχι! Κάπου προς Χολαργό, νομίζω ότι ήταν!!! Αλλά ήταν 16χρονα - 17χρονα τότε, με Α3000, και εγώ που είχα αρχίσει δουλειά τρόμαξα να αγοράσω μια Α500!!!!Μηπως ηταν Καλλιθεα, κοντα στο γηπεδο και οχι μακρυα απο Συγγρου; Αν ναι μιλαμε για τον ιδιο, ο ανθρωπος ειχε σε ολο το διαμερισμα του υλικο απο την αρχη που εγραφε σε κασετες, μεχρι και για Dreamcast!
Ναι σιγουρα μιλαμε για διαφορετικο ατομο σε διαφορετικη περιοχη. Τα περιστατικα και η καταστασεις ομως ειναι παρομοιες, φανταζομαι θα ηταν και αρκετοι αλλοι ετσι.Όχι! Κάπου προς Χολαργό, νομίζω ότι ήταν!!! Αλλά ήταν 16χρονα - 17χρονα τότε, με Α3000, και εγώ που είχα αρχίσει δουλειά τρόμαξα να αγοράσω μια Α500!!!!
Αν μετα επεκταθηκε και στις hardware μοντες σε XBOX (βλεπε τσιπακι Devil Mod), ξερω ποιον λες.Όχι! Κάπου προς Χολαργό, νομίζω ότι ήταν!!! Αλλά ήταν 16χρονα - 17χρονα τότε, με Α3000, και εγώ που είχα αρχίσει δουλειά τρόμαξα να αγοράσω μια Α500!!!!
Aυτο ηταν το χειροτερο στις αντιγραφες.έπαιζα κόπια monkey island 1 και 2 όπου και τα 2 προς το τέλος κολαγανε και δεν τα τελειωνες ποτέ.
Κάντε την έρευνά σας, εχω την εντύπωση πως τον ξέρω όμως... αναμείνατε στο ακουστικό σας παρακαλω...