thanos75
RetroMaNiaC
- Αντιδράσεις
- 1.831
Αν σας πω ότι η μάνα μου ακόμα μου τη λέει την ατάκα? Ειλικρινά στα 70 φεύγα της θαυμάζω τη μνήμη της για το ποιό ακριβώς τάπερ έχει δώσει σε μένα και ποιό στην αδερφή μου.Έχω υπάρξει κι εγώ "μάρτυρας" επίδειξης τάπερ. Κάθε θεία/γειτόνισα είχε κάνει επίδειξη στο σπίτι της και με έσερνε η μάνα μου μαζί της.
Συνήθως οι ντίλερς των τάπερ ήταν απαστράπτουσες με λαμέ πρόσωπο από την υπερβολική στρώση κρέμας, μαλλί αεροδυναμικό κομμωτηρίου, ψαγμένο κραγιόν και ένα ραμμένο χαμόγελο! Μερικές πλασάριζαν και καλλυντικά "Μποτενιέ" και "γαλλικά" αρώματα "Λαβουαζιέ"!
Μια-δυο μου άρεσαν, γυναικάρες!!!
Κλασικά στο σπίτι μας υπήρχαν πιο πολλά τάπερ παρά προϊόντα που ζητούσαν αποθήκευση!
Το ωραίο είναι ότι το 90% αυτών των τάπερ ζουν ακόμα και κάνουν δουλίτσα!
Κλασική ατάκα μάνας, 2η σε δημοφιλία μετά την "Να πάρεις ζακέτα!", όταν δίνει ταπεριά με φαγητό στο τέκνο της "Να μου γυρίσεις το τάπερ!".
"Να μου γυρίσεις το μωβ τάπερ με το ραβδωτό καπάκι που σου έδωσα με το γλυκό!!!! (προχθές μου το είπε!)
Και εννοείται ότι έχω υπάρξει μάρτυρας επίδειξης της tupperware στο σπίτι θείας μου κάπου στα early 80s. Αθάνατη tupperware. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο ότι όλα τα πλαστικά/μεταλλικά δοχεία τα λέμε τάπερ ανεξαρτήτου πραγματικής μάρκας!!!! Όπως αντίστοιχα όλα τα σφουγγοπετσετάκια κουζίνας τα λέμε βέττεξ!!!!