Εννοείς ότι θα είναι ένα κανάλι ή ότι θα συνεργάζονται?petran79 είπε:Ρωτησα ατομο που εργαζεται στο σταρ. Μεχρι τον Ιουνη προβλεπεται συγχωνευση του μεγκα με το σταρ. Η εδρα του νεου σταθμου θα ειναι το σταρ στην κηφησσια. Νεες απολυσεις..
Οχι, θα συγχωνευτουν σε ενα.το κτιριο του μεγκα θα παψει να νοικιαζεται. Οπως μου ειπε υπαρχει περιπτωση προσωπικο να γυρισει απο τις αδειες του και να μην εχει δουλεια.konkar είπε:Εννοείς ότι θα είναι ένα κανάλι ή ότι θα συνεργάζονται?
Έλα πες την αλήθεια... Πλάκα κάνεις ε...;;;simonkey είπε:ευτηχως που δεν θα κλεισει το mega γιατι η εγκυρη και σωστη ενημερωση δυσκολα βρισκεται στις μερες μας...
Αγαπητέ Γιώργο, φαντάζομαι ξέρεις πόσο σχετικό είναι αυτό όταν μιλάμε για τηλεοπτικά κανάλια.pooky(1) είπε:Η κρίση και η κάθε κρίση, σε όποια μορφή θέλετε, αλλάζει τα δεδομένα και ξεκαθαρίζει ότι οι σωστότεροι θα μείνουν και οι χειρότεροι θα φύγουν. Ειδικά σήμερα που είναι πρωτοφανές αυτό που ζούμε, κάτι που συγκρίνεται μόνο με τις μέρες της κατοχής του Β' Π.Π. και από το οποίο δεν πρόκειται να βγούμε ούτε σε 30 χρόνια.
Εν' αναμονή εξελίξεων, λοιπόν.
Η ενημερωση του δελτιου του μεγκα καταντησε χειροτερη και απο αυτη της ΥΕΝΕΔ την περιοδο της χουντας. Ο νοών νοείτω......simonkey είπε:ευτηχως που δεν θα κλεισει το mega γιατι η εγκυρη και σωστη ενημερωση δυσκολα βρισκεται στις μερες μας...
Ακριβώς έτσι!pooky(1) είπε:Sunset εννοείται αυτό που λες, όχι μόνο στο χώρο της τηλεόρασης αλλά σε όλους τους τομείς. Συμφέροντα υπήρχαν πάντα και θα υπάρχουν, αλλά ο κλοιός όταν στενεύει δεν αφήνει πολλά περιθώρια για χαρούλες και πλακίτσες.
Εκτός από το SKAI, το οποίο το παρακολουθώ στενά γιατί πραγματικά προσφέρει κάτι διαφορετικό στα σκουπίδια της εποχής, δεν θα μου λείψει κανένα άλλο κανάλι αν κλείσει. Μια αντιγραφή είναι όλα, όλων. κακέκτυπη μάλιστα αν θες αντιγραφή ξένων, δη, αμερικάνικων καναλιών.
Έχω βαρεθεί να βλέπω για το σοκ που πέρασε η κάθε "επώνυμη" γιατί είχε δυσκοίλια το σκυλάκι της ή το ψυχολογικό αδιέξοδο της κάθε τυχάρπαστης γιατί δεν βρήκε καπέλο να διαλέξει. Τα σκουπίδια ανήκουν στη χωματερή. Και μάλιστα σε εποχές που τα σκουπίδια κοστίζουν χρυσάφι σε τηλεοπτικό χρόνο, θα πάνε μια ώρα γρηγορότερα.
Χαααααα χα χα χα χα !pooky(1) είπε:Εκτός από το SKAI, το οποίο το παρακολουθώ στενά γιατί πραγματικά προσφέρει κάτι διαφορετικό στα σκουπίδια της εποχής, δεν θα μου λείψει κανένα άλλο κανάλι αν κλείσει. Μια αντιγραφή είναι όλα, όλων. κακέκτυπη μάλιστα αν θες αντιγραφή ξένων, δη, αμερικάνικων καναλιών.